İçeriğe Yönlendir

Kredi Almak


Hasan Gazi YILMAZ

Recommended Posts

Hasan Gazi YILMAZ

Arkadaslar merhaba.Ben kredi kullanmak istiyorum yalnız gecmiste odeme gecikmesinden dolayı kredi notum dusuk 450lerde.bankalar kredi vermiyor.Acil odenmesi gereken borclarım var.nette arastirdim kredi cikaran yerler varmis senetle kredi felan yaziyor.bu konuda sizin goruslerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.Belki tanıdık guvenilir birileri vardır.15.000tl.lazım.saglıcakla kalın

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Nacizane o tür kuruluşlara bulaşmayın çok kişinin canı yandı malesef KKB puanınız düşükse kredi çok zor bunu bilen düzenbazlar insanları ağlarına düşürmek için bir yöntem olarak kullanıyor senetle sepetle girilmez bu işe derim ben eğer mümkünse çevrenizden kkb si düzgün birinden destek almanızı tavsiye ederim.ALLAH yardımcınız olsun.

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Internette süslü süslü isimleri olan finans leasing gibi şirketlerin hepsi yasal tefeci.. aman diyim aman..!..

  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Krediye Bulaşmamak En Hayırlısı Diye Düşünüyorum..Allahım bana nasip etmez inşallah

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Kkb puanınız düşükse çeşitli bankalara gidip Ek teminat ve Kefil gösterceginizi belirtirseniz kredi konusunda şansınız olabilir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

bence de krediye bulaşmayın aldığınız mal dan,da hayır gelmiyor çağlar beyin dediği gibi daha ucuz araba alın daha huzurlu olacaksınız selamlar

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bencede önce arabayı elden cıkarmayı deneyin ondan sonrada diğer bankalara başvurun 4 sene önce benimde kredi notum düşüktü 5.basvurduğum banka kredi vermiştir ama o tip kredi çıkaran kurum vs. yerlerden aman diyeyim uzak durun başınıza iş alırsınız. 

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Onlar modern tefeci gibi geliyor bana. Bulaşmayın derim. Başka bir çözüm düşünün.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kredi çıkartırlar bir şekilde ama sizin adınıza değil. Parayı alırsınız ama nasıl ödersiniz orasını bilemem. Faiz oranları çok yüksek olur..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bankadan çıkanı kadarla idare edebilirseniz iyi olur. Bu tip sonradan türeme yerlere bulaşmayın derim. Hem masrafları/faizleri yüksek olur hem de kurumsal bir yapı olmadığından güvenilirlik ve neye imza attığınız bile anlamayabilirsiniz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Gazi YILMAZ

tesekkurler arkadaslar.sayenizde vazgectim.arabamıda satmam.flairim benim ilkgozarım hayat flairle guzel.selametle kalın.artık bir caresine bakacagız.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ALLAH yardımcınız olsun doğru karar ALLAH göstermesin bu şekilde çözüme girseydiniz hem elinizdekini hemde aracınızı kaybeder birde borcunuz hayatta bitmezdi yaşadım aile fertlerinde iyi bilirim son çare bankadır. oda yoksa sadece duva etmek gerekili yaradana diğer türlü art niyetli kişiler kul hakçıları iliğinizi sömürür bence

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...