Şener KIRMIZI 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Arkadaşlar aracın Radyo Antenini güçlendirebilecek, ama hakikaten güçlendirecek çok iyi bir anten var mı yok sa ben hayal dünyasında mı yaşıyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 sorunuza malesef cevabım yok ama bende bir soru ekleyeyim benim aracın anteni biraz deforme olmuş antalya sıcaklarında hatta yer yer çürümeler var. radyoyu açtığımda cddeki gibi bir temiz ses alamıyorum, boğuk,konuşmalarda bile von von öten bir ses diyebilirim gelen ses için.antenden midir? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Anten kadar teypte iyi olmalıdır.. Ancak anteni ve kablosunu yenilemek mutlaka işe yarayacaktır.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Eski arabamda radyo hep çızırtılıydı pioner teypcime güçlendiren bi Şeyler varmış diye sorduğumda hayal dünyasında yaşama yok öyle bir şey demişti bana teyp iyi olduğunda radyoda iyi oluyor malesef Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 O zaman size mükemmel bir soru soracağım.. Mondeo Orjinal teyip direksiyondan kumandalı 6 lı cd çalar... Ben şimdi bu teyibi değiştirsem kalitekli navigasyonlu falan b,r teyip alsam, ama istiyorum ki direksiyondan kumandayı da kullanabileyim.. Ne yapacaz... Yine mi hayal dünyası ? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Ben değiştirdim nav. DVD MP3 tv geri görüş kamerası muhteşem radyo sorunsuz tek çızırtı yok tavsiye ederim ayrıca direksiyon fonksiyonlarıda aktif Siz fiyat alın bizde burdan söyleyelim size olmadı kargolarız Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 Ben değiştirdim nav. DVD MP3 tv geri görüş kamerası muhteşem radyo sorunsuz tek çızırtı yok tavsiye ederim ayrıca direksiyon fonksiyonlarıda aktif Siz fiyat alın bizde burdan söyleyelim size olmadı kargolarız Hocam direksiyondan kontrol kolu değişti mi teyiple birlikte orjinal kol mu uyum sağladı bir de foto paylaşabilirsen çok sevinirim Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Müsait bi zamanda çekerim tabiki gün içinde teyp dışında hiç bir şey değişmedi Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 Bekliyorum yasin bey..... çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu.. Gözüm burda olacak... =)) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Müsait bi zamanda çekerim tabiki gün içinde teyp dışında hiç bir şey değişmedi Bekliyorum yasin bey..... çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu.. Gözüm burda olacak... =)) Farklı kasalardan bahsettiğinizin farkındasınız değil mi ? MK3 vs. MK4 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-eski-kasa-navigasyon-bluetooth-navimex-ekranli-double-201591866/detay Bu ilandaki ürün uyar herhalde sizn teyp focus 2 deki teyple aynı olması lazım. Ürün çok iyi kalitesi sesi çok güzel satıcıda iyi biri ilgili sattığı malın arkasında. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-eski-kasa-navigasyon-bluetooth-navimex-ekranli-double-201591866/detay Link bu yukarıdaki açılmadı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Mondeoya işlem yapmadan Focuslara uyan teypler takılmaz.. Yerlerine olmuyorlar birbirlerinin teypleri.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Farklı kasalardan bahsettiğinizin farkındasınız değil mi ? MK3 vs. MK4 Yani ben farkındayım ama hala istiyorsanız paylaşıyım illaki ona uygun olanda vardır Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 27 Şubat 2015 Yazar Paylaş 27 Şubat 2015 Ben benim arabadan sandım ya kusura bakma Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 30 liralık anten soran adamı 1 milyar masrafa sokacaksınız sizden korkulur. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Barutçu 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Valla anten antendir birtek yukselticiler işe yarayabilir. mevzu teyipten kaynaklanıyor dur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts