İçeriğe Yönlendir

Al Sat Yapmak İçin Araç Tavsiyesi

Emre Öğüt

Recommended Posts

Emre Öğüt

35.000 Liraya kadar Al Sat Yapmak İçin Araç Tavsiyelerini bekliyorum , belirleyeceğim bir marka ve bir aracı piyasada takip edip uygun fiyatlıları alayım sonra karıyla satayım o aradada arabayı kullanırım diyorum , düşündüğüm araçlar FD6 Civic , Corolla falan siz ne dersiniz tavsiylerinizi bekliyorum:)

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

o işler çok zor alavere dalavere çok olan bir sektör..hiç bulaşmayın derim..artık herkes hesabını biliyor herkes araştırıyor malum siteye giriyorsunuz aradığınız özellikleri giriyorsunuz her ilan düştüğünde mail atıyorlar..ben tüm arabalarımı o siteden aldım ve çok temiz arabalar denk getirdim..

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ
(düzenlendi)

Ben araba ararken, bir iki ay içinde alınıp sonra ilana koyulan aracları eliyordum.

tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ve 3 adetten sonra al satta maliye seni çağrıyor nerede bu karın vergisi diye ;)

Ben araba ararken, bir iki ay içinde alınıp sonra ilana koyulan aracları eliyordum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

bu  işte en iyi karı vuruk araç alıp yap satcılar kazanıyor oda elinden o iş geliyorsa ;)

Bende bir enişte var bir birimizi pek severiz  :p  kaportacı attığı boyayı cihazla tespit edemiyorlar okadar iyi ama adam adam değil birgün geldi vuruk araç alak yapayım satak dedi eee dedim kolay kolay kimse anlamaz dedi işlem gördüğünü dedi bende iyide Yaradan görüyor kul hakkı var o nalacak dedim yüzüme baktı de git dedim 3 senedir ne selam ne sabah bu işler çok tilkili işler

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

golf5 den uzak dur  limit 35 ise golf6 bakılabilir. hele düzgün trendline olursa. polonun 2008-2010 ları felan  hem güncel hemde büyük şehilerde gider. bu arada al sat tan para yemek için zora düşmüş yada aşırı zenginden araba bulmak lazım :D

ve 3 adetten sonra al satta maliye seni çağrıyor nerede bu karın vergisi diye ;)

kolayı var. alırken yüksek rakam satarken düşük rakamdan noter satışı yapılır kâr yapmıyor gibi olur.

bazı araçlarda hele kasko değeri genelde piyasa fiyatından düşük.   36 ya aldım denilen aracın kasko değeri 30 olsa noterde satışı kasko değerinden yapsa kafadan 6 bin zararla araç almış oluruz :) satarken de yine kasko değerini yazdırdın mı o kâr işi yalan olur

çalışırken zaman sıkıntım olmasa çok güzel arabalar yakalayabiliyordum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

darbeli hasarlı araba al. yaptır. garaja sokarken ilk sahibi çizmiş diye sat. :crazy:  terbiyeli galerici mantığı :bomb:

Yorum bağlantısı
Koray Demir

varya aklımız hertürlü hintle çalışyor ha :D:D

Buna biraz da sistem izin veriyor açık çok fazla [emoji4]
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Ah ah öğrenciyken bir fiesta vanla istanbula gittim. O gün fiesta aşkım başladı. Eski arabamı sattım para biriktirdim. yok param 2004 tdci fiestaya yetmiyor. Dedim ki clio symbol alcam satçam alcam satçam fiesta yapıcam. Araba pazarlarını geziyorum her hafta sonu yok. Alıp satılcak symbol yok. Babam baktı cabayı gördü olmadığını da gördü. Sağolsun babam kredi çekmişti 4bin tl benim için bir fiesta almıştım. :)

Hiç girmeyin bu işlere :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

o işler çok zor alavere dalavere çok olan bir sektör..hiç bulaşmayın derim..artık herkes hesabını biliyor herkes araştırıyor malum siteye giriyorsunuz aradığınız özellikleri giriyorsunuz her ilan düştüğünde mail atıyorlar..ben tüm arabalarımı o siteden aldım ve çok temiz arabalar denk getirdim..

satmazsam binerim zaten tek işim bu olmayacak nihayetinde

babamın üzerine alırım kardeşimin üzerine alırım bu kadar basit[emoji23]

bu işte en iyi karı vuruk araç alıp yap satcılar kazanıyor oda elinden o iş geliyorsa ;)

Bende bir enişte var bir birimizi pek severiz :p kaportacı attığı boyayı cihazla tespit edemiyorlar okadar iyi ama adam adam değil birgün geldi vuruk araç alak yapayım satak dedi eee dedim kolay kolay kimse anlamaz dedi işlem gördüğünü dedi bende iyide Yaradan görüyor kul hakkı var o nalacak dedim yüzüme baktı de git dedim 3 senedir ne selam ne sabah bu işler çok tilkili işler

biraz dümen abi bu iş bana gelmez [emoji3]
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

darbeli hasarlı araba al. yaptır. garaja sokarken ilk sahibi çizmiş diye sat. :crazy: terbiyeli galerici mantığı :bomb:

o iş eskidendi herkes öncelikle tramere bakıyor artık:)

Ah ah öğrenciyken bir fiesta vanla istanbula gittim. O gün fiesta aşkım başladı. Eski arabamı sattım para biriktirdim. yok param 2004 tdci fiestaya yetmiyor. Dedim ki clio symbol alcam satçam alcam satçam fiesta yapıcam. Araba pazarlarını geziyorum her hafta sonu yok. Alıp satılcak symbol yok. Babam baktı cabayı gördü olmadığını da gördü. Sağolsun babam kredi çekmişti 4bin tl benim için bir fiesta almıştım. :)

Hiç girmeyin bu işlere :)

birazda hobi olarak uğraşmak istiyorum açıkcası:)
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Alacaksanız da 1 hafta bekleyin,temmuz bandrolü yatırılmış olsun.

1 hafta sonra temmuz mu geliyor.  :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Herkes işini yapmalı.

Iki tane alır satar. Üçüncüde elinizde pert patlatırsınız.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Herkes işini yapmalı.

Iki tane alır satar. Üçüncüde elinizde pert patlatırsınız.

+1

Bir tanıdığım hem kullanıyor hemde alıcısı çıktığı gibi satıyor. Bir araçtan 8-9 bin kâr ettiğide oldu daha fazlasının cebinden çıktığıda.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Acık arttırmadan alabilirsiniz. Biz renault koleos aldık icradan. Fiyatını yazmayım ama 15 bin tl ucuza almıştık piyasa fiyatından. Bi araştırın derim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...