Murat Yurdakul1 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 arkadaşlar merhaba. forumda yeniyim. 1999 focus ghia aldım bir ay olmadı. voltran marka sıralı sistem var. yalnız çok sorun çıkarıyo bana. gaz yemiyo. tekleme yapıyo. bu gün sert bi yokuşu çıkarken durma derecesine geldi. sizce sorun nedir acaba? komple sistemi değiştir brc taktır dediler bana ama o kadar masrafa da şu anda girmek istemiyorum. taktırsam bile sorun düzelir mi? ilk aldığım zamanlarda da rölantide stop ediyodu rölanti valfini değiştirdim düzeldi ama şimdi de bu sorun var. yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 buji buji kablosu ateşleme bobinleri nee durumda bakıldımı ? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Voltran marka lpg tesisatı en sorunlulardandır. Şu anda sanırım piyasada yok. Öncelikle bahsettiğiniz problemleri benzinde yapıyor mu ona bakmak lazım. Benzinde problem yoksa lpg tesisatını değiştirmek faydalı olacaktır. Ancak mevcut sistemin motora verdiği zararlar varsa ya da motorda önceden bir arıza varsa lpg tesisatı değişimi de işe yaramayacaktır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Murat Yurdakul1 19 Haziran 2015 Yazar Paylaş 19 Haziran 2015 buji buji kablosu ateşleme bobinleri nee durumda bakıldımı ? Buji ve kablolarına bakılmadı ama aldığım adam kabloları değiştirdiğini söylemişti. Önümüzdeki ay genel bakım yaptıracağım o zaman ona da bakıtırım. Teşekkür ederim. Voltran marka lpg tesisatı en sorunlulardandır. Şu anda sanırım piyasada yok. Öncelikle bahsettiğiniz problemleri benzinde yapıyor mu ona bakmak lazım. Benzinde problem yoksa lpg tesisatını değiştirmek faydalı olacaktır. Ancak mevcut sistemin motora verdiği zararlar varsa ya da motorda önceden bir arıza varsa lpg tesisatı değişimi de işe yaramayacaktır. Saygılarımla. Benzinde kullandım benzinde çalışırken bu sorunu yapmıyor. Bakım yaptırdığım zaman bujilerde falan sorun yoksa lpg drğişimi şart gibi görünüyor. Cevabınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts