Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 He he biliyok.Değiştirmiş Değiştirdikten sonra sattın herhalde Senin arabandan da sessiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Senin arabandan da sessiz. Hahahaha [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan 7 Aralık 2015 Yazar Paylaş 7 Aralık 2015 belli bir devirden sonra tork işe yaramıyor sanırım burda devreye beygir giriyor diye düşünüyorum çünkü benzinli araçlar 7500 devre kadar çıkabiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 belli bir devirden sonra tork işe yaramıyor sanırım burda devreye beygir giriyor diye düşünüyorum çünkü benzinli araçlar 7500 devre kadar çıkabiliyor. 6500 veya 7500 farketmez. Düz yolda ve son viteste çoğu benzinli araç bu devirleri kolay kolay çeviremez. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Ben onu bunu bilmem benzinli de tüplü de araç kullandım.. Cinnah yokuşunu 3 viteste çıkıyorlardı. Şimdi dizel var soldan kaptırıp 4 sonra 5 i bile görüyor.. Üstelik cinnahın ortasından başladığı halde.. Bu bile büyük bir keyif. Yorum bağlantısı
Ali Herdem 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Ben onu bunu bilmem benzinli de tüplü de araç kullandım.. Cinnah yokuşunu 3 viteste çıkıyorlardı. Şimdi dizel var soldan kaptırıp 4 sonra 5 i bile görüyor.. Üstelik cinnahın ortasından başladığı halde.. Bu bile büyük bir keyif. dizel maksimum Torku alt 1800 devir civarında verdiği için yüksek devir çevirmenize gerek kalmadan gidebiliyorsunuz ancak benzinli araçta maksimum torku daha yüksek devirler de verdiği için rampada daha çok devir çevirmek gerekiyor buda mecbur vites düşerek mecbur ( sözüm Turbolu benzinlerden dışarı ) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 keyif bence devirli araçta biri dizel mi dedi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 asenkron motorun yerini hiçbiri tutamayacak Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 asenkron motorun yerini hiçbiri tutamayacak ahir zaman alametleri. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Beygir gücü zamana bağlı yani birim zamanda yapılan işi tarif eder. Tork ise döndürme momentidir. Beygir gücü ifadesinin boyut analizine bakarsak Newton metre/sn olduğunu görürüz. Tork ise zamana bağlı bir ifade değildir, birini Nm'dir. Kafa karıştırmaya çok da gerek yok aslında beygir gücü iyi bir 100 metreci atlet ise tork da çok iyi bir maratoncudur. İş içten yanmalı motora gelirse birini diğerinden bağımsız düşünmek mümkün değil. Biraz da güç/ağırlık oranlarına bakmak lazım tabi. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 bi söz vardır beygir araba sattırır tork yarış kazandırır tork candır ki beygir olmadan tork da olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 (düzenlendi) ..Kafa karıştırmaya çok da gerek yok aslında beygir gücü iyi bir 100 metreci atlet ise tork da çok iyi bir maratoncudur... yanlış oldu Beygirgücü = K * Tork * Devir formülü budur. detaylısını da daha önce vermiştim. (K nın kaç olduğunu) Örnekleri yanlış seçersek kafa daha çok karışır. Doğrudan formüle ve aslına odaklanmak doğru olur. 10 Aralık 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Bence tork. Beygirde onemlidir fakat torku saglam olmayan bi aracin varsin beygiri yuksek olsun.benTorku soyle acikliyorum, Ilk kalkislarda, rampalarda ve bunun gibi yerlerde bi anda guce ihtiyaciniz oldugunda gaza bastiginiz anda koltuga geriye yasliyandir sizi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 peki soğan mı daha güzeldir patates mi? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Zafer bey forum kurallarımız gereği profil resmimiz sizi dışarıda gördüğümüzde tanıyabileceğimiz kendimize ait resim olmalıdır. Bu yüzden avatarı nız silinmiştir. Anlayışınız için teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Her ikisinin de maksimum düzeyde olduğu bir aracı kullanmak çok keyiflidir heralde. Benim aracın torku oldukça tatminkar. 4. viteste, abartmıyorum 5. viteste bile hızlanmanın keyfini alıyorum. Ancak güzel bir ses eşliğinde yüksek devir çevirmeyi de gerçekten özledim. 5000, 6000, 7... Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 yanlış oldu Beygirgücü = K * Tork * Devir formülü budur. detaylısını da daha önce vermiştim. (K nın kaç olduğunu) Örnekleri yanlış seçersek kafa daha çok karışır. Doğrudan formüle ve aslına odaklanmak doğru olur. Şimdi aslında demek istediğim diye başlayıp bir başka örnekle daha da karmaşık hale getirmiş olacağım ama ifade etmek istediğim birinin uzun yokuşlardaki kararlılığı, diğerinin kısa süre veya mesafelerde gösterdiği ataklıktı. Yoksa sıfır tork veya sıfır beygir gibi bir seçenek asla mümkün değil.Formül iyi, örnek veya analoji ile uğraşmaya girmeyelim. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hic anlayamadigim konu [emoji15] Arabalar anlaşılmak için değil yolcu ve yük taşımak için yapılmışlardır. Anlamak gerekmiyor sadece efendi gibi binilip sürülmesi yeterli Bizim milletimizin erkek kesimi biraz fazla kafa yoruyor araba (birazda telefon) konusuna. Halbuki dünyada kafa yoracak o kadar çok mesele varki. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Yokuşta yüksek devirde de gayet kararlı gider 4000 devirde ??? Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 (düzenlendi) İkisi de bol olsun bizim olsun. 132ps benzinli hyundai elantraya 4 kişi binince çekmiyordu. Yokuşlarda hantal kalıyordu. Düz yolda felaketti ancak 0-100 yapmadıkça turbolu dizeller geçiyordu beni. 10 Ocak 2016 tarihinde Erdem Çağla tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat 2020 Paylaş 16 Şubat 2020 Tam kıyas gelmiş. 1.6 turbo benzin, 1.5 turbo dizel. Beygirde benzinli 50 beygir önde, torkta dizel 50nm fazla 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Şubat 2020 Paylaş 16 Şubat 2020 Rampa testi? En çok merak ettiğim oydu. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts