Serhat Demirtas 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Arkadaşlar merhaba; Aynam yerinden çıktı (araç içinde boğuşurken) Sorum şu; Ayna allah'tan kırılmadı o aynayla aynayı tutan yeri nasıl tutturacağım dün yetkili servise götürdüm çocuk takarken aynayı cam patladı birşeyde diyemedim Yani o deliğe o cama tutturulan ile nasıl tutturacağız??? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Arkadaşlar merhaba; Aynam yerinden çıktı (araç içinde boğuşurken) Sorum şu; Ayna allah'tan kırılmadı o aynayla aynayı tutan yeri nasıl tutturacağım dün yetkili servise götürdüm çocuk takarken aynayı cam patladı birşeyde diyemedim Yani o deliğe o cama tutturulan ile nasıl tutturacağız??? Merhaba, 1- Araç içinde nasıl boğuşuyordunuz. Bizim de "boğuşurken" anımız var ama hiç ayna kıramadık daha 2- Foto alabilir miyiz? Ön cam mı patladı? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Geçmiş olsun. Camcılara gidin onlar halleder. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Merhaba, 1- Araç içinde nasıl boğuşuyordunuz. Bizim de "boğuşurken" anımız var ama hiç ayna kıramadık daha 2- Foto alabilir miyiz? Ön cam mı patladı? Genelde arka koltuk da olur boğuşma ama 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hazır yerinden çıkmışken kararanlardan Alıp takın güzel olur Yorum bağlantısı
Serhat Demirtas 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 ayna kararan ayna hakan bey servise götürdüm işte onlarda takarken dediğim gibi ön camı çatlattılar camcılara da gittim onlar biz takamayız dediler camcılar da servise git dediler gittiğime pişman oldum zaten fotosunu da en yakın zamanda koyacağım pratik bir bilgi verirseniz sevinirim kardeşlerim Yorum bağlantısı
Serhat Demirtas 14 Mart 2015 Yazar Paylaş 14 Mart 2015 Arkadaşlar; geçen gün YETKİLİ SERVİSE götürdüm aracımı onlar da aynayı takarız dediler bende tamam takın dedim neyse kayganlaştırıcı bir sprey sıktılar eleman aynayı takayım derken benim ön cam patlattı bu sefer dün dün memleketime gittim (ISPARTA) orada benim kaportacı 5 dk.da halletti adam 5 liraya takıverdi Yetkili servis ayna değişecek dedi ve 1.000 lira fiyat verdi Allaha şükür 995 lira kara geçtik 1 Yorum bağlantısı
Serhat Demirtas 16 Mart 2015 Yazar Paylaş 16 Mart 2015 Servis ödedi hocam oda bin zahmetle 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts