İçeriğe Yönlendir

Yağ Azalabilir Mi

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

8 bin km önce yağ degistim fieasta 1.4 dizel bugün yağ çubuğuna vaktim bir tik inmiş ilk koyduğumuzdan 1 cm kdr azalmis gibi normal mi

Yorum bağlantısı
Misafir

8 bin km önce yağ degistim fieasta 1.4 dizel bugün yağ çubuğuna vaktim bir tik inmiş ilk koyduğumuzdan 1 cm kdr azalmis gibi normal mi

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Musa Doğru

Güven bey ford supap ayarını yağın numarasına göre kendi otomatik olarak yapar diger araçlar gibi motor soguk iken degilde en azından motoru 3-5 dakika çalıştırıp durdurduktan sonra yag seviyesini kontrol etmek daha saglıklı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş

Motor sicakken yag cubugunu cekin ve bakin sigara dumani gibi duman veriyorsa normaldir metal yorgunlugu baslamis bakimdan bakima 1litre yapar kullandiginiz yagdan ilave edin 2. Alternatif turbo borusunun icine bakin emme manifolda giren bolum iicinde yag varmi turboda yagin belli bi kismini eksiltebilir km yazarsaniz ilgilenirim

Yorum bağlantısı
Güven Kaya

Motor sicakken yag cubugunu cekin ve bakin sigara dumani gibi duman veriyorsa normaldir metal yorgunlugu baslamis bakimdan bakima 1litre yapar kullandiginiz yagdan ilave edin 2. Alternatif turbo borusunun icine bakin emme manifolda giren bolum iicinde yag varmi turboda yagin belli bi kismini eksiltebilir km yazarsaniz ilgilenirim

sizdemi kocaelindensiniz hocam 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...