Oğuzhan Ertuğrul 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Öncelikle herkese merhabalar .Dün sanayiye termostatı değiştirmek için gitmiştim, Ayrıca arada arabanın kendi kendine gaz verdiğini söyledim.Her neyse termostat yapıldı denendi ,araba yolda giderken kendi kendine gaz veriyor yada devir geç düşüyo .Gaz pedalı bozuk dediler ,söktük baktık daha önce de açılıp bakılmış dendi içini açamadılar .Yenisi dedik 500 tl duyunca şok oldum .Şuan araba evde yatıyor .Ustalarımızın yardımını bekliyorum napabilirim ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 1- Çıkma gaz pedalı denensin. 2- VSS sensörü kontrol edilsin. Geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Gaz pedalının tamiri yok maalesef. Bu güne kadar 2 kişide denk geldim arızalandığını sizde 3. oldunuz. Türkiyede üretimi durdurulduktan sonra parça fiyatları bir miktar arttı maalesef.Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız 0 daha mantıklı ama birkaç sene kullanır satarım diyorsanız ve 2. eli uygun fiyatlardaysa onu almak daha mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 gaz pedalı daha önce açılıp yapılmış ,kırık tırnaklar vardı.Değiştirelim dedik sordurduk parçacıya sıfır orjinal 500 tl civarı duyunca şok oldum ,yan sanayisi'de yok .Çıkma araştırıyorum orjinal Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 İçinde 1 adet ayarlı direnç var pedalda bizim meslekten gidiyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts