AHMET OLCAY 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 S.A Herkese iyi forumlar olsun. Yeni bir sorunla karsilastim debriyaj pedalim takili kaliyor vites degistiremiyorum sorun nedir acil yardima ihtiyacim var. Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 (düzenlendi) A.S. Debriyaj üst merkezini bir kontrol ettiriniz. Sıfırı 50 tl civarı. 15 Mayıs 2015 tarihinde Nevzat YÜKSEL tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Baskı balata değiştirdiyseniz o da yapar yağ kaçırıyordur. 1 Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY 16 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2015 gökhan baskı balata değiştirdim yağ kaçırması nerden yapar? yağı eksildiği için mi yapıyordur acaba? Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 gökhan baskı balata değiştirdim yağ kaçırması nerden yapar? yağı eksildiği için mi yapıyordur acaba? Nerden kaçıracağını ustası bilir gidip gösterseniz iyi olur zira başınıza birşey gelir Allah esirgesin.. Yağ kaçağından dolayı yapacağı işlem için işçilik ücreti isterse vermiyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Baskı balata ve bilya olarak değişmiştir.Muhtemelen yanlış bir bilya takılmıştır.Lambada debriyaja basılı kalınca mı yaşıyorsun problemi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 gökhan baskı balata değiştirdim yağ kaçırması nerden yapar? yağı eksildiği için mi yapıyordur acaba? Baskı balata değişimde debriyaj bilyası değişti mi? Yorum bağlantısı
AHMET OLCAY 16 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bugün mevzu önemli olunca hemen sanayiye gittim tavsiyeleriniz üzerine. Merkez kontrol edildi, önce usta hidroliğin havasini alalim dedi hava kalmissa yapabilir diyerek. lifte kaldirilip havasi alindi. Bi değişiklik olmadı sorun devam eetti. Sonra üst merkezi değiştirdik mecburen. Sorun düzeldi emeginize sağlık birşey daha öğrendik arkadaşlar sağolun. Baskı balata değişimde debriyaj bilyası değişti mi? Sani bey komple set degistirtmistim. 16 Mayıs 2015 tarihinde AHMET OLCAY tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts