Çağatay Özsoy 30 Ocak 2016 Yazar Paylaş 30 Ocak 2016 o zaman benim anladığım son durum şu; 1) kırmızı buzlanma işareti 2013 e kadar varmış ama 2014 ve sonrası ile kaldırılmış. 2) ICA ile sadece el freni dikişi değil, gösterge dizaynıda değiştirilmiş, 3) 120 sonrası teklike si eklenmiş,, bende esp kapatma var diye biliyorum arabanın yanına inince kapatılan esp mi yoksa patinaj mı bakayım. yokuş iniş desteği mi varmış?? Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 ESP kapanmasın zaten, demem o değil. fonksiyon yok ama göstergesi var. yokuş iniş de öyle, kendi yok ışığı var. 2013'ler için lastik basınç sensörü de yok ama ışığı var. 2015 de koltuk deseni de değişti sanırım, Ömer'in kapı eşiği konusunda gördüğüm kadarıyla. Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 ESP kapanmasın zaten, demem o değil. fonksiyon yok ama göstergesi var. yokuş iniş de öyle, kendi yok ışığı var. 2013'ler için lastik basınç sensörü de yok ama ışığı var. 2015 de koltuk deseni de değişti sanırım, Ömer'in kapı eşiği konusunda gördüğüm kadarıyla. Evet Serhat abi, ica ile birlikte benim gördüğüm kozmetik değişiklik olarak; - Koltuk desenleri - Sürücü ve yolcu için beyaz dikişli halılar - Direksiyon derisi,vites körüğü ve el freni için beyaz dikişler - Öndeki plakalık arkasına gelen kısımda krom kaplama - Bagaj içindeki ceplik panelleri - 195/50/16 10 kollu jant 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts