İçeriğe Yönlendir

Connect Gaz Pedalı Arızası

Oğuzhan Ertuğrul

Recommended Posts

Oğuzhan Ertuğrul

Öncelikle herkese merhabalar .Dün sanayiye termostatı değiştirmek için gitmiştim, Ayrıca arada arabanın kendi kendine gaz verdiğini söyledim.Her neyse termostat yapıldı denendi ,araba yolda giderken kendi kendine gaz veriyor yada devir geç düşüyo .Gaz pedalı bozuk dediler ,söktük baktık daha önce de açılıp bakılmış dendi içini açamadılar .Yenisi dedik 500 tl duyunca şok oldum .Şuan araba evde yatıyor .Ustalarımızın yardımını bekliyorum napabilirim ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1- Çıkma gaz pedalı denensin.

2- VSS sensörü kontrol edilsin.

Geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Gaz pedalının tamiri yok maalesef. Bu güne kadar 2 kişide denk geldim arızalandığını sizde 3. oldunuz. Türkiyede üretimi durdurulduktan sonra parça fiyatları bir miktar arttı maalesef.
Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız 0 daha mantıklı ama birkaç sene kullanır satarım diyorsanız ve 2. eli uygun fiyatlardaysa onu almak daha mantıklı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul

gaz pedalı daha önce açılıp yapılmış ,kırık tırnaklar vardı.Değiştirelim dedik sordurduk parçacıya sıfır orjinal 500 tl civarı duyunca şok oldum ,yan sanayisi'de yok .Çıkma araştırıyorum orjinal

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal

İçinde 1 adet ayarlı direnç var pedalda  bizim meslekten gidiyor..  :D  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...