İçeriğe Yönlendir

O Bir Yerli Lastik Markası / Türkiye'nin Gururu

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Evren Erakçora

GT radial karda birinci olmuş, o da seviniyordur.  :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Adac testlerinde ilk 3e girsinler yine çok iyi. Lassa dan yıllardır bekliyorum. Petlas, Syron başarılı olsun alalım hemen. 

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Adac testlerinde ilk 3e girsinler yine çok iyi. Lassa dan yıllardır bekliyorum. Petlas, Syron başarılı olsun alalım hemen.

Piyasada çok tehlikeli laflar dönüyor, adac için bile para karşılığı test sonuçları yönlendirdiği iddiaları var ;) Ben inanıyorum ama adac testlerine ;) inşallah ne olursa olsun ülkemiz için ve Dünyanın neresinde olursa olsun vatan evlatları için hayırlısı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Starmaxx testi.Petlas la birebir aynı üründür.

http://www.bratzuricambi.com/public/docs/Articolo_Starmaxx_Auto_Tecnica.pdf

Testte referans lastik olarak GoodYear Efficient Grip alınmış.Bu lastiğin elde ettiği değerler %100 kabul edilmiş.

Sonuçlara kısaca bakarsak:

Islak pistte tur zamanında st532  goodyear dan az bir farkla daha hızlı  (3.20.78->starmaxx st532  , 3.21.07->goodyear efficient grip)

Yuvarlanma direncinde goodyear zirvede ,starmaxx ise orta sıralarda kendisine yer bulmuş.

110-5 km/h fren mesafesinde starmaxx 40.2 metre ile lider.Goodyear ise 40.8 metre ile starmaxx ın hemen ardında yer almış.

tarihinde Çağlar Aymelek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çağlar bey,

Forumu geçtim, her araç sürücüsünün bu tür üretim ortamlarını test ortamlarını görmesi lazım. Fabrikadan mutlaka paylaşımlar bekliyoruz :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Çağlar bey,

Forumu geçtim, her araç sürücüsünün bu tür üretim ortamlarını test ortamlarını görmesi lazım. Fabrikadan mutlaka paylaşımlar bekliyoruz :flowers:

Bununla ilgili planlarım yakın zaman içerisinde :) Ancak çok yoğun bir dönemdeyiz biraz toparlanmamız lazım.
Yorum bağlantısı
Misafir

lastik konusunda memnuniyet çok ucu açık bir konu.Değişkenler çok fazla.Memnun olan kadar olmayan da olması normal.Bu sadece Petlas ya da Syron için geçerli degil hepsi icin geçerli.Şu an aracımın üzerinde Conti Premium Contact 5 var.Kuru zeminde ki tutuşu çok iyi değil.Ama bu demek değil ki CPC 5 çok kötü bir lastik.Islak zeminde ki kabiliyeti benim için bu eksikliğini gideriyor.

Önemli olan bilincli şekilde ihtiyaçları ve beklentileri en çom karşılayanı tercih etmek.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Starmaxx testi.Petlas la birebir aynı üründür.

http://www.bratzuricambi.com/public/docs/Articolo_Starmaxx_Auto_Tecnica.pdf

Testte referans lastik olarak GoodYear Efficient Grip alınmış.Bu lastiğin elde ettiği değerler %100 kabul edilmiş.

Sonuçlara kısaca bakarsak:

Islak pistte tur zamanında st532  goodyear dan az bir farkla daha hızlı  (3.20.78->starmaxx st532  , 3.21.07->goodyear efficient grip)

Yuvarlanma direncinde goodyear zirvede ,starmaxx ise orta sıralarda kendisine yer bulmuş.

110-5 km/h fren mesafesinde starmaxx 40.2 metre ile lider.Goodyear ise 40.8 metre ile starmaxx ın hemen ardında yer almış.

Çağlar kardeşim firma içerisinden bizlere adac testlerine katılacaklar mı veya katılmayacaklar mı hakkında bilgi verirsen çok mutlu oluruz ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar bir büyüğünüz olarak yazıyorum, syron Sühaya göre iyidir alır kullanır, petlas bana göre iyidir alır kullanırım, konu amacından çıkıp başka yerlere gidiyor. lastik satanların cepleri dolduruyor, petrol ucuzladı, lastik fiyatlarınında düşmesi gerekirken onlar habire zam yapıyorlar. bu konunun geçici olarak kapanmasını istiyorum, lastik hakkında gerekli bilgilerin ilk sayfada yer aldığını görüyoruz. konu amacını aştı diye düşünüyorum. okuduğunuz için teşekkürler.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...