İçeriğe Yönlendir

Ebay,amazon,aliexpress Ve Alibaba Vs Gibi Sitelerdeki Püf Noktalar


Osman YILDIZ

Recommended Posts

Misafir

Yeni gelen gümrük yasasına göre 5. üründen sonrası ticari ürün olarak değerlendirilme olasılığını olduğunu söylüyorlardı abi Sizinki şansı geçmiş yasayı delmiş gibi duruyor abi Bende kılıf getiriyorum yurt dışından Türkiye de satıyorum.Tedirginlik var o yüzden üstümde

 

:D Sen 5'de kalma. Boşu boşuna 1 yıl bekleme. Yapıştır siparişleri ;) Bizim ekip sağlam bu konuda. Test edildi alışveriş sayısında sıkıntı yok.

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Ne zamandır aklımdaydı ebaydan alışverişe başlamak . Bugün 4 parça ürünle başladım , başladık beklemeye .

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mesut Eyibil

Yeni yasa gereği yurt dışından ürün alımlarda herhangi bir limitten bahsedilmemiştir,bizzati baktım 1 yıl içerisinde 75 euroyu geçmediği sürece istediğin kadar getirtebiliyorsunuz arkadaşlar bilginiz olsun,lakin çağrı merkezinden aldığım bilgiye dayanarak aynı kargo içerisinde aynı üründen 2 yada daha fazla olmaması lazmmış faklı farklı olmalıymış mış mış da mış diyorum çünkü tanıdığım birkaç kişi aynı üründen bir kaçtane alması rağmen gümrüğe takılmadı :) uzun zamandır da takip ettiğim bir konu şu ki gelen kargo gümrük memurunun dikkatini çekerse bakıyor aksine dokunmuyor bile, kargolara baktım şimdiye kadar hiçbirinin açılıp bakılmış olarak rastlamadım zaten o kadar büyük yerde kim kime dumduma olduğu için memurlar hemen hemen tüm malların sadece fiyatına bakıp geçirdiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...