İçeriğe Yönlendir

Egzos Tamiri


Osman Karakuş

Recommended Posts

Osman Karakuş

aracımı binmek için aldım.bütçem de buna yettiği için bakımlarını iyi bir biçimde yaptırmak istiyorum.ileri de satmak istesem bile gönül rahatlığı ile sunabilmeyi arzuluyorum.egzos kısmında bir yeri önceki kullanıcı kaynak yaptırmış.usta aracı çalıştırırken titremeyi önleyen bir şeyden bahsetmişti.bir de önceki sahibi tamir ettirdiğinde tamiri yapan kişi umursamamış egzos borusu arabanın alt tabanından daha aşağıda bir seviyede duruyor.usta yapılmasının çok zor bir şey olmadığını söyledi.kesilip yukarıu doğru çevirilecek sanırım.bir de titremeyi önleyen şu şey neyse onu da taktırtmayı düşünüyorum.çok maliyetli olur mu?yaptırtırken nelere dikkat etmem gerekir?imkan olsaydı fotosunu paylaşırdım ama şu an işteyim.resimden de ne yaptırılacak anlaşılır mı bilemiyorum.teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Muhtemelen ekzoz spirali olabilir. Spiral ekzoz'un esnemesini sağlar. Dışı tel örgüyle kapalı olup, içinde plastik körük vardır.

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

egzoz körüğü  2001 focusunkini  60-90 tl arası değiştirmiştim net hatırlayamadım...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Spiral titremeyi önler evet.. Ancak onun yerine ne takılmış bakmak lazım yada arızalı halde spiral duruyor mu..

Yorum bağlantısı
Osman Karakuş

Egzoscu egzosun çürük olduğunu,gidebildiği yere kadar kullanmamı tavsiye etti.yalnız önceki sahibi uyduruk yaptırdığı için bir bölümü yere normalden yakın.tumseklerde araba yüklü iken sürtünme yapıyor.ayrıca susturucunun da olmadığını söyledi.yaptirtmayı düşünüyorum bu ay içinde.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...