Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Far ayarı bozuk la bu arabanın bildiğin mındar Hiç şaşırmadım Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Yok be devrem asıl bi alt kasalar efsane ben bulamadığım için mecbur bundan aldım Devre etrafındakilerin rüzgarına kapılma,üretimi durmuş aracı kim almak ister :sandalye: Barış abi naptın yıktın hakan abinin hayallerini. Gelişine vole olmuş bu Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Efsaneler ölmez,şekil değiştirir Dost acı söyler devrem Barış abi naptın yıktın hakan abinin hayallerini. Gelişine vole olmuş bu Yazdıklarımda çok ciddiyim oysa ki Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Dost acı söyler devrem Yazdıklarımda çok ciddiyim oysa ki Sanki üretimi devam eden arabaya biniyorsun da abi. Barış abi gayriihtiyari de olsa güzel pot kırmış ama :D Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı uğurlu olsun abi Güle güle kazasız belasız kullan İnşallah Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Sanki üretimi devam eden arabaya biniyorsun da abi. Barış abi gayriihtiyari de olsa güzel pot kırmış ama :D Kumda batan araba istemiyoruz,üzgünüm aramızda değilsin. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Kumda batan araba istemiyoruz,üzgünüm aramızda değilsin. Aslında Servet abi sana çok ince bir mesaj vermiş. Bunların modası geçti rafa kaldırma zamanı geldi diye. Dost acı söyler abi. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Aslında Servet abi sana çok ince bir mesaj vermiş. Bunların modası geçti rafa kaldırma zamanı geldi diye. Dost acı söyler abi. Bunun asaleti yeter,en azından tek başına ayakta duruyor. Bu alttaki ehtiyar kasada olduğu gibi etrafında 50 kişi kurtaralım diye cebelleşmiyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Bunun asaleti yeter,en azından tek başına ayakta duruyor. Bu alttaki ehtiyar kasada olduğu gibi etrafında 50 kişi kurtaralım diye cebelleşmiyorlar. Sen hala mesajımı anlayamadın. Forklift diyorum,naftalin diyorum,raf diyorum,streç film diyorum Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Sen hala mesajımı anlayamadın. Forklift diyorum,naftalin diyorum,raf diyorum,streç film diyorum Videoda Hüseyin abinin kırmızı şimşeği gaza yüklendikçe,bu ehtiyar bırakın beni diye yalvarıyor ipi koparıyor Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Videoda Hüseyin abinin kırmızı şimşeği gaza yüklendikçe,bu ehtiyar bırakın beni diye yalvarıyor ipi koparıyor bu 51561451. kez ağır abi mesajım sanırım C-max çekiyorlar fokuz diğil Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 bu 51561451. kez ağır abi mesajım sanırım C-max çekiyorlar fokuz diğil İsmini bile Focus'tan alma,replikamıdır nedir bu Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 İsmini bile Focus'tan alma,replikamıdır nedir bu İşte onun muhattabı ben değilim aşağıdaki numarayla görüş abi Henry-Ford-Strasse 1 Cologne, 50735 Germany Phone:49 221 900 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 İşte onun muhattabı ben değilim aşağıdaki numarayla görüş abi Henry-Ford-Strasse 1 Cologne, 50735 Germany Phone:49 221 900 Markayı yazarken dikkat edeceksin o zaman,herkes yerini bilsin Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Markayı yazarken dikkat edeceksin o zaman,herkes yerini bilsin Yer olarak focustan önde olduğumuz kesin. Sonuçta sıfır alırken c-max focustan biraz daha değerli yani bu değeri ford belirliyor ben değil Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Bu ne ya cmax baharımı yaşanıyo,benim konuya sıçradı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Bunun asaleti yeter,en azından tek başına ayakta duruyor. Bu alttaki ehtiyar kasada olduğu gibi etrafında 50 kişi kurtaralım diye cebelleşmiyorlar. Bu olayda hedef saptırma var, kum gevşek! c-max ne yapsın? Sen hala mesajımı anlayamadın. Forklift diyorum,naftalin diyorum,raf diyorum,streç film diyorum Anlamaz o, daha jant teker derdinde.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Forklift focusu kaldırıken Hakan kaç kilon getti Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Bu olayda hedef saptırma var, kum gevşek! c-max ne yapsın? Anlamaz o, daha jant teker derdinde.. Zaten sabahtan beri hiç bir soruma cevap vermedi abi. Alakasız cevaplarla geçiştirmeye çalıştı ama geçişmedim en son kulvar farklı gibi şeyler diyordu mesaisi bitti Forklift focusu kaldırıken Hakan kaç kilon getti Ses tonundan tahmin yürütelim abi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Bu olayda hedef saptırma var, kum gevşek! c-max ne yapsın? Videoda her şey ortada. Forklift focusu kaldırıken Hakan kaç kilon getti Abi,hiç girmesek o konuya Zaten sabahtan beri hiç bir soruma cevap vermedi abi. Alakasız cevaplarla geçiştirmeye çalıştı ama geçişmedim en son kulvar farklı gibi şeyler diyordu mesaisi bitti Ses tonundan tahmin yürütelim abi Sen sanki çok cevap veriyorsun. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Aslında Servet abi sana çok ince bir mesaj vermiş. Bunların modası geçti rafa kaldırma zamanı geldi diye. Dost acı söyler abi. noluyo orda bakiyim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Devro amacını söyle bana c max candır toplumsal mesaj verdim Yorum bağlantısı
Recommended Posts