İçeriğe Yönlendir

Danimarkada Yaşam Fiyatları

Gökhan Tongay

Recommended Posts

Gökhan Tongay

Önümüzdeki hafta 1 2 günlüğüne danimarkaya gitme durumum var. Arkadaşı akrabası orada olan ya da gezmeye giden varsa yaşam fiyatları hakkında bilgi verirlerse sevinirim. İlk gün eğitim olacağından pek gezmek için vaktimiz olmayacak ama 2. Gün şehri gezmeyi düşünüyorum. Şu an için gideceğimiz şehir belli değil. Yemek ulaşım hakkında ve gezilebilecek yerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Danimarka'yı pek bilmiyorum ancak şehir belli olmalıdır diye düşünüyorum zira Almanya'da fiyatların şehirden şehire değiştiğini gördüm.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Eşim öğrencilik döneminde 5 ay kadar erasmusla oradaydı. Pahalı bir yer denebilir, kopenhakta idi. siz hangi şehirde olacaksınız?

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

kopenhak a 2 gün iş için gittim.Kısaca güzel ve pahalı, özetle; çok güzel şehir,gezilecek çok yer var, kafeler,restorantlar çok şık, binalar zaten sanat eseri gibi fotoğraf çekmekten yorulursunuz ama gündelik hayat çok pahalı :nea: Tabi bizim için pahalı özellikle euro artınca... yemek içmek için restorantların önündeki menüleri iyice gözden geçirmek lazım. Yalnız şöyle diyeyim çok ahım şahım kampanya yapmış gibi koydukları devasa ilanlarda bile bir et bir içecek,salata dıınınm 25 euro falan yazıyo :biggrin:  7 eleven (bi ara bizdede vardı şimdi kayboldu) ve burger king diyorum :D onlar bile bizdeki mennün euroya çevrilmiş hali bizdeki 15 t... 15 euro olmasada 10 euro falan 3 kişi en dandik menüden yiyon 100 lira verip çıkıyosun yani pek hoş değil :i-ih:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...