İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Murat Dere
  Mehmet Ali Karakaya yazdı:

Gece gece aldırdınız bana da :)

paypal dahil en baştan tek tek okuyup yarım saatte siparişi verdim, yapamam diyenlere duyurulur :)

Paypal kur farkı ayarı da dahil [emoji3]

Ben dediydim Memedali alacak diye. :p Ben yapamam. Hiç yapmadım. Hep korktum. :spiteful:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Önal
  Murat Dere yazdı:

Ben dediydim Memedali alacak diye. :p Ben yapamam. Hiç yapmadım. Hep korktum. :spiteful:

Murat abi süpersin valla.

Hocam hayirli olsun sanada. Pisman olmayacaksin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Gece gece aldırdınız bana da :)

paypal dahil en baştan tek tek okuyup yarım saatte siparişi verdim, yapamam diyenlere duyurulur :)

Paypal kur farkı ayarı da dahil :biggrin:

banada verdinmi sipariş

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya
  Erol Eser yazdı:

banada verdinmi sipariş

Verdik beklemedeyiz :)

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Köksalll Hala neyi bekliyorsun :D Sana da gaz mı lazım ? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Süper alet kesinlikle alınmalı [emoji12]

kardeş belirli bir meblağ dan sonra gümrüğe takılıyormuş o çok iyi gavurcanla satıcıyla görüşüp değerini düşük gösterme durumu varmı :)

sıkıntı olmasın :)

İki kamera fazla gelmesin bu ülkeye:P

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya
  Erol Eser yazdı:

kardeş belirli bir meblağ dan sonra gümrüğe takılıyormuş o çok iyi gavurcanla satıcıyla görüşüp değerini düşük gösterme durumu varmı :)

sıkıntı olmasın :)

İki kamera fazla gelmesin bu ülkeye:P

Aldıktan sonra aklıma geldi. Keşke ayrı ayrı iki sipariş verseydim.

75 avroyu geçmiyor ki sipariş. Olgu Bey'e soralım bakalım.

Yorum bağlantısı

Aldıktan sonra aklıma geldi. Keşke ayrı ayrı iki sipariş verseydim.

75 avroyu geçmiyor ki sipariş. Olgu Bey'e soralım bakalım.

Soralım[emoji106]
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya
  Olgu Erhan yazdı:

Olgu Bey. 2 tane sipariş verdim gümrük vs. bir sıkıntı olur mu acaba?

Bir de camda az yer kaplasın dediğiniz aparatın linkini açamadım.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya
  Erol Eser yazdı:

Aparattanda istiyom he[emoji5]

Reklam var ya. Başka bi arzunuz ?

Ona döndü senin iş :biggrin:

Linki bulalım alırız :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu Bey. 2 tane sipariş verdim gümrük vs. bir sıkıntı olur mu acaba?

Bir de camda az yer kaplasın dediğiniz aparatın linkini açamadım.

Teşekkürler.

2 de sıkıntı çıkmıyor olması gerekli. Ama farklı adreslere isteseniz daha iyi olurdu. Link açılıyor :

http://m.aliexpress.com/item/1692195482.html?productId=1692195482&productSubject=3m-Adhesive-Single-Buckle-Mount-for-LS300W-LS430W-LS430-LS330W-GT300W-GT550W-Car-DVR-3M-VHB&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)
  Ozan Altundal yazdı:

abi 16gb kart tavsiye etme sebebin nedir? Class4 olmak koşuluyla 32 alsak kayıt sorunu olur mu? 16gb ile kaç saatlik kayıt yapar üstüne yazmadan?

Olgu Erhan yazdı:

32 de sıkıntı yok. 32 olarak ortalama 2 yada 2.5 saat gibi.

Ben 16 gb lık aldım kamerada kayıt süresi olarak 2:38 dk gösteriyor 32lik iki katı olsa 5 saat gibi ;)

Olgu Erhan yazdı:

Ayar videosunu çektim 10 dakikaya hazır  :good1:

Ayarlar için teşekkürler zahmet verdik sana da  :flowers: .Birde çektiğimiz görüntüyü kamera üzerinden seyretmek gibi bir şansımız var mı? ben mi bulamadım  :unsure2:

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
  Adnan Çakır yazdı:

Ben 16 gb lık aldım kamerada kayıt süresi olarak 2:38 dk gösteriyor 32lik iki katı olsa 5 saat gibi ;)

Ayarlar için teşekkürler zahmet verdik sana da  :flowers: .Birde çektiğimiz görüntüyü kamera üzerinden seyretmek gibi bir şansımız var mı? ben mi bulamadım  :unsure2:

valla o olay vardı sanırım menülerden girince biraz kurcalayın şu an elimin altında değil kamera  :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Kaza haberi izledim, konuya baktım, kendimi gaza getirdim verdim siparişi 40,99 usd den. Şimdi bekleme zamanı. Emeği geçen başta Olgu bey olmak üzere herkese teşekkürler :bravo:  :flowers:   fiyat/performans bir hafıza kartı ne önerirsiniz?

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
  Köksal Yılmaz yazdı:

Kaza haberi izledim, konuya baktım, kendimi gaza getirdim verdim siparişi 40,99 usd den. Şimdi bekleme zamanı. Emeği geçen başta Olgu bey olmak üzere herkese teşekkürler :bravo::flowers: fiyat/performans bir hafıza kartı ne önerirsiniz?

Hayırlısı olsun 16 gb class 4 Kingston fazla fazla iş görür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal
  Köksal Yılmaz yazdı:

Kaza haberi izledim, konuya baktım, kendimi gaza getirdim verdim siparişi 40,99 usd den. Şimdi bekleme zamanı. Emeği geçen başta Olgu bey olmak üzere herkese teşekkürler :bravo:  :flowers:   fiyat/performans bir hafıza kartı ne önerirsiniz?

Hayırlı olsun Köksal. Ben 32 gb aldım. Sanırım 5 saat gibi kayıt yapacak. Senin için hangisi uygunsa ondan al. Ama class 4 al.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
  Fırat ÖNAL yazdı:

Hayırlı olsun Köksal. Ben 32 gb aldım. Sanırım 5 saat gibi kayıt yapacak. Senin için hangisi uygunsa ondan al. Ama class 4 al.

Kayıt süresi de önemli tabi, yazın yaylaya filan gidince yolu da çeksin isterim bazen, olmazsa 32 gb lik bakayım. class 4 ü yazdım aklıma.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  Köksal Yılmaz yazdı:

Kaza haberi izledim, konuya baktım, kendimi gaza getirdim verdim siparişi 40,99 usd den. Şimdi bekleme zamanı. Emeği geçen başta Olgu bey olmak üzere herkese teşekkürler :bravo::flowers: fiyat/performans bir hafıza kartı ne önerirsiniz?

Geç bile kaldın abi :) hadi hayırlı olsun ben de 32 arıyorum ama çok az var bazı sitelerde biraz kovalamak lazım olanlar da biraz pahalı
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Ozan Altundal yazdı:

Geç bile kaldın abi :) hadi hayırlı olsun ben de 32 arıyorum ama çok az var bazı sitelerde biraz kovalamak lazım olanlar da biraz pahalı

Teşekkürler Ozancım, uygun fiyat bulursan yazıver, gelene kadar vaktim var ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...