İçeriğe Yönlendir

Oto Anteni

Şener KIRMIZI

Recommended Posts

Şener KIRMIZI

Arkadaşlar aracın Radyo Antenini güçlendirebilecek, ama hakikaten güçlendirecek  çok iyi bir anten var mı yok sa ben hayal dünyasında mı yaşıyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

sorunuza malesef cevabım yok ama bende bir soru ekleyeyim :) benim aracın anteni biraz deforme olmuş antalya sıcaklarında hatta yer yer çürümeler var. radyoyu açtığımda cddeki gibi bir temiz ses alamıyorum, boğuk,konuşmalarda bile von von öten bir ses diyebilirim gelen ses için.antenden midir?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Anten kadar teypte iyi olmalıdır.. Ancak anteni ve kablosunu yenilemek mutlaka işe yarayacaktır.. 

Yorum bağlantısı

Eski arabamda radyo hep çızırtılıydı pioner teypcime güçlendiren bi Şeyler varmış diye sorduğumda hayal dünyasında yaşama yok öyle bir şey demişti bana :) teyp iyi olduğunda radyoda iyi oluyor malesef

Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

O zaman size mükemmel bir soru soracağım.. Mondeo Orjinal teyip direksiyondan kumandalı 6 lı cd çalar... Ben şimdi bu teyibi değiştirsem kalitekli  navigasyonlu falan b,r teyip alsam, ama istiyorum ki direksiyondan kumandayı da kullanabileyim.. Ne yapacaz... Yine mi hayal dünyası ?

Yorum bağlantısı

Ben değiştirdim nav. DVD MP3 tv geri görüş kamerası muhteşem radyo sorunsuz tek çızırtı yok tavsiye ederim ayrıca direksiyon fonksiyonlarıda aktif

Siz fiyat alın bizde burdan söyleyelim size olmadı kargolarız

Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

Ben değiştirdim nav. DVD MP3 tv geri görüş kamerası muhteşem radyo sorunsuz tek çızırtı yok tavsiye ederim ayrıca direksiyon fonksiyonlarıda aktif

Siz fiyat alın bizde burdan söyleyelim size olmadı kargolarız

Hocam direksiyondan kontrol kolu değişti mi teyiple birlikte orjinal kol mu uyum sağladı bir de foto paylaşabilirsen çok sevinirim

Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

Bekliyorum yasin bey..... çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu.. Gözüm burda olacak... =))

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Müsait bi zamanda çekerim tabiki gün içinde teyp dışında hiç bir şey değişmedi

Bekliyorum yasin bey..... çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu.. Gözüm burda olacak... =))

Farklı kasalardan bahsettiğinizin farkındasınız değil mi ?  :)  MK3 vs. MK4

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin
Serkan Toker

Mondeoya işlem yapmadan Focuslara uyan teypler takılmaz.. Yerlerine olmuyorlar birbirlerinin teypleri..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Farklı kasalardan bahsettiğinizin farkındasınız değil mi ?  :)  MK3 vs. MK4

Yani ben farkındayım :) ama hala istiyorsanız paylaşıyım illaki ona uygun olanda vardır :)

Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

30 liralık anten soran adamı 1 milyar masrafa sokacaksınız :) sizden korkulur.:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Barutçu

Valla anten antendir birtek yukselticiler işe yarayabilir. mevzu teyipten kaynaklanıyor dur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...