Okan Tansel 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Kafa kalmadı valla.1 ay 1 hafta bekleyin o zaman Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 Emek olmadan kazınılan paranın hayrı olmazemek olmaması ne alaka Herkes işini yapmalı. Iki tane alır satar. Üçüncüde elinizde pert patlatırsınız. alırken tedbirli olunursa böyle birşeyle karşılaşacağımı düşünmüyorum bu işi kendi işi haricinde yapan sayısız insan var sonuçta Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Herkes işini yapmalı. Iki tane alır satar. Üçüncüde elinizde pert patlatırsınız. Tam oturmuş bu yorum. O kadar çok dalavereci var ki, tanıdıkça göreceksiniz. Alan da satan da 3 kağıtçı bu sektörde. En iyisi temiz bir araç bulunca alın, kullanın. Hiç bulaşmayın. Ama illa yapacam derseniz de piyasada vw, honda ve toyota çok hızlı el değiştirebiliyor. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 (düzenlendi) darbeli hasarlı araba al. yaptır. garaja sokarken ilk sahibi çizmiş diye sat. terbiyeli galerici mantığı yalancılıkla bir yere varılmaz 28 Mayıs 2015 tarihinde Yildirim Karaca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 3. al sattan itibaren vergiye düşüyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca öyle araçlar seçin ki, satamazsaniz keyifle kullanacağınız araçlar olsun derim Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 emek olmaması ne alaka o zaman düşüncelerini biraz acarmısın lütfen Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Emek olmadan kazınılan paranın hayrı olmaz emek zaten var. rızkın 10 da 9 da ticaret mesela 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 3. al sattan itibaren vergiye düşüyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca öyle araçlar seçin ki, satamazsaniz keyifle kullanacağınız araçlar olsun derim Dedesinin , ninesinin , babasının . annesinin , abisinin , ablasının , kayınçosunun vb.. üstüne alıp satar birşey olmaz.. Maalesef durum bu.. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Al sat işi ne zamana kadar yapıla bilir galerici değilse yapan kişi ? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 35.000 Liraya kadar Al Sat Yapmak İçin Araç Tavsiyelerini bekliyorum , belirleyeceğim bir marka ve bir aracı piyasada takip edip uygun fiyatlıları alayım sonra karıyla satayım o aradada arabayı kullanırım diyorum , düşündüğüm araçlar FD6 Civic , Corolla falan siz ne dersiniz tavsiylerinizi bekliyorum:) Böylesine dandik bir piyasada yapılacak iş değil. Aracın herhangibir yerinin ustası olup (kaporta, elektrik, motor v.s.) sanayide bir yığın kankanız olmadıktan sonra kaşıkla ettiğiniz karlar kürekle gidebiliyor. Bak bu forumda bile örneğin; "Tertemiz Focus var. 2012 model 40 bin tl" dediğinizde hemen insanlar "eniştem 2012 Focusu 30 bine aldı, bu fiyata o araba mı alınır ne yaptın sen gibi laflar ediyorlar." Oysa o iki araç bir mi kardeşim? Değil ama piyasanın oturduğu bir fiyatın üstüne satış çok zor oluyor. İnsanlar araç alırken fazla fiyat verdiklerini söylemeye utanıyorlar. Sonuç olarak her tarafı çamura bulanmış bir piyasada yerden toplayacağınız pis paralar insanı canından bezdiriyor. Siz de çamura bulanıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 hiç girme derim iki arabadan para kazanırsın çok tatlı gelir üçüncü aldığın araç pert çıkar kazalı çıkar kazandığının üç beş katı cebincen çıkar haberin olsun Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 Bu İşin Doğruluğu Haricince çünkü satmazsam binerim işi bir nevi hobi olarak yapacağım.. Başka Araç tavsiyesi yapabilecek olan varmıdır? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 civic-honda. orta sınıf hepsi gider. