Eren Bulut 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Herkese Merhaba; Ankara da Jant ve Lastik Alım Satımı Yapan ya da tanıdığı olan birileri var mıdır? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 B&S Lastik, İskitler.. Sahibi Barbaros arkadaşımdır, Continental bayisi... 1011 kavşağından 5M Migrosa doğru giderken sağda.. Yorum bağlantısı
Eren Bulut 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Sava Lastik Hakkında Bilginiz Var mı? Slovenya da Goodyear lisans ile üretilen bir lastik.Bridgestone-Lassa / Goodyear -Sava gibi düşünebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Aracın üzerinde mevsimlik lastikler var Bridgestone. Ama şu havalarda sıkıntı oluşturmaya başladı. Arabayı satma düşüncesinden dolayı kışlık lastik almadan bu şekilde satmayı düşünüyordum ama satmaktan vazgeçtim. Acilinden kış lastiği gerekli. Aracım 1.4 TDCI lastik ölçüleri 175/65/14. Hangi lastiği önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Aracın üzerinde mevsimlik lastikler var Bridgestone. Ama şu havalarda sıkıntı oluşturmaya başladı. Arabayı satma düşüncesinden dolayı kışlık lastik almadan bu şekilde satmayı düşünüyordum ama satmaktan vazgeçtim. Acilinden kış lastiği gerekli. Aracım 1.4 TDCI lastik ölçüleri 175/65/14. Hangi lastiği önerirsiniz?Continental conti winter contact ts 850 veya goodyear ug9 nokta 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Gittim petlas aldım kışlıkları şimdilik memnunum. 15 jant bulamadım yakınlarda 16 ya göre aldım bakalım ileriki zamanlarda alırım belki Yorum bağlantısı
Uğur Köker 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 nokian wr d3 aldım,öncesinde michelin energy saver vardı,bundan sonra nokian dan şaşmam;acayip derecede sessiz,frenleme mesafesi kuru ve ıslak zeminde mükemmel;karda denemedim ama karda da iyi iş çıkaracağını kullanan arkadaşların yorumlarından anlayabiliriz,boşuna iskandinav ülkelerinin lastiği dememişler,almayı düşünenlere tavsiye ederim,özellikle sessizliği beni hayran bıraktı;aracıma binen arkadaşları aracımda kış lastiği takılı olduğuna inandıramıyorum 1 Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Merhabalar arkadaşlar. 2005 Cmax aracım için kış lastiği arayışındayım. Kış lastiği için önerileriniz varmı? 2 tekermi yoksa 4 tekermi almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Merhabalar arkadaşlar. 2005 Cmax aracım için kış lastiği arayışındayım. Kış lastiği için önerileriniz varmı? 2 tekermi yoksa 4 tekermi almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. 4 Lastik almanızı kesinlikle öneririm, önerilerede bu bölümdeki konuları okuyarak karar verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Merhabalar arkadaşlar. 2005 Cmax aracım için kış lastiği arayışındayım. Kış lastiği için önerileriniz varmı? 2 tekermi yoksa 4 tekermi almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Konu birleştirilmiştir. Burdan devam edelim. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Petlas kışlıkları bugün deneme fırsatım oldu yaklaşık 25-30 cm karda sıkıntı çıkarmadı dik yokuş inip çıktım hiç iz olmayan yerlerde karları küreyerek gittim bir çok kenarda kalan arabanın yanından süzülüp geçtim 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 fotoğraflar taze taze kar ve mangal için beklerim Benden sonra geldi kepçe. Yolda yol isteyip geçmiştim. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 kış lastiklerimi nihayet karda da test etme imkanım oldu,dik rampalarda hem yokuş yukarı hem de yokuş aşağı karda dur kalklar,frenlemeler yaptım,sonuç mükemmel!herkes kış lastiği kullanmalı... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 kış lastiklerimi nihayet karda da test etme imkanım oldu,dik rampalarda hem yokuş yukarı hem de yokuş aşağı karda dur kalklar,frenlemeler yaptım,sonuç mükemmel!herkes kış lastiği kullanmalı...Marka model nedir ? Kış lastiği şart tabiiki her zaman hep sağlam bassın lastikleriniz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Marka model nedir ? Kış lastiği şart tabiiki her zaman hep sağlam bassın lastikleriniz Markanın önemi mi var syron olsa bile iş yapar hatta petlas bile iş yapar Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Markanın önemi mi var syron olsa bile iş yapar hatta petlas bile iş yapar Maksat bilgi deposu olsun marka tecrübesi arşivde kalsın Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Maksat bilgi deposu olsun marka tecrübesi arşivde kalsın O halde arşivde bulsun, bugün kış lastiklerinin çıkamadığı 9 derecelik bir karlı yokuşu syron lastikler ile çıktım çok başarılı herkese öneririm f/p olarak müthiş Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 O halde arşivde bulsun, bugün kış lastiklerinin çıkamadığı 9 derecelik bir karlı yokuşu syron lastikler ile çıktım çok başarılı herkese öneririm f/p olarak müthiş Bundan mi alsak [emoji14] Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bundan mi alsak [emoji14] Bir gün erzuruma taşınırsak neden olmasın Bi gün yeniden aracım olursa bende petlas alacağım. Pt kaç Yorum bağlantısı
Uğur Köker 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Marka model nedir ? Kış lastiği şart tabiiki her zaman hep sağlam bassın lastikleriniz sağolun...lastikler nokian wr d3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Markanın önemi mi var syron olsa bile iş yapar hatta petlas bile iş yapar Petlas biyere kadar be. Dün Traffic ile Eskişehir'e akü götürdüm. 1200 kg yük altında yaz lastiği bile iş görür. Yükü boşaltıp yola düştüm. ı-ıhh. Ha yolda bırakmadı ama düz yerde dahi ikinci vites ile kalkıp yürüdüm. Bi lassa,conti olamaz kesinlikle. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Petlas biyere kadar be. Dün Traffic ile Eskişehir'e akü götürdüm. 1200 kg yük altında yaz lastiği bile iş görür. Yükü boşaltıp yola düştüm. ı-ıhh. Ha yolda bırakmadı ama düz yerde dahi ikinci vites ile kalkıp yürüdüm. Bi lassa,conti olamaz kesinlikle. kış lastiği olsun çamurdan olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Bi gün yeniden aracım olursa bende petlas alacağım. Bana da al Yorum bağlantısı
Uğur Köker 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 bugün buzlu zemin üzerinde karda,biraz da sınırları zorlayarak , kış lastiklerimi test ettim videoyu paylaşıyorum gözünüze çarpan artı eksiler varsa paylaşırsanız sevinirim... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts