İçeriğe Yönlendir

Baba Olacaktım

Buğra Höngül

Recommended Posts

Buğra Höngül

Arkadaşlar bundan 3 ay önce sevincimi sizlerle paylaşmıştım ama çoçuğumuz beyin gelişimini tamamlayamamış ve doktorumuz doğmaz doğsa bile bitkisel hayat dedi çok üzüntülüyüm Allah herkesin evladını korusun kısmetimizde yokmuş demekki :(

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Allah sabırlar ve şifalar versin çok üzücü bir durum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Arkadaşlar bundan 3 ay önce sevincimi sizlerle paylaşmıştım ama çoçuğumuz beyin gelişimini tamamlayamamış ve doktorumuz doğmaz doğsa bile bitkisel hayat dedi çok üzüntülüyüm Allah herkesin evladını korusun kısmetimizde yokmuş demekki :(

Allahtan fark edilmiş, fark edilmemiş olsa sizde o yavruda çok acı çekecekti. Hayırlısı böyleymiş.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Gecmis olsun. Cok uzucu bir durum.  :(

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Buğra çok üzüldüm, hayırlısı olsun, yaşınız genç ileride tekrar denersiniz, tıp çok gelişiyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

evet  iyi olan tarafı erken farkedilmesi ama ilk çocuk ve ilk haberi aldığımızda da elini falan oynatmaya başlamıştı gerçekten zormuş

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Başka bir doktora gidildi mi?

Umut vermek gibi olmasın ama, şirketteki arkadaşımıza da aynısı söylendi. Kürtaja yönlendirdiler ancak 3 doktor gezdiler. 3. doktor hiç bir şey yok dedi. Şimdi güle güle oynuyorlar.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Allah sabır versin gerçekten zor bir durum bir benzerini eşimde yaşamıştı kalple alakalı sizi çok iyi anlıyorum. Allah daha büyük acı vermesin.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Başka bir doktora gidildi mi?

Umut vermek gibi olmasın ama, şirketteki arkadaşımıza da aynısı söylendi. Kürtaja yönlendirdiler ancak 3 doktor gezdiler. 3. doktor hiç bir şey yok dedi. Şimdi güle güle oynuyorlar.

Gezdik bugün gittiğimiz uzm.doktor perinatologtu ve 4.cü doktordu 25 dk kesintisiz şekilde baktı kalbini dinledi boyunu iyice 2-3 kere ölçü sadece kafasını ölçtü ama doktorların dediği ortak şeyleri oda dedi ensede çok gelişme var kalp ritimi sıkıntılı beyin lobları ayrı.. vs o değilde 3.ayı dolsun ilk işim cinsiyetini sormak olacak diyordum artık sormak istemiyorum içime batmasın diye... 

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Buğra Bey canınızı sıkmayın. Rabbim sabır ve metanet versin. Bence de birkaç doktora daha gösterin.

Yorum bağlantısı
Misafir

Buğra bey çok üzüldüm :( Allah sizlere sabır ve kolaylık versin.

Çok geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Allah sabır versin. Gerçekten zor bir durum. Hayırlısı olsun Buğra. İnsan bu durumlarda ne diyeceğini bilemiyor.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

4 doktora gittik hepsi aynısını söyledi yoruldum artık yanlış anlamayın çocuğumun sağlıklı olması için yaptıklarımdan değil herkesin söylediği aynı aynı şeyleri duymaktan yoruldum yani artık başkasına gitsem oda aynısı diyecek 

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok üzücü bir durum heyecanı ile beklerken böyle durumlar yaşamak... Herşeyin bir sebebi vardır her şey bir imtihan, sabir diliyorum :(

Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran

Çok üzüldüm. Allahım sabırlar versin.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

insanın en  çaresiz olduğu durum yapabilcek bişeyinin olmaması olsa gerek dua etmekten başkada bişeyde yapamadım açıkcası...

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

bu forumu çok seviyorum herkes bişeylere yardımcı olmak için can atıyor adeta saolun var olun sadece içimi açtım size aslında içim kan ağlıyor ama bende üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum zira eşim ben böyle yaparsam o napsın 

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

“Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız, hâlbuki hakkınızda o bir hayırdır. Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Bakara,  2/216) 

Buğra kardeş daha gençsiniz Allah ikizler üçüzler büyütmeyi nasip etsin inşallah sizlere vardır bir hayır

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

“Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız, hâlbuki hakkınızda o bir hayırdır. Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Bakara,  2/216) 

Buğra kardeş daha gençsiniz Allah ikizler üçüzler büyütmeyi nasip etsin inşallah sizlere vardır bir hayır

Aynen bende isyan etmiyorum ama nasıl ilk haberi aldığımda istemsizce havalara zıplıyor insan şimdide istemsizce burukluk var sadece

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Aynen bende isyan etmiyorum ama nasıl ilk haberi aldığımda istemsizce havalara zıplıyor insan şimdide istemsizce burukluk var sadece

Daha nice mutluluklar nasip etsin Allah (c.c.) inşallah, siz birlikte el ele olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz dert etme

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...