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 İcralar mafyaların elinde resmen,yedirmezler. Ayrıca piyasada bu kadar çakal galeri vb gibi kişiler varken dürüst şekilde para kazanmak vakit de kısıtlı, likit de yoksa çok zor Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 İcradan al sat?bu konuda neredeyse hiçbir bilgiye sahip değilim ama araştıracağım:) İcralar mafyaların elinde resmen,yedirmezler. Ayrıca piyasada bu kadar çakal galeri vb gibi kişiler varken dürüst şekilde para kazanmak vakit de kısıtlı, likit de yoksa çok zor Alımlar internet üzerinden olumca icra mafyası eskisi kadar kalmadı diye biliyorum ama araştıracağım kardeş Civic,focus çok kolay satılır.özellikle hangi kasa focus mehmet abi? Ben focus 2.5 diye düşünüyorumda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Beyaz sistem var.Mafyası filan olmaz.Ben ihaleleri izledim.Aileler bile geliyor.Cumartesi havaalanı yolunda saat 1 veya 2 de başlıyor.Araçları inceleyebiliyorsun.Ekspertiz ve km garantileri var.İnternet sitelerinden müzayede listesini inceleyebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Valla Emre focus un 1 kasası çeyrek altın gibi derler.Haksız da sayılmazlar.Özellikle Ankara piyasasında temizini ve özellikle ghia donanımlısını satışa çıkar 1 günde satarsın.Mesela benim aracı alalı 15 gün olmadı.Yolda, benzinlikte gören 3 kişi satıyormusun diye sordular 2,5 kasaları da öyle.Onları da çok beğeniyorlar. Civis in efsane kasası ve otomatik olanı da aynı dediğim gibi.Ama onlarda da fiyat çok uçuk.Denk getirmek lazım. İstersen bahsettiğim gibi Beyaz sistem e bir git.Bir kaç hafta ihaleleri izle.Bazen güzel araçlar denk geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Bence küçük otomatiklere odaklanın. Özellikle bayanların kullanacağı tarzda arabalara. Ben 2 ay araba aradım . Piyasada küçük otomatikte inanılmaz sıkıntı var. 27.5 a aldığım arabanın piyasası şu an 29 larda ki 29 a verdikleri arabanın kaporta durumu da benim aldığımdan iyi değil. Temiz olduktan sonra her araba satılır ancak küçük otomatikler bayanlara daha çok hitab ettiğinden daha karlı satışlar yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 Valla Emre focus un 1 kasası çeyrek altın gibi derler.Haksız da sayılmazlar.Özellikle Ankara piyasasında temizini ve özellikle ghia donanımlısını satışa çıkar 1 günde satarsın.Mesela benim aracı alalı 15 gün olmadı.Yolda, benzinlikte gören 3 kişi satıyormusun diye sordular 2,5 kasaları da öyle.Onları da çok beğeniyorlar. Civis in efsane kasası ve otomatik olanı da aynı dediğim gibi.Ama onlarda da fiyat çok uçuk.Denk getirmek lazım. İstersen bahsettiğim gibi Beyaz sistem e bir git.Bir kaç hafta ihaleleri izle.Bazen güzel araçlar denk geliyor. tamam Mehmet abi inşallah müsait olduğum bir zamanda izlemeye gideyim beyaz sistemi dediğin gibi belki bütçemize göre birşeyler denk düşürebilirim nasipseO zaman focus 2.5 , civic FD6 lara yöneleyim sınavlardan sonra piyasa araştırmasına gireyim:) 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 tamam Mehmet abi inşallah müsait olduğum bir zamanda izlemeye gideyim beyaz sistemi dediğin gibi belki bütçemize göre birşeyler denk düşürebilirim nasipse O zaman focus 2.5 , civic FD6 lara yöneleyim sınavlardan sonra piyasa araştırmasına gireyim:) Birkaç kez ihalelere katıldım.Beyaz sistemde ihaleler full galerici oluyor. Sana bana bırakmıyorlar iyi araçları. Yine de gidip izleyebilir hatta katılabilirsiniz. Kaporayı ihale sonunda geri veriyorlar. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 ankarada temiz focus I iyi paraya da gider. ama temiz focus I bulmak artık zorlaşıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts