Tucan Turan 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 herkese merhabalar. Aranızda yeniyim. Aracımın prof çekimlerini yaptıktan sonra daha detaylı resimlerini eklerim. Şimdilik 1-2 resim var elimde düzgün. iyi kötü yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. herkese iyi forumlar dilerim Aracımda; -Amerikan Park -Önler coil,arkalar press -Custom Lip -Düz boru işlemleri mevcuttur. Kısmetse 1 ay içinde güzel bir jant+lastik kombini ve birkaç dokunuş daha yaparak ve tabi dahada basarak güzel bir görüntü elde edicez insallah Buda 1 ay sonraki değişime kadarki son halimiz 3 Yorum bağlantısı
Tucan Turan 15 Ocak 2015 Yazar Paylaş 15 Ocak 2015 açıklamada belirttigim gibi jant lastik yolda. 1 ay içinde takıcam. kardı yagmurdu derken takmak istemedim. hak ettigini vericez fusion'un insallah Yorum bağlantısı
Onur Bulut 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Maşallah çok güzel Fakat ızgaralar piano black olsa lipteki gibi çok daha güzel olur sanki Yorum bağlantısı
Tucan Turan 15 Ocak 2015 Yazar Paylaş 15 Ocak 2015 teşekkürler onur dostum.farlara bi-xenon mercek,spoiler,jant,lastik,downpipe,yazılım var sırada. ona hiç sıra gelecek gibi durmuyor ama evet piano black olmasını bende isterdim kısmet.. 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 maşallah rengi farklı yapısal ve modifiye olarakta farklı olucak diye tahmin ediyorum öndeki lipin net araçda duruşunu merak ettim daha iyi gösteren otoğraf yok mu Yorum bağlantısı
Tucan Turan 15 Ocak 2015 Yazar Paylaş 15 Ocak 2015 maşallah rengi farklı yapısal ve modifiye olarakta farklı olucak diye tahmin ediyorum öndeki lipin net araçda duruşunu merak ettim daha iyi gösteren otoğraf yok mu istanbulda karın en çok tuttugu zamanda trafige çıkmak zorunda kaldım ve kardan görünmeyen bi kasisin kurbanı oldum lip ortadan 2 ye kırıldı sizlere ömür pc yi kurcalar net fotosunu bulabilirsem eger size özelden resmini atarım. Evet rengi beni cezbediyor standart bir fusion rengi degil pek güzel görüşleriniz için teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun inşallah Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Maşallah iyi günlerde kullanın değişimleri sabırızlıkla bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Ilk değişimin titanium jant ile olsun büyük bir değişim olur bence Yorum bağlantısı
Ekin Güney 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Nazar değmesin bir fusion kulanıcısı olarak yakından takip ediyorum Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Bu renk; adama, kendini aldırır vallahi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Maşallah araç güzel ancak yay presslemeye karşıyız Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 eski bi fusion kullanıcısıyım çok tatlı araçlar basılınca göze çok hoş geliyo keşke 1.6 olsaymış tam tadına varırdınız o zaman Yorum bağlantısı
Tucan Turan 16 Ocak 2015 Yazar Paylaş 16 Ocak 2015 Maşallah iyi günlerde kullanın değişimleri sabırızlıkla bekliyoruz... değişimleri burdan paylaşacağım kısmetse. t.ederim Ilk değişimin titanium jant ile olsun büyük bir değişim olur bence oem ford jantları dısında bir jant kullanıcam. 2 jant seçeneği arasında gidip geliyorum net karar veremedim henüz. Nazar değmesin bir fusion kulanıcısı olarak yakından takip ediyorum t.ederim çok sağolun Bu renk; adama, kendini aldırır vallahi evet rengine bayılıyorum hele de yazın yıkama sonrası cila uygulanırsa ateş ediyor renk Maşallah çok güzel duruyor çok teşekkürler eski bi fusion kullanıcısıyım çok tatlı araçlar basılınca göze çok hoş geliyo keşke 1.6 olsaymış tam tadına varırdınız o zaman evet özellikle önden çok tatlı araçlar.evet 1.6 olsa performansa yönelik değişimlerde yapardım 1.4 olunca sadece dp+yazılım ile yetinicem. jant için jantmax yolunu tutucakken jantmax'ın facebook sayfasında paylaştıgı son 20 yılın en sert kışı 26 ocakta gelıyor paylaşımını görünce gene jant sevdamız ertelendi herkese iyi dilek ve begenileri için çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Tucan Turan 16 Ocak 2015 Yazar Paylaş 16 Ocak 2015 Herkezin fikirlerine başvurmak isterim. 2 jant modeli ( fifteen52-Volk te37 ) modelleri arasında seçim yapamıyorum. tabi bir diğer gel git de jant rengi. Resimdekı 2 renk arasında da 1 seçim şart. ya aynı renk tonunda bir kırmızı yada aynı renk turuncu. 2 jant ve 2 renk arasında önerileriniz varsa seve seve değerlendirilecektir. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Kuzen fiestaya taktı 52 leri kötü değil volklar bi tık daha iyi durur gibi ama en önemli nokta lastiği çin malı almayın hiç yol tutmuyo Yorum bağlantısı
Ekin Güney 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Bence turuncu jant ve aynı jant modeli fusiona güzel olacağını düşünüyorum 2nci jant modelini çok beğenmiyorum. Yorum bağlantısı
Huseyin CAN 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Aramıza bir basık fusi daha katıldiğı için mutlu oldum. Coil nerde yaptırdın maliyeti nedir. Ve on takimdan gereksizz sesler geliyormu. Coil bir takim ihtiyacım var. Cevap bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 bizim renkten... satıldığı zamanlarda bayii "bu renkten satılmıyor" demişti. Ben de "getirmiyorsunuz ki satılsın" demiştim. Bekleye bekleye almıştık bu rengi. biraz daha foto istiyoruz. Herkezin fikirlerine başvurmak isterim. 2 jant modeli ( fifteen52-Volk te37 ) modelleri arasında seçim yapamıyorum. tabi bir diğer gel git de jant rengi. Resimdekı 2 renk arasında da 1 seçim şart. ya aynı renk tonunda bir kırmızı yada aynı renk turuncu. 2 jant ve 2 renk arasında önerileriniz varsa seve seve değerlendirilecektir. Bora bu....zaten alçaktı ne yapmışlar arabaya? Yorum bağlantısı
Tucan Turan 16 Mart 2015 Yazar Paylaş 16 Mart 2015 Aramıza bir basık fusi daha katıldiğı için mutlu oldum. Coil nerde yaptırdın maliyeti nedir. Ve on takimdan gereksizz sesler geliyormu. Coil bir takim ihtiyacım var. Cevap bekliyorum önler coil arkalar pressi 1bucuk yıl once bostancı sanayide 450 liraya yaptırmıştım. maşallah diyip dilimi ısırayım, ne ses ne tıkırtı ne baska bir sorun yaşamadım. istanbula yolunuz düşerse yardımcı olurum malum yere götürmenizde. bu arada aracınızada masallah kazasız belasız Yorum bağlantısı
Recommended Posts