İçeriğe Yönlendir

Volvo V40 R Design Mı Audi A3 Sportback Mi?

Selahattin Topçu

Recommended Posts

Selahattin Topçu

Değerli abilerim,kardeşlerim artık araba değiştirme zamanı geldi bu 2 araç arasında kalmış bulunmaktayım,sıfır almayı planlıyorum.

artısı eksisi olarak ikisi eşit benim gözümde bir de sizlere sormak istedim.Kullanan fikri olan varsa yardımcı olsun...

GY2n4Z.jpg

rQ8La3.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

kullanmadım lakin Volvo derim çünkü güvenliği nam yapmış bir marka tabi audide yabana atılmaz lakin benim gözümde volvo 1 tık önde Şimdidden hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

bencede Volvo :good1:  R design olmasıda daha da güzel

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Hocam Audi A3 çok ayağa düştü. Her tarafta görüyorum artık. Volvo daha karizma.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Birinin motoru Fordunki gibi değil mi? Öyleyse o. Yoksa da o.

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Tasarım kesinlikle Volvo diye bağırıyor. Motor ve donanım da sonra geliyor...

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Tasarım ve teknoloji olarak volvo ancak 2. eldeki değer kaybını sokunca audi öne geçiyor...

Şu cümle Mazda için söyleniyor genelde. Mazda karar almış artık kitapçığa bile bastıracakmış bunu :) :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

volvo da nasıl bir teknoliji? focusta olmayan ?

al birini vur ötekine desem, ha malzeme daha kaliteli gibi volvo da...

Yorum bağlantısı

Eğer alınıp uzun süre kullanılacaksa bence Volvo, Audi filo aracı oldu iyice, R design şu renk özellikle mükemmel, sürüş dinamiği olarak da çok daha fazla beğeniliyor 

Yorum bağlantısı

Volvo testi, benzinli gerçi buradaki de sürüş dinamikleri ve diğer ayrıntıları değerlendirmek adına faydalı bir video

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Ben iki seçenek arasında kalsam hiç düşünmeden Audi'yi tercih ederdim.

Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar

Volvo'nun lakabı yürüyen tanktır bugüne kadar daha ölümlü bir kazası yoktur. Performans olarak çoğu volvo modeli tatmin edici gelmiştir bana ancak süspansiyon olarak çok sert geldi bana. Audi nin ise piyasası belli 2. eli her daim volvo dan daha çok para ediyor ama benim tercihim volvo dan yana olurdu. Güvenlik her daim 1. planda olmalı :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...