Selahattin Topçu 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Değerli abilerim,kardeşlerim artık araba değiştirme zamanı geldi bu 2 araç arasında kalmış bulunmaktayım,sıfır almayı planlıyorum. artısı eksisi olarak ikisi eşit benim gözümde bir de sizlere sormak istedim.Kullanan fikri olan varsa yardımcı olsun... 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Volvo tasarım olarak bir tık önde bana göre.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 kullanmadım lakin Volvo derim çünkü güvenliği nam yapmış bir marka tabi audide yabana atılmaz lakin benim gözümde volvo 1 tık önde Şimdidden hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 bencede Volvo R design olmasıda daha da güzel Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Hocam Audi A3 çok ayağa düştü. Her tarafta görüyorum artık. Volvo daha karizma. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Birinin motoru Fordunki gibi değil mi? Öyleyse o. Yoksa da o. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Tasarım kesinlikle Volvo diye bağırıyor. Motor ve donanım da sonra geliyor... Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Volvonun yanında Audi oyuncak gibi durur. Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Kesinlikle volvo... Şu endama şu tasarima bak Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Tasarım ve teknoloji olarak volvo ancak 2. eldeki değer kaybını sokunca audi öne geçiyor... Şu cümle Mazda için söyleniyor genelde. Mazda karar almış artık kitapçığa bile bastıracakmış bunu :) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 volvo da nasıl bir teknoliji? focusta olmayan ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 volvo da nasıl bir teknoliji? focusta olmayan ? al birini vur ötekine desem, ha malzeme daha kaliteli gibi volvo da... Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Kesinlikle Audi ikinci el de değer kaybı bence daha az olacak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Eğer alınıp uzun süre kullanılacaksa bence Volvo, Audi filo aracı oldu iyice, R design şu renk özellikle mükemmel, sürüş dinamiği olarak da çok daha fazla beğeniliyor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Volvo testi, benzinli gerçi buradaki de sürüş dinamikleri ve diğer ayrıntıları değerlendirmek adına faydalı bir video Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Ben iki seçenek arasında kalsam hiç düşünmeden Audi'yi tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Volvo'nun lakabı yürüyen tanktır bugüne kadar daha ölümlü bir kazası yoktur. Performans olarak çoğu volvo modeli tatmin edici gelmiştir bana ancak süspansiyon olarak çok sert geldi bana. Audi nin ise piyasası belli 2. eli her daim volvo dan daha çok para ediyor ama benim tercihim volvo dan yana olurdu. Güvenlik her daim 1. planda olmalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts