Evren Erakçora 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 auto bild 2010 testi :http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2010-Auto-Bild-Ultra-High-Performance-Tyre-Test.htm autobild 2012 testi: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-Autobild-50-Tyre-Braking-Test.htm 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Ziron diye okunuyor, değilse de ben öyle okurum, yemeği de çok güzeldir et suyu ile ıslanmış yufka halkalarının üzerine süzme yoğurt ve tereyağı ile mis. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Bana da biraz öyle geldi. 5 dolara lastik mal ediyordur orada..Benim mühendisim, benim işcim kazanmadıktan sonra sırf müşteri'ye türklük duygularıyla satış yaparak kendine pazar oluşturma derdinde aklı sıra.. Bunun yanı sıra kalitesi dipte olan bir markadır.. Sıfır lastikte bile, balans tutmuyor. Bundan farkı yoktur gözümde.. 2 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Onun bunu bilmem de bu lastigi bana parasiz verseler aracima takmam. Yillar once piyasaya ilk ciktiklarinda fiyati cazip gelip biraz tasarruf edeyim deyip eski aracima almistim sifir Syron Race 1. Aldigim gune halen lanet ederim. Bir gun aniden 120 km/h ile otobanda surerken aniden lastigin biri patladi, Allah'tan yolda kimse yoktu ve seritten seride gecerek zor durabidim. O gun lastik konusunda maceraya aramamaya soz verdim kendime ve o gun bugun sadece kendini ispatlamis marka lastik kullanirim. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 (düzenlendi) Allah Korumuş. Geçmiş olsun. Arkadaşımın başına gelen olayda aynı şekilde düz yolda giderken aniden gelişen bir olaydı. 10 Ocak 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 (düzenlendi) Kardeş forumdan bir alıntı http://www.techturkey.com/forum/yol-tutus-aktarma-ve-frenler/84161-yardim-syron-lastik-kullanan-var-mi.html 10 Ocak 2015 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Süha hocam, kendi adıma söylüyorum, sahibinin Türk olması Syron'u Türk markası yapmaz bence. Sahibi Türk olduğu için desteklerim hoşuma da gider. Lakin bir markanın Türk olması için ilk çıkış yerinin Türkiye olması gerekmez mi? (sahibinin uyruğu önemli değil) Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Süha hocam, kendi adıma söylüyorum, sahibinin Türk olması Syron'u Türk markası yapmaz bence. Sahibi Türk olduğu için desteklerim hoşuma da gider. Lakin bir markanın Türk olması için ilk çıkış yerinin Türkiye olması gerekmez mi? (sahibinin uyruğu önemli değil) Üretim yeri olmasa da en azindna mühendislik ve tasarımı keşke bizim muhendislere ait olsa Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Ben gidip almanyada lokanta açsam ve global yemekler yapsam sadece ızgara üzerine alman lokantası mı olur Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş Yöresel yemekler yapsaydın Türk malı derdim, çünkü içinde Türk kültüründen çok şey bulabilirim. Ama lastik ve jant (bizim kültürümüzde yoktur sanırım ) yapıyorsan ve çalışanların veya tasarımı yapanların Türk mühendisler değilse olmaz. Şimdi bu kişi Syron'u İsviçre lilere satarsa bir anda yabancı malı olmayacak mı? Ama iphone Çin'de de üretilse tasarım ve mühendislik ABD nin olduğu için ABD malıdır. Umarım ifade edebildim. 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 Yöresel yemekler yapsaydın Türk malı derdim, çünkü içinde Türk kültüründen çok şey bulabilirim. Ama lastik ve jant (bizim kültürümüzde yoktur sanırım ) yapıyorsan ve çalışanların veya tasarımı yapanların Türk mühendisler değilse olmaz. Şimdi bu kişi Syron'u İsviçre lilere satarsa bir anda yabancı malı olmayacak mı? Ama iphone Çin'de de üretilse tasarım ve mühendislik ABD nin olduğu için ABD malıdır. Umarım ifade edebildim. Yöresel olsa zaten kendini direk belli eder örneğin benim önceki çalıştığım firma Türkiye de olan Alman firması idi ve arge cileei ve çalışanları biz Türklerdik. Bu durum firmanın Alman olmasını hiç bir şekilde değiştirmiyordu Pirelli ülkemizde üretim yapıyor yine çalışanları arge cileri Türk ama Dünyanın her yerinde italyan firması olarak geçiyor. burdaki yapıda sahibinin Türk olması