İçeriğe Yönlendir

Usb'li Mp3 Çalarlı Focus 2.5 Teyp :)

Taner Kültüroğlu

Recommended Posts

Taner Kültüroğlu

ürünü aliexpress'ten aldım. elime geçmesi biraz soronlu oldu gümrüğe falan takıldı ama TRT bandrolünü yatırıp aldım. ses kalitesinden çok şüpheliydim ama 6000cd den fazlası var eksiği yok. ürünün bana maliyeti gümrükteki uğraşlarımı sayarsak 300tl ye falan mal oldu.

internetten iyice araştırıp montajını kendim yaptım çok rahat bir şekilde işlemi tamamladım :)

işte fotoğraflar yorumlarınızı bekliyorum

önce teybin çerçevesini düz tornavidanın ucuna bez sararak kenardan zorlayarak çıkarttım.

vrBbWPd.jpg

daha sonra alt taraftaki tuş bölümünü söküp aux usb aparatının yerini hazırladım.

sEX5SEc.jpg

aux girişi torpido gözünden kaoblo ile alıp arka taraftan usb girişinin yanına getirdim.

D9H4pA6.jpg

işte ürünümüzde bu kutulu düzenli bir şekilde geldi

fbw3ir5.jpg

usb ve aux aparatını yerine cuk diye taktık

saKOJhr.jpg

seehoWk.jpg

teybi yerine takıp ilk testimi yaptım çalışıyor :)

MJKYrjr.jpg

2QguMo5.jpg

ap8dO9o.jpg

bu arada teybimle takım olsun diye gri çerçeveli klima düğmelerimide monte ettim

pMUpYG1.jpg

veee sonuçç :biggrin:  :biggrin:

BNQb8yJ.jpg

H5V0NVk.jpg

XlHlh06.jpg

ford severlerin yorumlarını bekliyorum :)  çok uğraştım ama değdi, usb bellekten sınırsız müzik keyfi harika :nazar: 

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Elinize sağlık. Güle güle kullanın.

TRT bandrolü me kadar?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Elinize sağlık. Güle güle kullanın.

TRT bandrolü me kadar?

çok teşekkür ederim Mehmet bey. trt bandrolü 4euro ama işlemi yapamadılar ondan dolayı ptt merkez ile gümrük arasında 2kez 15km'lik yol gitmek zorunda kaldım. beni uğraştırmak için ellerinden geleni yaptılar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Ellerinize sağlık, çerçeve ayrı bir görüntü katmış. Şu klima düğmelerinden en kısa sürede ben temin edeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Ellerinize sağlık, çerçeve ayrı bir görüntü katmış. Şu klima düğmelerinden en kısa sürede ben temin edeceğim.

çok teşekkür ederim Ahmet bey. klima düğmeleri yerli sitelerde biraz fiyatı yüksek. ben 3lü olarak 4dolara aldım aliexpress'ten.20günde falan elinizde oluyor.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

hayırlı olsun.aldığınız link mevcut mu.teşekkürler.

teşekkür ederim Cüneyt bey. ürün linki bu

http://www.aliexpress.com/item/CD-player-for-Ford-Focus/2024694808.html

teşekkür ederim Cüneyt bey. ürün linki bu

http://www.aliexpress.com/item/CD-player-for-Ford-Focus/2024694808.html

usb aparatını aynı siteden ayrıca aldım birlikte gelmiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

hayırlı olsun, on numara olmuş. :nazar: :nazar: :nazar:

teşekkür ederim Mustafa bey gerçekten çok kullanışlı oldu :)

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

şu konuda net bilgim yok.ürün gümrüğe takılınca nerede takılmış oluyor?

en yakın gümrükte falan  mı oluyor yoksa ptt de mi takılıyor?

takılınca nasıl alıyorsunuz?(farklı bir şehirdeyse oraya mı gitmek lazım)

:unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

şu konuda net bilgim yok.ürün gümrüğe takılınca nerede takılmış oluyor?

en yakın gümrükte falan  mı oluyor yoksa ptt de mi takılıyor?

takılınca nasıl alıyorsunuz?(farklı bir şehirdeyse oraya mı gitmek lazım)

:unsure2:

en yakın ptt merkez kargoda takılıyor, bize en yakın merkez Adana ptt merkez oraya başvurdum., benden ürün bedelini gösteren satın alma belgesi istediler kredi kartı ektresini beyan ettim başka bir evrak yok zaten elimde. gümrükten trt bandrolünü aldırdılar(radyosu olduğu için ödeniyormuş)

aslında çok gereksiz şeyler ama uğraştırıyorlar öylesine.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir
(düzenlendi)

Ülkeye girdikten sonra kutu içi açılmadan adresin bağlı olduğu PTT müdürlüğüne geliyor, orada belirli bir gün komisyon oluşturuluyor, gümrükçü ve ptt görevlisi huzurunda açılması uygun görülen paketler açılıyor ve kontrol ediliyor, vergiye tabi ise çağrı kağıdı ile PTT'ye çağırılıyorsunuz ve vergisi ödendikten sonra alıyorsunuz, değil ise kutuyu açtıkları için yanılıyor olabilirim ama gümrük muayne ücreti alıyorlar, 4-5 lira kadar bir şeydi :) PTT adresinize getiriyor, teslim ederken o ücreti alıyorlar.

