İçeriğe Yönlendir

Usb'li Mp3 Çalarlı Focus 2.5 Teyp :)

Taner Kültüroğlu

Recommended Posts

Taner Kültüroğlu

10 numara olmus gule gule kullanin, sony mp3 almamis olsam bunu alirdim :)

bende çok kararsız kaldım sony teyp mi alsam yoksa bunu mu alsam diye ama usb girişi olması tercih sebebim oldu

bende çok kararsız kaldım sony teyp mi alsam yoksa bunu mu alsam diye ama usb girişi olması tercih sebebim oldu

çok teşekkür ederim Köksal bey.

Güle güle kullanın çok güzel olmuş. :bravo::good1::nazar:

çok teşekkür ederim Öztunç bey.

Çok güzel olmuş elinize sağlık,  Sizi en iyi ben anlarım,

çok teşekkür ederim Hasan bey, sizde de mi var ürünün aynısı?
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Direksiyon kumandasi da aynen calisiyor degil mi? Vergi de 40-50 tl civari tuttu sanirim. Vergi demem trt bandrolu, 90 usd gumruk vergisinden muaf diye biliyorum.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

He güzel olmuş eline sağlıkndemeden çıkıyordum [emoji4]

çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Direksiyon kumandasi da aynen calisiyor degil mi? Vergi de 40-50 tl civari tuttu sanirim. Vergi demem trt bandrolu, 90 usd gumruk vergisinden muaf diye biliyorum.

direksiyon kumandası çalışıyor zaten. ürünün fişini taktım saat ve tarih ayarı bile değişmedi, tarihin yanında teyp kapalıyken İngilizce olarak günleri de yazıyor. trt vergisi 15tl tuttu, ürün bedelinin 75euro'dan az olduğunu belgeleyince başka vergi çıkmadı ama ben ürünü alabilmek için Osmaniye'den Adana merkeze gittim(git-gel 250km) , ptt merkezle gümrük arasında 2 tur yaptım sonra geri memlekete geldim derken kendi masraflarım çok arttı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

İstanbulda hangi merkeze düşer acaba, arkadaşıma almaya karar verdik ama ikimizde bankacıyız, iş saatinde nefes alma dışında işe vaktimiz yok ve anadolu yakasındayız. Benim oto bakım ürünlerim dhl ile AHL gümrüğünde takılmıştı da 3 gün ömrümden ömür gitmişti yollarda sürünmekten.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

İstanbulda hangi merkeze düşer acaba, arkadaşıma almaya karar verdik ama ikimizde bankacıyız, iş saatinde nefes alma dışında işe vaktimiz yok ve anadolu yakasındayız. Benim oto bakım ürünlerim dhl ile AHL gümrüğünde takılmıştı da 3 gün ömrümden ömür gitmişti yollarda sürünmekten.

ürün gümrükte takılmadı, bizim bölgedeki merkez Adana ptt kargo şubede takıldı, bana bir evrak geldi en kısa zamanda ürünü kaça aldığıma dair evrak istediler vergisi var mı diye bende kredi kartı extresini götürdüm. trt bandrolü için gümrükle muhattap oldum bandrolü gümrük veriyormuş.ürünün takılacağı ptt merkez kargoda tanıdığınız varsa bu işlemler hemen bitebilir çünkü ürünü açıp kontrol ediyorlar içinde önemli bir şey yok deyip verme şansları bile var.

iyi günlerde kullanın güzel olmuş.

umarım zamanla o tuslardakı boya atmaları bunda olmaz

çok teşekkür ederim Galip bey

boyası atarmı diye benimde aklıma geldi ama genellikle direksiyon kumandasını kullanıyorum, usb rahatlığı bide üstüne ses kalitesi aynı kalınca o durumu düşünmek bile istemiyorum, gittiği yere kadar tadını çıkaracağım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Uğur Şahinbaş

Şu usb aparatini aux'u olan 6000CD teyp için kullanabilir miyiz? Elinde olan varsa veya kısa zamanda alabilecek, gerekli internet sitelerine üye arkadaşlar varsa yardimci olabilirler mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Şu usb aparatini aux'u olan 6000CD teyp için kullanabilir miyiz? Elinde olan varsa veya kısa zamanda alabilecek, gerekli internet sitelerine üye arkadaşlar varsa yardimci olabilirler mi?

6000 cd mp3 calmadigi icin bi anlami olmaz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Karaltı

tebrik ediyorum ve siparişini veriyorum bu gece=) ancak ben o teybin kenarlarını sökersem kırarım kesin  :D  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Karaltı

tebrik ediyorum ve siparişini veriyorum bu gece=) ancak ben o teybin kenarlarını sökersem kırarım kesin  :D  :D  :D

fakat sitede gri rengi yok ben mi bulamadım acaba? sadece siyah var bu da uymaz bizim arabalara..

http://www.aliexpress.com/store/product/2-in1-AUX-USB-Slot-Interface-With-Mini-USB-Cable-Adapter-For-Ford-Focus/335464_32261536029.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
Serkan Toker

Bütün güzel şeyler hep 2,5 -3 lere :seytan:

Yok bize göre bişeyler :(

Çerçeve ile Focus II ye olur bu teypler, çerçeve bulunabilirse tabi.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bütün güzel şeyler hep 2,5 -3 lere :seytan:

Yok bize göre bişeyler :(

Benim 2007 nin orta konsolu 2,5 lar gibi oval çerçeveli gerisi 2 :)

Göksel Yaman ın satış konusunda oval çerçeve mevcuttu, satıldı mı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Göksel Yaman ın satış konusunda oval çerçeve mevcuttu, satıldı mı bilmiyorum.

Kimden almış acaba ? :D

Yorum bağlantısı
Emre Demir

Abi mk1 bende ki :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...