markayı Türkleştirir he dersenki bu durum böyle olma mümkün değil anlaşamayız Üretim yeri olmasa da en azindna mühendislik ve tasarımı keşke bizim muhendislere ait olsa Bizim ülkemiz ile Almanların mühendisliğini konuşmaya gerek yok değil mi Örnek bir mühendislik mesela Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Yöresel olsa zaten kendini direk belli eder örneğin benim önceki çalıştığım firma Türkiye de olan Alman firması idi ve arge cileei ve çalışanları biz Türklerdik. Bu durum firmanın Alman olmasını hiç bir şekilde değiştirmiyordu Pirelli ülkemizde üretim yapıyor yine çalışanları arge cileri Türk ama Dünyanın her yerinde italyan firması olarak geçiyor. burdaki yapıda sahibinin Türk olması markayı Türkleştirir he dersenki bu durum böyle olma mümkün değil anlaşamayız Bizim ülkemiz ile Almanların mühendisliğini konuşmaya gerek yok değil mi Örnek bir mühendislik mesela Anlaşırız Süha hocam niye anlaşmayalım Bu Syron'un ana merkezi Türkiye olsaydı konu kapanmıştı Sizin firmanın ve prellinin, Bridgestone un ana merkezleri burada değil. Tekrar söylüyorum benim hoşuma gitti sahibinin Türk olması, ama yerli malı sayılmaz diyorum. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 bu konu uzar gider ben petlas dan memnunum, Süha, Syron dan memnunsa problem yoktur 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 bu konu uzar gider ben petlas dan memnunum, Süha, Syron dan memnunsa problem yoktur Tabiki abicim son nokta budur Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Mühendislik alman üretim kore. Sadece patron Türk keşke Türk mühendis calistirsa. Forumumuzda petlasta çalışan bir mühendis var gayet gurur verici PT 431 petlas lastikler hakkında keşke yorum yapan olsa(Helede petlasta çalışan mühendis tadından yenmez.) Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 PT 431 petlas lastikler hakkında keşke yorum yapan olsa(Helede petlasta çalışan mühendis tadından yenmez.)Çağlar Aymelek Kendisine sorun foruma üye Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Umarim ulkemize de yatirim yaparlar ki o zaman is sahsi den milliye doner benim icin. Ben de cok isterdim memleketimde ve ulkemde istihdam saglamayi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Michelin yerine petlas aldım (Michelin 400 - Petlas 200 /adet) Michelinin tadını vermiyor. Fena mı bence değil. Çoğumuz zaten 30.000 üzeri araçları kredi, borç vs ile alıyoruz. Sonrasında çıkan extra masraflar külfet geliyor. Paramız olsa zaten düşünmeden michelin alırız. Biraz da ekonomi Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Tüm konuyu okudum, bi ara bu konuda mangala bağlanıcak zannettim Aracımı 2'nci el aldım. Aldığımda syron yazlık lastikler vardı (94W ama modelini hatırlamıyorum), bitik durumda oldukları için çok memnun değildim. Şimdiki yazlıklarım Mishelin, kışlıklar Petlas. Yerli malı kullanılması övgü verici ve doğru olan diye düşünüyorum ama fiyat avantajı olmasa alırmıydım, bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Michelin yerine petlas aldım (Michelin 400 - Petlas 200 /adet) Michelinin tadını vermiyor. Fena mı bence değil. Çoğumuz zaten 30.000 üzeri araçları kredi, borç vs ile alıyoruz. Sonrasında çıkan extra masraflar külfet geliyor. Paramız olsa zaten düşünmeden michelin alırız. Biraz da ekonomi Büyük ebatta çok fark ediyor , benim arabanın ebatlarda 10-20 lira , bunun için en iyisinden vazgeçmem. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Bahsedilen test bu sanırım. Kamyon tekeri ve doğal olarak Alpin 5 ug 9 falan yok. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 Bahsedilen test bu sanırım. Kamyon tekeri ve doğal olarak Alpin 5 ug 9 falan yok. Kamyon değilde kamyonet minibüs gibi Transit, ducato gibi araçlar için Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 Syron mu birinci olmuş, conti mi? Conti varken başka marka kazanabilir mi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 Gazete en iyi seçildi yazıyor. En iyi olduğu kategoriyi ön plana almışlar hani apple en büyük firma ama en iyi telefon cihazı değil ya bunun gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts