İçeriğe Yönlendir

2011 Avensis Elegant Extra

Erhan Odabaşı

Recommended Posts

Erhan Odabaşı
(düzenlendi)

günaydın, iyi formlar..

kısmet olursa bu aralar aracımı satıp 2011 model toyota avensis elegant extra almayı düşünüyorum. araç hakkında fikir ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.. teşekkürler..

tarihinde Erhan Odabaşı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
(düzenlendi)

hocam dizel bir araca yönlenseniz daha iyi olmaz mı  :) ( 2.0 motor alacağınızı düşünmediğim için böyle yazdım )

tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Konforlu D sınıfı bir otomobil. Ancak kasası büyük olmasının yanında 1.6 atmosferik motor kullanması sizi ne performans ne de tüketim olarak tatmin edecektir. Tek avantajı lpg takılabiliyor oluşu sanıyorum.

Aynı araç arkadaşımda vardı ben de kullandım. Benim Focus ağırlık farkından olsa gerek ona göre daha performanslıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı
(düzenlendi)

1,6 benzinli düşünüyorum evet.. 132 beygir olmasından dolayı kasa ağırlığı pek sorun olmuyormuş.. D seğmenti istememinde bir nedeni 15-20 günde bir araç kullanıyorum, o da görev yerinden Adana'ya hafta sonu giderken.. onun haricinde araç evin önünde yatıyor.. değerli düşünceleriniz için çok teşekkürler..

tarihinde Erhan Odabaşı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

1,6 benzinli düşünüyorum evet.. 132 beygir olmasından dolayı kasa ağırlığı pek sorun olmuyormuş.. D seğmenti istememinde bir nedeni 15-20 günde bir araç kullanıyorum, o da görev yerinden Adana'ya hafta sonu giderken.. onun haricinde araç evin önünde yatıyor.. değerli düşünceleriniz için çok teşekkürler..

performans konusunda yetersiz kalıyor hocam bir öğretmen arkadaşımda 2011 modeli var arabaları değişerek test etmiştik benim focus uçak gibi gelmişti 1.6 olarak düşünüyorsanız Mondeo tavsiye ederim. tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bi abimde var 1.6 2012 model performans dan gayet memnun, atmosferik motorla alt devirler muhakkak düşük olacaktır, performans isteniyorsa 3000 devirden aşağı inmemeli. Bi kaza da atlattı(öndeki aracın kasasından variller dökülmüş önüne) ve esp ile yol tutuşa bağladı bunu. Benzinli binecek olsam düşünürdüm gerçekten kaliteli bir araç. Focusla aynı kategoride değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı)

8,5 lt / 5,5 lt

0-100 Hızlanma (KM)

10,4 sn

Net Ağırlık

1410 kg

Veriler gayet olumlu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

kardeşim avensis e 1 ay kadar dayanabilmişti.

110 la girdiğin rampadan 90 la çıkarsan başarı diyordu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Bi abimde var 1.6 2012 model performans dan gayet memnun, atmosferik motorla alt devirler muhakkak düşük olacaktır, performans isteniyorsa 3000 devirden aşağı inmemeli. Bi kaza da atlattı(öndeki aracın kasasından variller dökülmüş önüne) ve esp ile yol tutuşa bağladı bunu. Benzinli binecek olsam düşünürdüm gerçekten kaliteli bir araç. Focusla aynı kategoride değil

Focusla aynı kategoride olmadığını biliyorum hocam sadece performans olarak motorlarını kıyasladım :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi

Piyasası coralla kadar hızlı değil ve kasaya motor zayıf kalıyor diyor herkes .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Aynı motora sahip corollayı test ettim geçenlerde, 132 beygiri aracın neresine saklamışlar anlamadım. Alt devirler desem zayıf, üst devirler belki canlıdır dedim o da yok. 1000 cc aracıma binince dünya varmış dedim. O motoru corolladan daha ağır olan avensiste hayal etmek bile istemiyorum. Belki konforludur, lpg takılıyor ve az yakabiliyordur ama arabanın yürümediğine eminim. Bu devirde araçları test etme imkanı bu kadar yaygın ve mümkün iken test etmeden almayın. Belki bana hızlı gelen size yavaş gelir, belki bana konforlu gelen size sert gelir. Kendiniz test edin mutlaka.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi

Aynı motora sahip corollayı test ettim geçenlerde, 132 beygiri aracın neresine saklamışlar anlamadım. Alt devirler desem zayıf, üst devirler belki canlıdır dedim o da yok. 1000 cc aracıma binince dünya varmış dedim. O motoru corolladan daha ağır olan avensiste hayal etmek bile istemiyorum. Belki konforludur, lpg takılıyor ve az yakabiliyordur ama arabanın yürümediğine eminim. Bu devirde araçları test etme imkanı bu kadar yaygın ve mümkün iken test etmeden almayın. Belki bana hızlı gelen size yavaş gelir, belki bana konforlu gelen size sert gelir. Kendiniz test edin mutlaka.

Kesinlikle katılıyorum ben de 2011 elegansını sürdüm eski toyataların atikliği yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Ne dışardan ne içerden D segmenti olduğu belli olmuyor bence. Ayni fiyatlarda çok daha iyi alternatifler var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Eğer arabanızda bir problem yoksa acele etmeyin, araştırın neler olabilir diye.

Ben kendime en uygun olanını Focus olarak belirledim, bunu öğrenebilmek için bir kaç farklı araç sürmem gerekti..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı

aracımda çok şükür hiç bir sıkıntı yok.. hatta emsallerine göre gayette iyi durumda.. hayırlısı olsun bakalım.. cevaplar için teşekkürler..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...