İçeriğe Yönlendir

Böyle Bir Lastik Var Mı ?


Ercan Ayas

Recommended Posts

Ercan Ayas

Arkadaşlar aracım 2008 model connect üzerinde olan yazlık lastikler 2014 51. hafta üretimi Bridgestone B390 195/65 R15 95T lastikler yük indeksi itibariyle sert ve konforsuz ve daha yeni lastik olmasına rağmen gözle görülür bir yıpranma var arka lastiklerin birinde de ufak bir çatlak bulunmakta yağmurda çok zorlamama rağmen abs devreye girmiyor yani güven veriyor fakat yıpranma, sertlik ve en önemlisi arka çatlak yüzünden dört lastiğide değiştirmek istiyorum şimdi bana Goodyear yumuşaklığında olacak ama köye falan gittiğim içinde biraz sağlam olacak lastik tavsiyeleri lazım Bütçem de Max. 500 700 tl tavsiyelerinizi bekliyorum 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Goodyear yumuşakliginda sağlam lastik olmaz. Tasarruf lastikleri yumuşak ve konfora yönelik olur. Köy için bridgestone en uygunu taş gibi güvenli ama sağlam.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

mişlen olabilir Hancock olabilir :D mişlen 600 2011 de takılı hancock 500 2003 de taklı  gayet memnunum..

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

B390 çok sert bir lastik. Köy koyllarında gidebilir belki ama şehir içinde kullanılcak bir lastik değil. Ben Continental premium contact 5 kullanıyorum. Çok memnunum. Yol tutuş ve ıslak performansı çok iyi ancak biraz ses yapıyor gibime geliyor. Babamın aracına da ikinci contact 5i taktık geçenlerde. Öncekileri 65bin 70bin km kullanmıştı (çok yol yapıyor). Lastik performansı o kilometrede de fena değildi artık babama dedim yeter değiştirelim şunları kilometresi doldu değince değiştirdi. :) Fiat servisi R15 contiyi 150'ye verdi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...