Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ha unutmadan, blizzak, evlerden ırak [emoji3]Sadece 500km kullanılmış üretim tarihi 1 yıl olmamış blizzaklar çok uygun fiyata bulmuştum. Google da arama yapınca önceki yorumların denk gelmişti ve vazgecmistim abi bu fiyata nasıl bridgestone diye atlayıp alacaktım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) bridgestone kış lastiği testi 23 Aralık 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Baktım herkes ıslakta aşırı kizaklamasindan sikayetci. Ayrıca uçak kullanımını da thy teknikte çalışan uçak mühendisi bir akrabadan biliyorum Ayrıca petlas tercih etmemin sebebi kesinlikle yerli mal olması da değil. İlla Türk mali olsun kazandirayim derdim yok sonuçta özel firma o da kazansa ne kazanmasa ne. Ama su bi gerçek son zamanlarda ciddi teknolojik gelişme kat ediyorlar Bizde abs var kızaklama olmaz alabiliriz, thy teknikte özellikle dolaştım hangarda göremedim ben ben yerli firma kullanamadığım için üzgünüm keşke beni tatmin etse alsam param yurt dışına gitmese. Milliyetçilik birinci felsefemiz, petlas kamu araçlarına lastik verse yeter zaten gelişimini devam ettirirler lastik desenine telif hakkı vermezler Ha unutmadan, blizzak, evlerden ırak Bende blizzak lm22 kullanmıştım abi focusda 205-55-16 çok memnundum, alabilirim tereddütsüz Pardon sadece focus değil touran da da kullanmıştım ikisinde de çok memnundum Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Bizde abs var kızaklama olmaz alabiliriz, thy teknikte özellikle dolaştım hangarda göremedim ben ben yerli firma kullanamadığım için üzgünüm keşke beni tatmin etse alsam param yurt dışına gitmese. Milliyetçilik birinci felsefemiz, petlas kamu araçlarına lastik verse yeter zaten gelişimini devam ettirirler lastik desenine telif hakkı vermezler Abs yi her frene basmada devreye sokuyorsa lastiğin kizaklama eğilimi olduğunu göstermez mi? Ben de bu konu çok konuşuluyor diye özellikle sordum yakın zamanda o da gelen uçaklar üzerinde olduğunu söyledi. Evet bu konuda hem fikiriz keşke her alanda kaliteli ürün çıksa da kullansak ancak sadece testlere bakarak alim yapmak da yanlış. Evet çok üstün lastik değiller ancak kötü değiller Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 bridgestone kış lastiği testi 3x2 idi çekiş sistemi değişik bir cihaz Abs yi her frene basmada devreye sokuyorsa lastiğin kizaklama eğilimi olduğunu göstermez mi? Ben de bu konu çok konuşuluyor diye özellikle sordum yakın zamanda o da gelen uçaklar üzerinde olduğunu söyledi. Evet bu konuda hem fikiriz keşke her alanda kaliteli ürün çıksa da kullansak ancak sadece testlere bakarak alim yapmak da yanlış. Evet çok üstün lastik değiller ancak kötü değiller Her frene basışta abs devreye mi giriyormuş, fren merkezi problemli bence Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 3x2 idi çekiş sistemi değişik bir cihaz Her frene basışta abs devreye mi giriyormuş, fren merkezi problemli bence İşte bu da bakış açısı kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. Ben okuduğum kadarıyla syron hakkında iyi yorum bulamadım. Petlas ile ilgili de kötü yorum var ama iyi yorum daha fazla kişiden kişiye araçtan araca değişiyor Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Petlas ve Ucak mi dediniz Fiyat talep edince Goodyear konusuyor. Michelin bile üvey evlat. Petlasi yaklastirmazlar Airbus ve Boeinge. Anca özel ucaklarda tercih edilebilir. 300 kisiyi tasiyan ucaklara sertifikasi olmayan vida bile almiyorlar birakin lastigi http://www.milliyet.com.tr/2007/03/02/son/soneko16.aspTsk nin bile lastiği petlas ayrıca uçağı aldıktan sonra boeing ve airbus niye karissin ki lastiğe thy takmak istedikten sonra? