Cemal Demirezen 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Klima uzun süre açık kaldığında sigorta atıyor sebebi ne olabilir.1 ay içerisinde 2. defa başıma geldi daha öncesinde böyle problem yoktu, araç otomatik klima, sinyal ve otomatik vitesi kilidi aynı sigorta üzerinde olduğu sigorta attığında P den çıkartamıyorsunuz. Sigorta atmaları klima uzun süre açıkken olduğundan dolayı bağlı olan diğer sinyal ve otomatik kilidi ihtimalini düşünmüyorum. 1. Araç içerisindeki bir kısa devreden yapma ihtimali yüksek geliyor. 2. Otomatik vites kilidinin başka bir sigortaya değiştirme imkanımız var mı? 3. Ankara' da bu arızayı teşhis edip tamir edecek tavsiye edeceğiniz işinin ehli elektrikçi var mı? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Klima uzun süre açık kaldığında sigorta atıyor sebebi ne olabilir.1 ay içerisinde 2. defa başıma geldi daha öncesinde böyle problem yoktu, araç otomatik klima, sinyal ve otomatik vitesi kilidi aynı sigorta üzerinde olduğu sigorta attığında P den çıkartamıyorsunuz. Sigorta atmaları klima uzun süre açıkken olduğundan dolayı bağlı olan diğer sinyal ve otomatik kilidi ihtimalini düşünmüyorum. 1. Araç içerisindeki bir kısa devreden yapma ihtimali yüksek geliyor. 2. Otomatik vites kilidinin başka bir sigortaya değiştirme imkanımız var mı? 3. Ankara' da bu arızayı teşhis edip tamir edecek tavsiye edeceğiniz işinin ehli elektrikçi var mı? Akü zayıflığından veya tam şarj olamamasından kaynaklı olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Akü zayıflığından veya tam şarj olamamasından kaynaklı olabilir mi ? Serdar bey bilgim yok aküyü 2013 ocakta değiştirdim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Aküden yapmaz. Sigorta değeri kitapçıktaki ile uyumlu mu? Kompresör ve fan sağlam mı? Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Aküden yapmaz. Sigorta değeri kitapçıktaki ile uyumlu mu? Kompresör ve fan sağlam mı? Kitapçık evde eve geçtiğimde kontrol edeyim değeri, yalnız 3 senedir hiç yapmamıştı. Klima normal çalışıyor soğuk üflüyor kompresör devreye giriyor, kompresör ve fan ile ilgili olan sigortalar (motor kısmıyla alakalı olanlar) kaput içinde değil mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Kaput içinde de olabilir, kabin içinde de. Ezberimde değil maalesef ama bir şey sistemi zorluyor, hat dayanamayıp kendini kapatıyor. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Kaput içinde de olabilir, kabin içinde de. Ezberimde değil maalesef ama bir şey sistemi zorluyor, hat dayanamayıp kendini kapatıyor. Kabloda kısa devre olsa açtığım ilk dakika yapar diye tahmin ediyorum. Aynen sizin dediğiniz gibi bir şey zorluyor galiba. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 (düzenlendi) Kaput içinde de olabilir, kabin içinde de. Ezberimde değil maalesef ama bir şey sistemi zorluyor, hat dayanamayıp kendini kapatıyor. Sani bey Mehmet abinin mondeo el kitabında mondeo kalorifer fan motoru 30 amper yazıyor fakat sinyal ve otomatik vites kilidinden bahsetmiyor. benim üzerinden çıkarttığım ve tekrar taktığım 15 amper idi. Bu iş kafamı çok karıştırdı şayet 30 ise 15 takılmışsa 3 yıldır neden atmadı. 4 Haziran 2015 tarihinde Cemal Demirezen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Sani bey Mehmet abinin mondeo el kitabında mondeo kalorifer fan motoru 30 amper yazıyor fakat sinyal ve otomatik vites kilidinden bahsetmiyor. benim üzerinden çıkarttığım ve tekrar taktığım 15 amper idi. Bu iş kafamı çok karıştırdı şayet 30 ise 15 takılmışsa 3 yıldır neden atmadı. Sigorta kutusunun oralarda şema yokmu. Nereye kaç amper takılacak yazması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Klima gazi eksik ise kompresör normalden fazla akim çekeceği için atabilir Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Klima gazi eksik ise kompresör normalden fazla akim çekeceği için atabilir 3 yıldır hiç baktırmadım klima gazına, geçen bakıma gittiğimde özellikle ustaya sordum klima gazına baktırıyım mı diye klimayı açtı iyi soğutuyor göstermene gerek yok dedi. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 9 Haziran 2015 Yazar Paylaş 9 Haziran 2015 Ankara' da iyi bir elektrikçi yada klima ustası tanıyan var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts