İçeriğe Yönlendir

Sharp Lc-50Le752V Hakkında Görüşleriniz


Taner Gündüz

Recommended Posts

Taner Gündüz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sharp-lc-50le752v-shoook-bu-fiyata-gercekten-yhoook-196832847/detay

 

 

arkadaşlar bu tv den buldum vestelin vs outlet mağazasında 1900 tl 9 taksit yapıyorlar 2 yıl vestel güvencesinde ürün ne dersiniz yada fiyat ve ürün kıyaslamasında eş değer alabileceğim bildiğiniz ürünler varmıdır teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Misafir

Kendi panelini üreten birkaç markadan biri sanırım. Fiyat olarak bilemem ama marka olarak alınası bir markadır..

Yorum bağlantısı
İlker Yüksel

Sharp aslında dünyanın en iyi marklarından biri. Ancak her ne kadar Japon üretimi olsa da ABD, Kanada ve Japon pazarına girenler ile Avrupa pazarına girenler arasında ciddi anlamda farklılıklar var. Ama Renk kalitesi ve sağlamlık konusunda Türkiye de alabileceğin bence en iyi marka. Evimde iki tane kullanıyorum sizin kinden farklı modeller. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım.  Genel manada LED tvlerde en dikkat edilecek nokta gece karanlığındaki ışık hüzmesi ve bulutlanmanın seyre olan etkisi. Birde tvnin ne kadar saat kullanılmış olduğudur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Sharpı pek kimse bilmez bende pek araştırmadım bilmiyorum ama genel anlamda sanırım smart gibi bir özelliği varmış cihazın,smart özellikli bir cihazda wifi olmaması kötü bir durum, ayrıca dahili uydu alıcısıda olması gerekli, açıkcası 3d yerine bu 2 si olsaymış daha iyiymiş, sırf ekranı büyük die bu özellikleri olmayan bir cihaz almazdım ben, daha çok özellikli en az 106 ekran almak bence daha mantıklı, helede kullanıyorken,

 

Ablamda 55'' LC var ama hiçbir özellik yok sadece tv ye bakıyosun, Eşimin babasına 40'' LC aldık smart tv,wifi,3d,dahili uydu alıcılı onlara her gittiğimizde ailecek açarız internetten film izleriz direk smart özelliğinden, dahili uydu alıcılı olmasıda tek kumanda rahatlığı vermesinden dolayı çok güzel oluyor.3D yi pek kullanılmıyor ama arada sırada 3d film indirip izliyoruz onunda ayrı bir keyfi var. Ayrıca Tvdeki 3d nin gözlüklerinin pasif olmasına dikkat edin, aktifler çok pahalıdır.

 

Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Almayin. Sharp artik tv uretmekten vazgecti. Zaten sadece 60" ustu tv'ler uretiyordu Sharp. Diger modelleri ise Vestel uretiyor Sharp amblemi altinda. Vestel outletinde satilma sebebi raslanti degil.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Markalarin en dusuk serileri desek daha dogru olur. Ama Sharp'in 60" alti tum modellerini Vestel uretiyor.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Donanım haber forumda ALBANİ adlı bir kullanıcı var, onun yorumlarını okuyun bence. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...