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 İşte bu da bakış açısı kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. Ben okuduğum kadarıyla syron hakkında iyi yorum bulamadım. Petlas ile ilgili de kötü yorum var ama iyi yorum daha fazla kişiden kişiye araçtan araca değişiyor İşte senim syrona bakış açın ne ise bendeki de bu. He motorsporları alanında petlası driftçiler kullanıyor ama hakkını yemiyelim, nedeni ise belli yazmaya bile gerek yok Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 İşte senim syrona bakış açın ne ise bendeki de bu. He motorsporları alanında petlası driftçiler kullanıyor ama hakkını yemiyelim, nedeni ise belli yazmaya bile gerek yok Nankang kullanıyor onlar genelde Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 http://www.milliyet.com.tr/2007/03/02/son/soneko16.asp Tsk nin bile lastiği petlas ayrıca uçağı aldıktan sonra boeing ve airbus niye karissin ki lastiğe thy takmak istedikten sonra? Bizim firmada iş dergilerine röportaj verdiğinde avrupanın en büyük bayisiyiz diyordu, Cem yılmazında dediği gibi yersen uzay eriği var firma sahibi hayal eder söyler röportajı yapar bunlar farklı şeyler. Hepimiz askerlik yaptık römorklarda bile goodyear lastik vardı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Bizim firmada iş dergilerine röportaj verdiğinde avrupanın en büyük bayisiyiz diyordu, Cem yılmazında dediği gibi yersen uzay eriği var firma sahibi hayal eder söyler röportajı yapar bunlar farklı şeyler. Hepimiz askerlik yaptık römorklarda bile goodyear lastik vardı Tsk kelimesini bir gazetede öylesine atamaz bence en büyük bayisiyiz dersin kime göre neye göre kanıtı yok ancak uçaklara biz veriyoruz demesi ayrıdır. Elbet bir haber çıkardı bununla ilgili Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Nankang kullanıyor onlar genelde Barum nankang falken matsumi linglon petlas aynı yolun yolcusu günlük olarak hangisi ucuz ise alınır tamen tek amaç jant yere değmesin diye araya kauçuk koymak Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Tsk kelimesini bir gazetede öylesine atamaz bence en büyük bayisiyiz dersin kime göre neye göre kanıtı yok ancak uçaklara biz veriyoruz demesi ayrıdır. Elbet bir haber çıkardı bununla ilgili Emim misin, tüm istanbul polis teşkilatına gbt cihazları üretip verdik. Sonra tüm emniyet müdürlüğünün teknoloji firmasıyız diye röportajlar verildi hiç bir sıkıntı olmadı. Kaldıki benim burda dediğim vermediği değil başka bir şeydi askeriye farklıdır 2007 de petlas alır 2008 de lassa büyük toplantı ne zamandı Burda çözmemiz gereken farklı durumlar söz konusu abi, uçak teknolojisini araçlara yansıtıyoruz haha Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Emim misin, tüm istanbul polis teşkilatına gbt cihazları üretip verdik. Sonra tüm emniyet müdürlüğünün teknoloji firmasıyız diye röportajlar verildi hiç bir sıkıntı olmadı. Kaldıki benim burda dediğim vermediği değil başka bir şeydi askeriye farklıdır 2007 de petlas alır 2008 de lassa Burda çözmemiz gereken farklı durumlar söz konusu abi, uçak teknolojisini araçlara yansıtıyoruz haha E yani böyle mevzularda ihale ile verilir lastik ancak bir firmanın uçak lastiği de, is makinesi lastiği de runflat lastik üretimine başlaması da gelişimini gösterir. Bence bunu takdir etmek lazım ilk başta. Yaz lastiginde ben de tercih etmem sanırım petlasi ancak kış lastiginde azımsanacak durumda değil. O diğer markalar zaten ne kadar cins ebat varsa sahinciler hondacilar in tuhaf ofsetli jantları için üretim yapıyor büyük toplantı ne zamandı Şu kar ciddi yagsin da petlaslarla gidelim be abi toplantıya Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 E yani böyle mevzularda ihale ile verilir lastik ancak bir firmanın uçak lastiği de, is makinesi lastiği de runflat lastik üretimine başlaması da gelişimini gösterir. Bence bunu takdir etmek lazım ilk başta. Yaz lastiginde ben de tercih etmem sanırım petlasi ancak kış lastiginde azımsanacak durumda değil. O diğer markalar zaten ne kadar cins ebat varsa sahinciler hondacilar in tuhaf ofsetli jantları için üretim yapıyor Şu kar ciddi yagsin da petlaslarla gidelim be abi toplantıya E yani olay zaten bu kış lastiğinde syronda aynı işi görür, ama kar yağınca etkinliğe gelirseniz petlas ile benim aracın yanından geçmede sonra aracı kaportaya bırakmayayım hergün kullanıyorum yatması iyi olmaz Petlası destekliyoruz tabiki 25 sene sonra Dünya ya damga vurcaklar o zamanki modelide pt2339 olur Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 E yani olay zaten bu kış lastiğinde syronda aynı işi görür, ama kar yağınca