Hasan Ekci 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Şuan oturduğum binaya bft marka kapı kumandası ile giriş yapıyorum. Fakat son zamanlarda biraz zor çalışmaya başladı. Elimde farklı marka eski evlerimden kalma kumandalar var. Mevcut kumandanın sinyalini diğerlerine kopyalatsam eski kumandalarımla şuanki bft kumandanın açtığı kapıyı açabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Olur diye düşünüyorum. Anahtarcılar ile bir görüşün. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Her kumanda aynı frekansı tutmayabiliyor malesef deneyerek tutanı bulma ihtimaliniz var kumandaların fotosu varsa kodlamaların çoğunun yapılışını biliyorum Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 her seferinde farklı kod üretiyorsa olmuyor ancak bazı kumandalar her sinyalde aynı kodu üretiyor o zaman oluyor bizde Nessmarkaydı sanırım bir garaj kapısı var..evlere şenlik..adamlar da kapatmış sanırım firmaya kumandalar bulunmuyor,kopyalanmıyor..tam sıkıntı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts