İçeriğe Yönlendir

Bmw 535D (E60) Nasıldır?

Furkan Avcı

Recommended Posts

Furkan Avcı

E60 alınacaksa 2010 model altı alınmamalı. Kaldı ki Mercedes'lerin E hariç hiç biri beş para etmez. C Coupe'nin tipini beğeniyorum o ayrı :D Eğer ufak ufak yanlayım kimse yokken gibi niyetin varsa olabilir ama onun yerine hem konforlu, hem performanslı tek almanı tavsiye edeceğim A4 2.0 TFSİ Quattro!

A4 kullandım, A4 Tfsi benim C320 nin poposunu yesin ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

A4 kullandım, A4 Tfsi benim C320 nin poposunu yesin ;)

Jaguar S Type ya gerisi yalan makine  :D  :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Furkan hocam öncelikle Allah gönlüne göre versin, kanaatim bmwnin dizelinden uzak durmakta fayda var ayrıca abilerimizinde dediği gibi yedek parçası oldukça pahalı ve siz mercedes konusunda baya uzmanlaştınız bana göre mercedesten şaşmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

mazot olmuş  kaç lira.  kamyon motoru gibi kmde yüzde kaç yakıyor hesabı yapılır anca bunla.  axor lar %35 felan yakıyordu :D bu da yaksa yaksa %30 yakar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu

Furkan abi sen al bmw'yi senin mersedesi de ben alayım.[emoji4][emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Mercedesin kalitesi konusunda herkes hem fikir.

Fakat yeni kasalar mercedes değil gibi geliyor bana. Sorun bende mi anlamadım. Son kasa C yi hiç beğenmedim. Son kasa E de de eski mercedes ağırlığını göremiyorum. Alıp uzun süre kullanayım havası yok araçta. S serisine bayılıyorum fakat son kasa S serisi dıştan çok kötü. Bir alt kasanın ağırlığı yok. C de de, E de de, S te de yeni dizayn diye bozdular güzelim arabaları...

Tamamen katiliyorum, her satırına, hele ki yeni c'nin arka koltuğuna eşim bile inanamadi, kafanız tavana yapışık haldesiniz. Yalitimi bir diğer hayal kırıklığı oldu, yol sesi selefinden epey fazla geldi bize, kompakt sedan kullanıyormuş hissettik, yanımızdaki satış temsilcisi arkadaşa teşekkür edip test sürüsü rotasini tamamlamadan geri dönüp aracı bıraktık.

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi
(düzenlendi)

Daha iyi olmalıydı.

tarihinde Serhat Çerçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Mercedes, BMW kıyaslamasında, hem servis ustaları, hem kullanıcı tecrubeleri motor, kullanımdaki sorunsuzluk,masraf vb işletim maliyetleri anlamında genelde Mercedes diyor.  Sürüş dinamikleri, konfor, performans vb. kirterler göreceli. Dayanıklılık anlamında bmw daha çabuk dökülüyor 1990 model 200E'ler hala diri bir şekilde piyasa da varken ve iyi fiyatlara satılırken aynı şekilde 90'lı yıllara ait hala diri olan ve piyasası olan kaç BMW var? 

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Bence tamamen kullanıcı profili ile alakalı bir durum düzgün kullanılan bir bmw nin de mercedesten aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum

Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ

530 Kullanmışlığım vardır.

Mercedes rahatlığı aramayın sert kullanımı var.

Lakin

Gidermi  ? Hemde ne biçim gider böyle hep soldan soldan

Yakar mı ? Mazotu içiyor  :) 

Nacizane fikirim ,şu kısa ömürde alınıpta binilmesi gereken bi araç

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Önümüzdeki seneler için bende model düşürüp kaliteyi arttırmak istiyorum . 2003 2005 arası E serisi veya 2004 2006 arası 5 serisi trafikte bile gözüm başka araçları görmüyor artık :)

örnek ilanlar 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-acil-ilk-sahibinden-emsalsiz-e60-kasa-5-20-209293313/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mengerler-kocaeli%2Cden-2004-e-320-avantgarde-215283214/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Piyasada W115 ler kapış kapış giderken bmw nin o yaşta aracı hurdalıklarda yada koleksiyoncularda[emoji23]

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Biz hanımla bir yere davetliydik. Gelen arkadaş ilgili kasa BMW ile geldi almaya. Arkaya oturduk ama açıkcası kütük gibiydi. Hatta hanım eve döndüğümüzde BMW dedikleri bumuymuş bile dedi. Sanırım bu marka sadece sürene keyifli. 

Bence alın kullanın. Amblem fanatiklerini bir tarafa bırakıp, bu tarz araçları doğru bir şekilde yorumlayacak arkadaşlara ihtiyaç var. 

Kullandığınız zaman kesin alırsınız ama arka koltuğa geçin öyle deneyin. Arka taraf hususunda yengeye katılıyorum ama direksiyonu gerçektende bir BMW. E60 520d kullandım hazzı inanılmazdı. Arka koltuğunda yolculuk yaptığımda ise tat olarak sadece sollama yaparken diğer aracın içindekilerin size imrenerek bakmaları haricinde yandım yandım bir artı göremedim.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Önümüzdeki seneler için bende model düşürüp kaliteyi arttırmak istiyorum . 2003 2005 arası E serisi veya 2004 2006 arası 5 serisi trafikte bile gözüm başka araçları görmüyor artık :)

örnek ilanlar 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-acil-ilk-sahibinden-emsalsiz-e60-kasa-5-20-209293313/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mengerler-kocaeli%2Cden-2004-e-320-avantgarde-215283214/detay

Bizim hanım w211 lerin dış görünüşünü beğenmediği için bakmıyorum bile.

Ali hocam E320 değilde E350 bakmanı tavsiye ederim, vergi farkı yok ama E350 272 Bg ;)

Yakıtıda çok farklı değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bizim hanım w211 lerin dış görünüşünü beğenmediği için bakmıyorum bile.

Ali hocam E320 değilde E350 bakmanı tavsiye ederim, vergi farkı yok ama E350 272 Bg ;)

Yakıtıda çok farklı değil.

O kadar para verirsem eve koymaz hanım beni :D  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...