etkinliğe gelirseniz petlas ile benim aracın yanından geçmede sonra aracı kaportaya bırakmayayım hergün kullanıyorum yatması iyi olmaz Petlası destekliyoruz tabiki 25 sene sonra Dünya ya damga vurcaklar o zamanki modelide pt2339 olur Allah hiç birimizin lastiklerine frenlerine zeval vermesin mazallah Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 THY'nin uçağa takmak istediği lastiğe sertifikayı kim verecek? Avrupa ve Amerika için iki ayrı sertifika tipi var. Bu uçağa takılabilir uygundur onayı verilmeden kimse takamaz. Rent a car değil ki bu mal benim istediğimi yaparım desin Tsk'ya kimse takma demez, anlaşmaya göre hareket edilir. Yolcu uçaklarında iş başka oluyor. Doğrudur o konu hakkında fikrim yok, ben bu kadar dile gelen uçaklara da takılıyor lafları yüzünden hatta sordum bizim enişteye. Ancak askeri uçaklar da oldukça süratli ve sert şekilde yere iniyorlar bir çok şartta. Sonuçta bu teknolojiye de sahip. Neyse konuyu özetlersek ben petlascı değilim, yaz lastiğini alıp kullanmam, kış lastiği konusunda memnun olan o kadar çok kişi olunca e fiyatı da makul gelince aldım, şuan için memnunum. Islakta da kuruda da kullandım riske atmadı beni. Süha abi Syron diyorsun mesela onun var mı bilimsel testi? o da yerli firma malum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Doğrudur o konu hakkında fikrim yok, ben bu kadar dile gelen uçaklara da takılıyor lafları yüzünden hatta sordum bizim enişteye. Ancak askeri uçaklar da oldukça süratli ve sert şekilde yere iniyorlar bir çok şartta. Sonuçta bu teknolojiye de sahip. Neyse konuyu özetlersek ben petlascı değilim, yaz lastiğini alıp kullanmam, kış lastiği konusunda memnun olan o kadar çok kişi olunca e fiyatı da makul gelince aldım, şuan için memnunum. Islakta da kuruda da kullandım riske atmadı beni. Süha abi Syron diyorsun mesela onun var mı bilimsel testi? o da yerli firma malum Diyorum ya benim için syron petlas aynı ikisinide kullanmam ama ikisinide destekliyorum ucuz arıyanlar syrona da baksın diyorum şansa kısmete belki iyi çıkar Bu arada thy teknikte çalışan mühendise sorar mısın nasıl yani yeni gelenlerin üstünde geliyor orasını anlamadım ben bizi aydınlatsın biraz. Ben ciddi ciddi baktım görmedim hiç birinde Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Diyorum ya benim için syron petlas aynı ikisinide kullanmam ama ikisinide destekliyorum ucuz arıyanlar syrona da baksın diyorum şansa kısmete belki iyi çıkar Bu arada thy teknikte çalışan mühendise sorar mısın nasıl yani yeni gelenlerin üstünde geliyor orasını anlamadım ben bizi aydınlatsın biraz. Ben ciddi ciddi baktım görmedim hiç birinde tekrar denk gelirsem sorarım. fabrika çıkışı tabiki gelmez ancak o mekanik kısımda olduğundan onlara gelen uçakların bir kaçında denk gelmiş gövde kısmındaki lastiklerde (burun değil) Şimdi Antalya'da sunexpress merkeze geçti Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) Ocak 15 ten sonra kar gelecekmiş.Belgrad'a akacakmıyız abi kar yere düşer düşmez ? Bizdeki Türk hastalıklarından biride kim neyi kullanıyorsa en iyisi o, kullanmadığı malda kötü kaka ama hep bir yorumumuz vardır karşı markalara.. Benim için en kralı 5 yıllık ug7 dir ahahah 205/55/16 ebatında şuan için en iyi yorumları Goodyear performance serisi alıyor. Focusta ayakta zor duruyordu. Servet abinin dediği gibi arabaya göre bile değişiyor lastiğin performansı en iyisi biz belgradta testini yapalım görelim abi ben çok merak ediyorum 5 yıllık ug7 ler ile mahsur kalacakmıyım 23 Aralık 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 anlatmak istediğin nedir ? tekrar denk gelirsem sorarım. fabrika çıkışı tabiki gelmez ancak o mekanik kısımda olduğundan onlara gelen uçakların bir kaçında denk gelmiş gövde kısmındaki lastiklerde (burun değil) Şimdi Antalya'da sunexpress merkeze geçti Merakla bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 anlatmak istediğin nedir ? Merakla bekliyoruz. Çok derin mevzular. Kar yağsın. Kar içinde, mangal başında sucuklarımızı pişirirken anlatırım.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 anlatmak istediğin nedir ? Fiat'cı işte Yorum bağlantısı
Recommended Posts