Buğra Höngül 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Arkadaşlar bundan 3 ay önce sevincimi sizlerle paylaşmıştım ama çoçuğumuz beyin gelişimini tamamlayamamış ve doktorumuz doğmaz doğsa bile bitkisel hayat dedi çok üzüntülüyüm Allah herkesin evladını korusun kısmetimizde yokmuş demekki Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Allah sabırlar ve şifalar versin çok üzücü bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Arkadaşlar bundan 3 ay önce sevincimi sizlerle paylaşmıştım ama çoçuğumuz beyin gelişimini tamamlayamamış ve doktorumuz doğmaz doğsa bile bitkisel hayat dedi çok üzüntülüyüm Allah herkesin evladını korusun kısmetimizde yokmuş demekki Allahtan fark edilmiş, fark edilmemiş olsa sizde o yavruda çok acı çekecekti. Hayırlısı böyleymiş. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Buğra çok üzüldüm, hayırlısı olsun, yaşınız genç ileride tekrar denersiniz, tıp çok gelişiyor. 2 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 evet iyi olan tarafı erken farkedilmesi ama ilk çocuk ve ilk haberi aldığımızda da elini falan oynatmaya başlamıştı gerçekten zormuş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Başka bir doktora gidildi mi? Umut vermek gibi olmasın ama, şirketteki arkadaşımıza da aynısı söylendi. Kürtaja yönlendirdiler ancak 3 doktor gezdiler. 3. doktor hiç bir şey yok dedi. Şimdi güle güle oynuyorlar. 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Allah tekrar nasip etsin insallah.hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Allah sabır versin gerçekten zor bir durum bir benzerini eşimde yaşamıştı kalple alakalı sizi çok iyi anlıyorum. Allah daha büyük acı vermesin. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Başka bir doktora gidildi mi? Umut vermek gibi olmasın ama, şirketteki arkadaşımıza da aynısı söylendi. Kürtaja yönlendirdiler ancak 3 doktor gezdiler. 3. doktor hiç bir şey yok dedi. Şimdi güle güle oynuyorlar. Gezdik bugün gittiğimiz uzm.doktor perinatologtu ve 4.cü doktordu 25 dk kesintisiz şekilde baktı kalbini dinledi boyunu iyice 2-3 kere ölçü sadece kafasını ölçtü ama doktorların dediği ortak şeyleri oda dedi ensede çok gelişme var kalp ritimi sıkıntılı beyin lobları ayrı.. vs o değilde 3.ayı dolsun ilk işim cinsiyetini sormak olacak diyordum artık sormak istemiyorum içime batmasın diye... Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Buğra Bey canınızı sıkmayın. Rabbim sabır ve metanet versin. Bence de birkaç doktora daha gösterin. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Buğra bey çok üzüldüm Allah sizlere sabır ve kolaylık versin. Çok geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Allah sabır versin. Gerçekten zor bir durum. Hayırlısı olsun Buğra. İnsan bu durumlarda ne diyeceğini bilemiyor. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 4 doktora gittik hepsi aynısını söyledi yoruldum artık yanlış anlamayın çocuğumun sağlıklı olması için yaptıklarımdan değil herkesin söylediği aynı aynı şeyleri duymaktan yoruldum yani artık başkasına gitsem oda aynısı diyecek Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Çok üzücü bir durum heyecanı ile beklerken böyle durumlar yaşamak... Herşeyin bir sebebi vardır her şey bir imtihan, sabir diliyorum Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Çok üzüldüm. Allahım sabırlar versin. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 insanın en çaresiz olduğu durum yapabilcek bişeyinin olmaması olsa gerek dua etmekten başkada bişeyde yapamadım açıkcası... Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Allah hayırlısını nasip eder inşallah geçmiş olsun çok üzüldüm.. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 bu forumu çok seviyorum herkes bişeylere yardımcı olmak için can atıyor adeta saolun var olun sadece içimi açtım size aslında içim kan ağlıyor ama bende üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum zira eşim ben böyle yaparsam o napsın Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 “Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız, hâlbuki hakkınızda o bir hayırdır. Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Bakara, 2/216) Buğra kardeş daha gençsiniz Allah ikizler üçüzler büyütmeyi nasip etsin inşallah sizlere vardır bir hayır 2 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 “Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız, hâlbuki hakkınızda o bir hayırdır. Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Bakara, 2/216) Buğra kardeş daha gençsiniz Allah ikizler üçüzler büyütmeyi nasip etsin inşallah sizlere vardır bir hayır Aynen bende isyan etmiyorum ama nasıl ilk haberi aldığımda istemsizce havalara zıplıyor insan şimdide istemsizce burukluk var sadece Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 saol mehmet abi kim bilir hayırlısı buydu belki Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Aynen bende isyan etmiyorum ama nasıl ilk haberi aldığımda istemsizce havalara zıplıyor insan şimdide istemsizce burukluk var sadece Daha nice mutluluklar nasip etsin Allah (c.c.) inşallah, siz birlikte el ele olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz dert etme Yorum bağlantısı
Recommended Posts