İçeriğe Yönlendir

2010 Focus Comfort


Hüseyin İlik

Recommended Posts

Hüseyin İlik

Herkese selamlar. 2010 yılında aldığım focus comfort otomatik 1.6 benzin&lpg aracımı satmak için fiyat konusunda fikir almak istiyorum. araç 95.000 km de. birbirinden bağımsız ve ağır olmayan kazalardan dolayı kaput, sağ çamurluk ve bagaj kapağı değişik. başka bir yerde değişen veya boya yok. her yıl (geçen sene hariç)boya koruması yapıldı. trigeri değişti. araçta ek olarak titanium'dan alınma sony teyp, solargard cam filmi, armster kol dayama, arka park senörü, sıfır yazlık (cooper) ve 2013'te alınmış kışlık (good year ug8) lastikler var. almak isteyen bir arkadaşımla görüşme halindeyim. size göre ne kadar eder bu araç? şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Değişenlerden ötürü 30-31 derim.daha evvel 2011 boyasız kullandım.29 a almıştım.piyasa yükseldi diye uygun olan bu bence.

Yorum bağlantısı
Hüseyin İlik

lpg brc marka. teşekkürler cevaplar için.

Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

30-33 bin tl aralığında fiyat verebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Hüseyin İlik

muhtemelen 33 bine bırakacağım gibi. geçen hafta bir arkadaşım 2011 modelini (araç 13000 km de ve çok temiz ancak lpg yok) 40 bine aldı, iki gün önce de başka bir arkadaş 43 bine 2010 honda almıştı. bunlara bakarak daha fazla edeceğini düşünmüştüm ama kısmet :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...