İçeriğe Yönlendir

Focus 3 Trend X - Style Fark


Gökmen Ceylan

Recommended Posts

Gökmen Ceylan

Öncelikle merhabalar. Biliyorum internette bir çok mevcut konu var fakat aradığımı bulamadım bu yüzden kusuruma bakmayın lütfen. Mevcut aracımızı değiştirmeyi düşünüyoruz bu yüzden sizlerin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. :) Sorum şudur : Bildiğiniz üzere Trend X 95bg Style ise 115bg. Focus 3 Trend X ile Style donanıma sahip araçların kaputun altındaki makine birebir aynı mıdır ? Aynıysa serviste veya dışarıda yazılım ile 95bg arabayı 115bg e yükseltebilir miyiz, herhangi bir sakıncası olur mu ? Eğer aynı değilse farklı olan parçaları nelerdir ? 95bg olanlar 115bg olanlar gibi piyasada tutuluyor mu, satılacağı zaman değer kaybı nasıl olur ? Bu konuda sizlerin yardımlarını bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Semih Güney

5 - 10 bin liralık farkı bir yazılıma istemediklerini umut ediyorum. Bence yazılımın yanında ufak tefek parça değişiklikleride vardır.

Piyasadaki dizel Focus'ların çoğu 95'lik diyebiliriz sanırım,sonuçta şirketlerin vazgeçilmezi :) 

Bu yüzden değer kaybı ve tutulma konusunda çok sıkıntı yaşatmaz düzgün ve temiz bir 95'lik.

Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

motor aynı fakat 20 hp fark olsada style 1 tık ötede 95 hp ninde 115 hp ninde piyasası var,  donanım olarak en başta otomatik park sistemi, ön arka park sensörleri, yağmur sensörü,katlanır aynalar, 8 hava yastığı style da mevcut ikinci el alacaksanız style veya titanium donanıma bakın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...