İçeriğe Yönlendir

Hasarsızlık Indirim Koruma Teminatı Hk.

Erdoğan Temur

Recommended Posts

Erdoğan Temur

Merhabalar,

Benim poliçemde hasarsızlık indirim koruma teminatı var.

Arabanın çamurluğunda boya ve göçük düzeltme yapılması gerekiyor.

Bu işlemleri ray sigortanın anlaşmalı yetkili servisinde kaskodan yaptırırsam %60 indirimim bozulurmu yoksa devam eder mi?

Kolay gelsin.

Erdoğan.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

O teminatın bir de hasar limiti vardır , onu öğrenmeniz lazım. :) 

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
(düzenlendi)

5ozppd.jpg

Teminat açıklaması bu şekilde yazılmış.

tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

5ozppd.jpg

Teminat açıklaması bu şekilde yazılmış.

Fotoğrafını verdiğiniz kloza göre;

Kendi istediğiniz yerde yaptırırsanız indirim %40'a düşecek, Ray'ın belirttiği hızlı ınarım servislerinde yapılırsa bozulmayacayak diyor. Ancak ray'ın ifadesi hızlı servis diğer şirketlerdeki mini onarım teminatına denk düşüyorsa her hasarı yapmayabilirler.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Mini onarım için ayrıca teminat belirtmişler.

Eğer bozmayacaksa arabayı doğruca Ford GAZİANTEPLİ KARDEŞLER yetkili servisine bırakacağım.

diğer anlaşmalı servisler hep özel.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Mini onarım için ayrıca teminat belirtmişler.

Eğer bozmayacaksa arabayı doğruca Ford GAZİANTEPLİ KARDEŞLER yetkili servisine bırakacağım.

diğer anlaşmalı servisler hep özel.

Eklediğiniz fotoğrafta detay mevcut aslında.  Ford Gaziantepli Kardeşler Ray Sigorta Hızlı Onarım Merkezi değilse hasarsızlığınız tümden gitmese dahi bir kademe geriye çekilecek.  Yani %60 dan, %50 ye düşeceksiniz.  

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Burada dikkatimi ceken baska bir konu oldu.

Bahsi gecen degisim/onarim yapildiginda en iyi ihtimalle bile hasarsizlik indirimi sabit kaliyor. Yani bir sonraki police doneminde bir ust hasarsizlik dilimine gecilmemis.

Bu butun sigorta sirketlerinde ayni midir acaba?

Yorum bağlantısı
Misafir

Eklediğiniz fotoğrafta detay mevcut aslında. Ford Gaziantepli Kardeşler Ray Sigorta Hızlı Onarım Merkezi değilse hasarsızlığınız tümden gitmese dahi bir kademe geriye çekilecek. Yani %60 dan, %50 ye düşeceksiniz.

Düzeltme için teşekkürler Necat Bey. Ben kamyonet kısmına inmişim okurken:))

Saygılarımla.

Burada dikkatimi ceken baska bir konu oldu.

Bahsi gecen degisim/onarim yapildiginda en iyi ihtimalle bile hasarsizlik indirimi sabit kaliyor. Yani bir sonraki police doneminde bir ust hasarsizlik dilimine gecilmemis.

Bu butun sigorta sirketlerinde ayni midir acaba?

Aksi hasar yapanı ödüllendirmek gibi olur:) hasar yapmayan ile hasar yapan arasında bir fark olmalı.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Düzeltme için teşekkürler Necat Bey. Ben kamyonet kısmına inmişim okurken:))

Saygılarımla.

Aksi hasar yapanı ödüllendirmek gibi olur:) hasar yapmayan ile hasar yapan arasında bir fark olmalı.

Saygılarımla.

Kaskom olmadi simdiye kadar :( Sadece duyardim hep, yilda bir cam degistirme hakki var diye. Karsiliksiz oldugunu zannederdim. Degilmis :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Camda farklı. Camda hasarsızlık indirimi bozulmaz. Normal artışa devam eder. Buradaki konu ise hasarsızlık koruma klozu. Yani yapılan bir hasarın karşılığında indirimi koruyoruz. Hasar yapmayanın ise bir kademe arttırıyoruz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Zaten şuan indirimim %60 da.

Bu hakkımı kullansam indirim düşmeyeceğine göre servis ile görüşüp işlemi yaptirayim. Aksi durumda buraya bilgilendirme yaparım.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

u3u8yjyn.jpg

Hızlı onarım merkezinde kaskoyu bozmadan ücretsiz yapıyorlar.

Resimdeki bölümde çamurluk üzerinde göçük ve çizikler, kapıda iki tane baston izi ve ön kapı tarafındaki küçük sinyal lambasından başlayıp arka kapı kolunda biten sivri bir şeyle yaptıkları derin çizik var.

Servis arabayı pazartesi bırakıp cuma günü alabilirsin dedi. macunlayıp zımparalayıp boyayacağız dediler.

Bu süre normal mi ? Bir hafta arabasızlık çok zor olacak bizim için.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Bugün arabayı aldım hasarsızlık bozulmadan arabanın sağ tarafında tamponda ne kadar çizik varsa macunlanıp boyandı. Ayna kapaklarınıda boyamışlar sağolsunlar.

Hasarsızlık koruma klozu gerçekten iyimiş. :) en az 700 tl masraftan kurtardı beni.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun... 

Poliçeyi yenilerken yorumlayalım bu durumu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Bugün arabayı aldım hasarsızlık bozulmadan arabanın sağ tarafında tamponda ne kadar çizik varsa macunlanıp boyandı. Ayna kapaklarınıda boyamışlar sağolsunlar.

Hasarsızlık koruma klozu gerçekten iyimiş. :) en az 700 tl masraftan kurtardı beni.

Rs serviste mi yaptırdınız?
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
(düzenlendi)

Geçmiş olsun...

Poliçeyi yenilerken yorumlayalım bu durumu :)

Hasarsızlık indirimi yine %60, geçen sene 530 tl den yenilmiştim. Şimdi de varsın olsun 700 olsun.

Daha işim bitmedi autoking dede tampon çiziklerini hallettirecegim [emoji5]

Rs serviste mi yaptırdınız?

Rs servis nedir? Sigortanın anlaşmalı iki tane hızlı onarım merkezi var sadece onlarda kaskoyu bozmadan yaptirabiliyoruz. tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Ben de bu sene ray sigortadan yaptırdım. Ağustos sonrası kasko yaptıranlar rs serviste yaptırıyorlar diye bilgi aldım. Cumartesi bende gidiyorum

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Hasarsizlik indiriminden yararlanacaksan gitmen gereken servisleri mesaj atabilirim

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Evet yararlanıyor muyuz onu göreceğiz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...