Zeynal A. Erdoğan 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 CARBON CLEAN : Linkteki sitede yer alan Carbon Clean Enjektör Temizleyici ve Yakıt Katkısı kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim. Birde Mazot filtresi kaç bakımda bir değiştirilmesi gerekir. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Bu üründen 2 kere kullandım, daha sonra Carpex markalı başka bir enjektör temizleyiciye bulaştım, 4-5 depoda bir kullanırım. Aracı rahatlattığını düşünüyorum. Hiç duman atma yok çok şükür, EGR iptal olmasına rağmen emisyon değerlerim güzel. Bence kullanılmalı arada bir.. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 würth enjektör temizleyici kullanıyorum birde yağ katkısı kullanıyorum memnunum Yorum bağlantısı
Zeynal A. Erdoğan 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Satın aldım bi deneyecem... Bor yağ katkısı da aldımkullanacam... Yorumlarımı paylaşırım... Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Satın aldım bi deneyecem... Bor yağ katkısı da aldımkullanacam... Yorumlarımı paylaşırım... Teşekkürler bor işe yaramaz ne yazıkki, katkı olarakta Wurth-Berner-Tunap, bunların dışında birşey kullanmayın. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Bu katkılar mantıklı geliyor bana bir yandan ama bu konuda her kafadan farklı sesler çıkıyor. Her ne kadar iyi olsa da her katkının araca çok zarar verdiğini söyleyen de çok var. Ayrıca kutunun üstünde TDCI motor yazısını göremedim mi yoksa ben mi gözden kaçırdım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Bu katkılar mantıklı geliyor bana bir yandan ama bu konuda her kafadan farklı sesler çıkıyor. Her ne kadar iyi olsa da her katkının araca çok zarar verdiğini söyleyen de çok var. Ayrıca kutunun üstünde TDCI motor yazısını göremedim mi yoksa ben mi gözden kaçırdım Common rail destekli olması yeter, tdci ye gerek yok, bu arada o ürünün sadece makinayla kullanılanı işe yarar, depoya atılanı almana değmez, üstte yazdığım markaların rağbet gördüğünü görünce uydurmuşlar bir ürün Yorum bağlantısı
Recommended Posts