İçeriğe Yönlendir

Radyo Direksiyon Kumandası Yanlış Basıyor

Burak Beykurt

Recommended Posts

Burak Beykurt

Selam,

Birkaç günden beri radyo için direksiyondan sesi kıs diyorum açıyor.Sesi aç diyorum kanal değiştiriyor.Kanal değiştir diyorum tepki vermiyor.Sorun nedir acaba? Daha önce başına gelen var mı?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Butonlar kirlenmiş, yanlış direnç değeri gösteriyor, alet şaşırıyor. Açılıp temizlenecek, para çoksa değişecek. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım

Benimde direksiyondaki ileti tuşu Kayıtlı olan 4. Kanala kadar gidiyor sonra tekrar 1. Den Başlıyor . Normalde 10 tane Kayıtlı radyo var . Bunu neden yapar?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Benimde direksiyondaki ileti tuşu Kayıtlı olan 4. Kanala kadar gidiyor sonra tekrar 1. Den Başlıyor . Normalde 10 tane Kayıtlı radyo var . Bunu neden yapar?

Bana arıza gibi gelmedi. Teybin özelliklerine, kumandanın özelliklerine bakmak lazım. Öyle arıza olmaz çünkü. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Butonlar kirlenmiş, yanlış direnç değeri gösteriyor, alet şaşırıyor. Açılıp temizlenecek, para çoksa değişecek. ;)

Direksiyon çerçevesini söküm orayı fırçayla temizlesem bir sonuç alır mıyım? para yooğğğğ para yooğğğ nooo maniiiyyy

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Direksiyon çerçevesini söküm orayı fırçayla temizlesem bir sonuç alır mıyım? para yooğğğğ para yooğğğ nooo maniiiyyy

Aracınızın garantisi bittimi ? bittiyse bile denemekte fayda var ücretsiz değişebilirler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kumandayı açacaksın kardeşim, butonların olduğu yere ulaşmalısın. Butonlar temizlenecek. :) Pis faakir. :p Ersen'in dediğine bak bi, garanti bitmediyse çözüm olabilir. ;)

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Kumandayı açacaksın kardeşim, butonların olduğu yere ulaşmalısın. Butonlar temizlenecek. :) Pis faakir. :p Ersen'in dediğine bak bi, garanti bitmediyse çözüm olabilir. ;)

Araç 2013 Model ama trafiğe çıkış 2014 Ocak.İlk muayene tarihi ise aralık 2016.Sıfır araçlarda muayene 3 yıl olduğundan araç 2013 aralık ayı mı oluyor  :unsure2:  Servisi arayıp plakayı söyleyince söylerler mi garantisi devam ediyor mu diye acaba

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Garanti 3 yıl 100km imiş.Araç 31.12.2013 çıkışlıymış.Devam ediyor yani garanti.Cuma için kayıt açtırdım gidip göstericem.Servis de Otokoç hemen 2 yan bina :D Ama telefondaki bayan dedi ki garanti kapsamında olmaı için tüm bakımların servisde yapılması gerekiyor falan.Bu motor için mi geçerli? Aracın düğmesi bozulsa yetkili servisde bakım yaptırmadım diye bakmayacaklar mı yani  :unsure2:  gitmişken bakayım şu sisleri ids de aktif edecekler mi rica minnet :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun..Siz 2 yan binadayım zart zurt çıkarr gelirim başınızı ağrıtırım diye söyleyin yapar onlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Geçmiş olsun..Siz 2 yan binadayım zart zurt çıkarr gelirim başınızı ağrıtırım diye söyleyin yapar onlar :D

Mantıklı :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Garanti 3 yıl 100km imiş.Araç 31.12.2013 çıkışlıymış.Devam ediyor yani garanti.Cuma için kayıt açtırdım gidip göstericem.Servis de Otokoç hemen 2 yan bina :D Ama telefondaki bayan dedi ki garanti kapsamında olmaı için tüm bakımların servisde yapılması gerekiyor falan.Bu motor için mi geçerli? Aracın düğmesi bozulsa yetkili servisde bakım yaptırmadım diye bakmayacaklar mı yani  :unsure2:  gitmişken bakayım şu sisleri ids de aktif edecekler mi rica minnet :)

Bazen telefondaki bayanlar fena saçmalarlar. Bu da onlardan biri sanırım. Özel servislerde aracın direksiyon kumandasını mı bozacaklar? Yetkili servislerde bozulmayacağının garantisi var mı? Bakarsın şikayet konusu parçaya, kullanıcı hatası mı değil mi. Değilse sesini keser işini yaparsın, parçayı değiştirirsin. Şşte okaar! :D

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Bugün servise verdim garanti kapsamında değiştirdiler.Sonra bindim arabaya bi çalıştırdım 2013 mk7.5 kasaya mk7 switchi takmışlar.Aracın bütün göstergeleri mavi, switch turuncu... indim dedim bir önceki kasanın switchini takmışsınız.Parçacıyı aradılar switchin tek kodu var renk ayrımı yok diyor.Dedim olur mu öyle şey.Sonuçta aracın heryeri mavi ve sırıtıyor turuncu. Bir daha aradılar.Pazartesi başka switchler deneyecekler.Şaka gibi :(

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O bayana selam söyleyin. bakım hiç yapılmasa bile ne özelde ne yetkilide (yetkili nakım şartı da yoktur) bakım harici parça garantisi bitmez. çok merak ediyorsa bu cpmle 2007 de servislere yollanan TSB lerde mevcut açıp okuyup bişlgi sahibi olsunlar.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

O bayana selam söyleyin. bakım hiç yapılmasa bile ne özelde ne yetkilide (yetkili nakım şartı da yoktur) bakım harici parça garantisi bitmez. çok merak ediyorsa bu cpmle 2007 de servislere yollanan TSB lerde mevcut açıp okuyup bişlgi sahibi olsunlar.

Aslanım benim! O bayanı da mı tanıyon len kerata? :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Tamam Galip hocam bekliyorm senden parca numarasini. Bir de takan eleman nolcak ki diyor ya gulecektim zor durdum :) foto da cektm siz de gorun nasil duruyor diye :)

5ea385df5c062f44549720f5765575a8.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...