İçeriğe Yönlendir

Javs Gitti Beyaz Balina Geldi

Misafir

Recommended Posts

Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abicim hayirli olsub simdi dayim soyledi Baris abin c-max almis bana da ugradi die karistiriyosundur dedin girdim foruma dogruymus ondan ogrendim valla[emoji4] [emoji4]

Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin abi cok begendigim bir arac keyifle kullan ins[emoji106] [emoji2]

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

:nazar: Maşallah maşallah hayırlı olsun Barış.Led stopları bile yok ama idare eder  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir

Abicim hayirli olsub simdi dayim soyledi Baris abin c-max almis bana da ugradi die karistiriyosundur dedin girdim foruma dogruymus ondan ogrendim valla[emoji4] [emoji4]

Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin abi cok begendigim bir arac keyifle kullan ins[emoji106] [emoji2]

Sağol ibrahimcim,bi teşekkürde senin nezdinde yakup ustaya,allah razı olsun ilgilendi sağolsun.

:nazar: Maşallah maşallah hayırlı olsun Barış.Led stopları bile yok ama idare eder  :fiuw:

Abim teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Sağol ibrahimcim,bi teşekkürde senin nezdinde yakup ustaya,allah razı olsun ilgilendi sağolsun.

Abim teşekkür ederim

Gule gule kullan abicim faydamiz olduysa ne mutlu bize.
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

Yetkili serviste garantininde bozulmaması adına,43317 km de,45 bin km bakımı yapıldı

Yağ ,filtreler artı ön fren balatası 713 tl.

Yorum bağlantısı
Misafir

Yetkili serviste garantininde bozulmaması adına,43317 km de,45 bin km bakımı yapıldı

Km doğrumuymuş  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

İyi para be abi.

Mecbur kaldık be ibrahim,indirimli fiyat bide bu,daha da önünden geçmem servislerin :D

Km doğrumuymuş  :D

Hangi bakımını yapcaz şimdi biz bunun dediler :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Laaaaa diğer taraftan yazınca burayı unutmuşum iyimi  :)  güzel günlerde gönlünce kullan kardeşim Maşallah harbi balina :nazar:

Unutma alırsın Ford olursun Lord :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Laaaaa diğer taraftan yazınca burayı unutmuşum iyimi  :)  güzel günlerde gönlünce kullan kardeşim Maşallah harbi balina :nazar:

Sağol abim
Yorum bağlantısı
Misafir

Yalnız bu ilk başlarda mort,sonradan lord oldu  :D  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yalnız bu ilk başlarda mort,sonradan lord oldu :D:D

Karıştırmaaaaaa :))
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Güle güle iyi günlerde kullanın Barış Bey. Tüfek sacınada bakım yapıldı mı?

Yorum bağlantısı
Misafir

Güle güle iyi günlerde kullanın Barış Bey. Tüfek sacınada bakım yapıldı mı?

Sağol abi

:D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Far ampullerini,murat sağdaş kardeşimin hediye olarak gönderdiği osram cool blue ile değiştirdim,beyaz beyaz süper görüntü oldu.

5a20c6597fb05792e6ea874cacb4ca7f.jpg

e9049c612cf85bb5266b0581df628408.jpg

456e136995c7c075cd3412ecef32fea6.jpg

bc38f129eb9e3f7cd69d57c960fa6668.jpg

Yorum bağlantısı

Abi sağol,böyle daha şık oldu

Barış o farlar bir kez söküldü takıldı ya artık arabanın orijinalliği kalmadı, Tırt c-max. :D

Hayırlı olsun, güle güle kullan kardeşim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...