Güven Kaya 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 8 bin km önce yağ degistim fieasta 1.4 dizel bugün yağ çubuğuna vaktim bir tik inmiş ilk koyduğumuzdan 1 cm kdr azalmis gibi normal mi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 8 bin km önce yağ degistim fieasta 1.4 dizel bugün yağ çubuğuna vaktim bir tik inmiş ilk koyduğumuzdan 1 cm kdr azalmis gibi normal mi Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Musa Doğru 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 8 bin km önce yağ degistim fieasta 1.4 dizel bugün yağ çubuğuna vaktim bir tik inmiş ilk koyduğumuzdan 1 cm kdr azalmis gibi normal mi Güven bey ford supap ayarını yağın numarasına göre kendi otomatik olarak yapar diger araçlar gibi motor soguk iken degilde en azından motoru 3-5 dakika çalıştırıp durdurduktan sonra yag seviyesini kontrol etmek daha saglıklı olacaktır. Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Motor sicakken yag cubugunu cekin ve bakin sigara dumani gibi duman veriyorsa normaldir metal yorgunlugu baslamis bakimdan bakima 1litre yapar kullandiginiz yagdan ilave edin 2. Alternatif turbo borusunun icine bakin emme manifolda giren bolum iicinde yag varmi turboda yagin belli bi kismini eksiltebilir km yazarsaniz ilgilenirim Yorum bağlantısı
Güven Kaya 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Motor sicakken yag cubugunu cekin ve bakin sigara dumani gibi duman veriyorsa normaldir metal yorgunlugu baslamis bakimdan bakima 1litre yapar kullandiginiz yagdan ilave edin 2. Alternatif turbo borusunun icine bakin emme manifolda giren bolum iicinde yag varmi turboda yagin belli bi kismini eksiltebilir km yazarsaniz ilgilenirim sizdemi kocaelindensiniz hocam Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Evet benim ford özel servisim var kardesim Yorum bağlantısı
Güven Kaya 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Evet benim ford özel servisim var kardesimOo cok iyi ozel den yazdım Yorum bağlantısı
Recommended Posts