İçeriğe Yönlendir

Dikiz Aynası Sorunu

Serhat Demirtas

Recommended Posts

Serhat Demirtas

Arkadaşlar merhaba;

Aynam yerinden çıktı (araç içinde boğuşurken) 

Sorum şu;

Ayna allah'tan kırılmadı o aynayla aynayı tutan yeri nasıl tutturacağım dün yetkili servise götürdüm çocuk takarken aynayı cam patladı :ireful1:  :ireful1: birşeyde diyemedim 

Yani o deliğe o cama tutturulan ile nasıl tutturacağız???

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar merhaba;

Aynam yerinden çıktı (araç içinde boğuşurken) 

Sorum şu;

Ayna allah'tan kırılmadı o aynayla aynayı tutan yeri nasıl tutturacağım dün yetkili servise götürdüm çocuk takarken aynayı cam patladı :ireful1:  :ireful1: birşeyde diyemedim 

Yani o deliğe o cama tutturulan ile nasıl tutturacağız???

Merhaba,

1- Araç içinde nasıl boğuşuyordunuz. Bizim de "boğuşurken" anımız var ama hiç ayna kıramadık daha :p

2- Foto alabilir miyiz? Ön cam mı patladı?

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Merhaba,

1- Araç içinde nasıl boğuşuyordunuz. Bizim de "boğuşurken" anımız var ama hiç ayna kıramadık daha :p

2- Foto alabilir miyiz? Ön cam mı patladı?

Genelde arka koltuk da olur boğuşma ama  :D  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat Demirtas

ayna kararan ayna hakan bey servise götürdüm işte onlarda takarken dediğim gibi ön camı çatlattılar 

camcılara da gittim onlar biz takamayız dediler camcılar da servise git dediler gittiğime pişman oldum zaten 

fotosunu da en yakın zamanda koyacağım pratik bir bilgi verirseniz sevinirim kardeşlerim 

Yorum bağlantısı
Serhat Demirtas

Arkadaşlar;

geçen gün YETKİLİ SERVİSE götürdüm aracımı onlar da aynayı takarız dediler bende tamam takın dedim  neyse kayganlaştırıcı bir sprey sıktılar eleman aynayı takayım derken benim ön cam patlattı  bu sefer dün dün memleketime gittim (ISPARTA) orada benim kaportacı 5 dk.da halletti adam 5 liraya takıverdi 

Yetkili servis ayna değişecek dedi ve 1.000 lira fiyat verdi 

Allaha şükür 995 lira kara geçtik :biggrin:  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Demirtas

Servis ödedi hocam oda bin zahmetle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...