Ülkeye girdikten sonra kutu içi açılmadan adresin bağlı olduğu PTT müdürlüğüne geliyor, orada belirli bir gün komisyon oluşturuluyor, gümrükçü ve ptt görevlisi huzurunda açılması uygun görülen paketler açılıyor ve kontrol ediliyor, vergiye tabi ise çağrı kağıdı ile PTT'ye çağırılıyorsunuz ve vergisi ödendikten sonra alıyorsunuz, değil ise kutuyu açtıkları için yanılıyor olabilirim ama gümrük muayne ücreti alıyorlar, 4-5 lira kadar bir şeydi :) PTT adresinize getiriyor, teslim ederken o ücreti alıyorlar.

teşekkürler mustafa abi.

şimdi 'bu da her şeyi soruyor,yanlışlıkla mı öğretmen oldu' diye düşünme lütfen.

:blush:

:D

tarihinde Cüneyt Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Cok guzel olmus gule gule kullanin :) forum da boyle montaji baska birisine gereksinim duymadan yapanlara cok imreniyorum  :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

çok güzel olmuş güle güle kullanın. Forda bu usb eksikliği yüzünden dava açasım geliyor bazen :D Biz hala cd ile devam  :biggrin: 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Harika olmuş hocam. Güle güle kullan. Darısı da bize olsun. Inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersan Tekin

Çok beğendim. Birazda kıskandım;) benim teypteki dijital gösterge arızalı servis bursaya tamire gönderebiliriz dedi bende göstergesiz kullanmaya karar verdim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak

Harika olmuş güle güle kullanın, şu USB aygıtından ben de almak istiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Elinize sağlık on numara olmuş.

çok teşekkür ederim hocam

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Cok guzel olmus gule gule kullanin :) forum da boyle montaji baska birisine gereksinim duymadan yapanlara cok imreniyorum  :bravo:

teşekkür ederim Hüseyin bey. bende önce kendime güvenemedim ama kesip biçme işi yoktu fişini çıkarıp direk yeni cihaza takıyorsun, tek sorun çerçeveyi çıkarırken dişlerini kırmaktan korktum, o işide videoları izleyip dikkatli yapınca sonuç fotoğraflarda görünüyor :)

Harika olmuş güle güle kullanın :nazar:

çok teşekkürler Ersin bey.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

çok güzel olmuş güle güle kullanın. Forda bu usb eksikliği yüzünden dava açasım geliyor bazen :D Biz hala cd ile devam  :biggrin:

teşekkür ederim Eren bey. usb eksikliğini geçti benim orijinal cd çaları mp3 cd bile çalmıyordu 10tane şarkı atabiliyordum, uzun yolda radyonun çekmediği yerlerde sinir olduğum için bu işe girdim, çok şükür alette iyi çıktı :biggrin:

Harika olmuş hocam. Güle güle kullan. Darısı da bize olsun. Inşallah.

çok teşekkürler Ayhan abi, sana da bir çalışma yaparız montaj bana ait :)

Çok beğendim. Birazda kıskandım;) benim teypteki dijital gösterge arızalı servis bursaya tamire gönderebiliriz dedi bende göstergesiz kullanmaya karar verdim

çok teşekkür ederim Ersan bey, kıskandırmak için yapmadım özendirip herkesi heveslendirmek için yaptım :)  teybin ekranını iyi bir elektronikçi halleder servise göndermenize gerek yok, olmuyorsa da sizede alalım usb'li ford logolu yeni bir teyp :)

Güle güle kullanın

çok teşekkür ederim Murat bey.

Harika olmuş güle güle kullanın, şu USB aygıtından ben de almak istiyorum.

teşekkür ederim Bekir bey, aliexpress'ten usb aygıtını rahatça alabilirsiniz 20günde falan elinizde olur, aracınızda usb özellikli müzik çalar varsa ona bağlayıp yerine takarsınız orijinal gibi olur.

Yorum bağlantısı

Uygulama güzel. Güle güle kullanın. :bravo:  Tek sorun ses kalitesi nasıl ? Eski cihaz kadar kaliteli ses vereceğini düşünmüyorum. Bass'lar eski teybe göre nasıl arada fark oldu mu ?

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Uygulama güzel. Güle güle kullanın. :bravo:  Tek sorun ses kalitesi nasıl ? Eski cihaz kadar kaliteli ses vereceğini düşünmüyorum. Bass'lar eski teybe göre nasıl arada fark oldu mu ?

bende ürünü alırken ses kalitesinden şüpheliydim ama 6000cd çalardan fazlası var eksiği yok, bas kalitesi de daha iyi ses seçenekleri de daha ayrıntılı

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

10 numara olmus gule gule kullanin, sony mp3 almamis olsam bunu alirdim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...