İçeriğe Yönlendir

O Bir Yerli Lastik Markası / Türkiye'nin Gururu

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş
(düzenlendi)

Tam bir fiyat performans markası, kullananlardan şikayet duymadım çok memnunlar avrupa testleride mevcut ;) evet bu firma Syron büyümesini destekliyoruz

http://tr.syron.eu

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Fiyat/performans olarak güzel bir lastik olduğu belli, yoğun kar altında araç kullananların birinci tercihi olmaz belki ama İstanbul gibi kardan çok yağmurlu geçen şehirlerde fiyatı ile çok cazip. Umarım ülkemizin markaları daha da iyi noktalara gelirler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bildiğim bir marka ama hiç bir lastikçide denk gelmedim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Şimdi bu marka yerli mi, yoksa sadece sahibi mi Türk? Almanya'da üretilmiyor mu? Gelirini, vergisini Almanya'da bırakmıyor mu?

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ben şimdiden bilgiyi vereyim sizlere 1 yıla sektöre damga basar ;)

Süha abi her zaman forumun yararına paylaşımlarda bulunur her ne kadar şuan tp yi desteklemesede forumda ilk tanıtan kişidir. Bende petlas ile aradaki fiyat farkını merak ettim lastik alacağım bir karşılaştırayım :)

Bizde doğruya doğru yanlışa yanlış ;)

İş değiştirmedin değil mi Süha... ;)

Menfaatim yok abi :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Anladım yerli değil, sahibi Türk :)

Yinede gurur verici ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bende aradım taradım hiç bir yerde Türk markası diye geçmiyor ki :s

Petlas hala önde :p

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

petlas gibi sıradan markalar içerisinde bir yarışa girdiğini sanmıyorum canım ;)

hocam memleket bayburt mu ??

hiç alakası yok ;) benim ki istanbul :)

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

alman diye satmaya çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hadi çabuk bir karar verin. hangisi iyi hangisi fiyatına göre en iyi hangisini alalım. Benimde artık lastiği değiştirme zamanı geldi.

[emoji4] [emoji4] [emoji4]

Sonuçta arabalarımız yarış arabası değil. Çok yüksek hızları zaten yapmıyorum lütfen bu kriterleri de göz önünde bulundurarak fiyat performans bakımından en uygun olan şudur diyebiliyor muyuz?

Petlas diyelim, %100 yerli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Lassa ile yagmurda yokus cikamiyordum. 10bin lik lastikti daha. Cikma Michelin taktirmistim. Keçi gibi tirmaniyordu. Simdi petlas pt741 lerden gayet memnunum.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama şimdi bu marka yerli mi değil mi? Sahibinin Türk olması markayı Türk markası yapar mı?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama şimdi bu marka yerli mi değil mi? Sahibinin Türk olması markayı Türk markası yapar mı?

Bence yapmaz ;) Ama güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Mühendislik alman üretim kore. Sadece patron Türk :) keşke Türk mühendis calistirsa. Forumumuzda petlasta çalışan bir mühendis var gayet gurur verici

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Petlas

Çok kullandım, hatta taunusumuzda halen takılı. Bana göre tek sıkıntısı biraz fazla yumuşak olması. Yazın virajlarda bile ötüyor. Ama tutuş vb. güzel.

Mondeoma ihtiyacı olunca michelin veya petlas takarım. Tabi o zamanki fiyat karşılaştırmasına göre.Olur ya kampanyaya falan denk gelirsem cüzi fark varsa michelin. Aksi halde petlas.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Sahibi gurbetçi bir Türk. Üzerinde engineer Germany yazar. Çin'de üretilir...

Kesinlikle yerli değildir..

Race 1 serisini 1.4 fiesta'da deneme fırsatı bulmuştum. Son derece güvensiz ve ciddi balans problemi olan bir lastikti. Tabandan atlama yapıyordu..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Kalitesi ile alakalı bir arkadaşımın Polo aracında, normal seyir halinde iken başına gelen ölümden döndüren bir olayın olması açısından paylaşıyorum...

Yol ile temasımızı sağlayan lastiktir aman dikkatli olalım. Vebalini almayalım ;)

aa34c5024313e5130b0daf52312be5a0.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bir kaç testte sonlarda olduğunu görmüştüm. Bir autobild testinde orta sıralardaydı.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Göksel, bu syron olan mı, yoksa Petlas mı, hangisi?

Syron Abicim..

Petlas ile kesinlikle kıyas edilecek bir lastik değildir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Syron Abicim..

Petlas ile kesinlikle kıyas edilecek bir lastik değildir..

Petlas o kadar mı kötü? :(

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Abicim sanırsam yanlış anladınız beni..

Petlas ile syron kıyaslaması yapılması bize yanlış.

Petlas çok daha köklü, arge'ye çok daha fazla yatırım yapan firmadır.. Ciddi reklam ve sponsor kampanyaları yapmaktadır..

Sadık Abi, syron ile değerlendirirsek tabiki tartışmasız Petlas..

Ama gelgelelim bir gerçek var ki, bir Yokohama bir Nokian gibi Yeni seri lastiği için alplerde üst kurup, milyon dolarlar harcamıyor. Yokohama 2 yıldır teste hale yeni seri kış lastiği için..

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Syron ismi Anadolunun güzide yemeği ziron ( siron ) yemeğinden adını alır. Bildiğim üzere taiwan markası olan nankang ile ortak üretim yapıyor. Keskin tunning grup firması ürünüdür. Öncelikli hedefi ultra yüksek performans lastikleri yani spor arabalar üzerine. Sahibinin Türk olması Türk firması olduğu anlamına gelir, merkezi Almanyadır. Tüm avrupa ve Amerikada pazar sahibiler valla helal olsun ;).

1) Çok kaliteli olarak jant ürtemi yapıyorlar. Bu süreç tabiki bir anda olmamıştır, ce ve tüv firmalarının sertifikasını almak büyük başarıdır zaten. 

2) Ürettikleri jant ebatlarına uygun lastik bulma sıkıntıları oluşunca kendi lastiklerini yapma kararı aldılar. Bu sektörde hızla dev adımlar ile büyümektedirler. Günümüzde moda olan kış lastiklerinde sorunsuz kullanılır. Zaten hiç birimizde spor arabalar olmadığı için asıl uzmanlık alanı olan kategoriye zaten girmiyoruz :D

buda belgesi ;)

http://www.mynet.com/video/sinematv/keskin-tuning-belgeseli-basaranlar-atv-406549/

ufak bir ölçüm ;)

http://www.tyretraders.com/Syron.aspx

Burdan kendilerine Türk vatandaşlarımızı destekledikleri için bir kez daha teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...