İçeriğe Yönlendir

2015 Skoda Octavia 1.6 Tdi Style Nasıldır ?


Sercan AKAN59

Recommended Posts

Sercan AKAN59
(düzenlendi)

Arkadaşlar Malum Araba Bu.

Link: http://www.arabalar.gen.tr/2015-skoda-octavia-1-6-tdi-elegance-i5139.html

 

Bilen, Kullanan Varmıdır. ÖTV İndirimi İle Alacağım. Sizce Nasıldır Bagaj Hacmi Beni Cezbediyor. Donanımda Baya İyi Gibi. Kullanan Yakın Çevresinde olan Gören Var mıdır. Kronik Sorunları Var mıdır ? Yada Eşdeğer Bu Fiyatlarda Başka Araç Tavsiye Eder misiniz ?

tarihinde Sercan AKAN59 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Aracın bilinen bir sıkıntısı yok, Siz düz vites alacaksınız sanırım. Yakın zamanda Kemal Korkmaz arkadaşımız almıştı kullanıyor şu an.

 

Görünce fikir beyan edecektir.

Yorum bağlantısı

Dayım 2014 model elegance donanım, üstüne opsiyon olarak 17" jant , cam tavan ekledi. Bixenon da var opsiyon mu değil mi bilmiyorum ama. 1.6 tdi dsg. Çok memnun aracından. Ara sıra konuşuruz şurasında da şu var rahatsız ediyor dediği bir şeye rastlamadım henüz

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59
(düzenlendi)

Nisan ayında aynı araçtan aldım. Aracın kronik sorunları yakıt deposunun çalkalanma sesi yapması, 90-100 km den sonra içeriye rüzgar sesi alması, gürültülü çalışan amortisörler, özellikle bozuk yollarda çok rahatsız edici oluyor, daha ilk günden başlayan trim sesleri. Aracın artısı ise büyük bagaj hacmi ve D sınıfına yaklaşan iç hacim. Karar sizin.

 

Rüzgar Sesi Çok mu Bariz Geliyor ? Sonuçta Ben Aile Arabası Olarak Kullanıcam Max 120-130 (Kısa Süreliğine) Gideceğim Bir Hız Sabit Genelde 100-110 Arası Giderim Uzun Yollarda. Şöför'ün Rahatlığı Kadar Arkada Oturan Yolcuların Rahatlığı da Önemli Benim İçin Stabilize Yolda Esnekliği Nasıldır.

 

Bu Trim Sesi Nedir? Bilmediğimden Soruyorum

Amortisör Sesinden Kastınız Böyle Tıs Tıs Gibi Gelen Ses mi ? 

tarihinde Sercan AKAN59 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Sınıfının fiyat performans anlamında en iyi aracı sayılabilir iç mekan kalitesi benim çok hoşuma gitmişti

Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59

Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.

internetten okuyorum kullanmayıp çamur atanda var mennun olanda var ben direk binicisinden öğrenmek istiyorum. bi test sürüşü yapıp ardından son kararımı öyle veririm. %90 alıcam ama hoşuma gidiyor.

 

Birde Fiat Aegea dan fiyat ve donanım bilgisi gelse belki onada yönelebilirim.

 

http://www.skodaturkey.com/forumdisplay.php?f=78skoda forumu inceleyebilirsiniz. Rüzgar sesi eğer takılırsanız rahatsız edici oluyor. 100 km den itibaren duymaya başlarsıız, ben bunları sıfır araç aldıktan sonra pişman olmayın diye söylüyorum. Çünkü aracımı alıp otoyolda rüzgar sesi ile başbaşa kalınca başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Yüce Oto ve Doğuş Oto ya şikayetlerimi yazdım ama bir geri dönüş olmadı. Trim sesi ön konsoldan gelir genellikle. Bir de emniyet kemerlerinin bölgesinden gelen bir ses. Yol tutuşu bence güzel. İnternette yer alan arka savurma olayı ile hiç karşılaşmadım. Daha doğrusu ESP hiç devreye girmedi. Fiesta'dan sonra yol tutuş konusunda beni üzmedi.

Amotisör sesi evet tıs tıs ses geliyor ama daha çok küt küt diye tabir edilebilecek bir ses.

Bu arada tüm bu şikayetler benim aracıma özgü olabilir, diğer Octavia'larda görülmüyor olabilir ancak aklınızı çelmek istemem.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Merhaba ben de yaklaşık 1 ay önce 2013 oktavia elegance dsg aldım standart elegance model hiçbir artısı yok. Bana göre çok güzel yakıt ideal yol tutuşu çabuk hızlanması daha sayamadım bir çok özellik....

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Fazlı Özdemir

2 ay önce aynısından bizimkilere aldık. Arada kullanıyorum, Focus 1 den sonra hem sessizlik hem konfor olarak ben çok beğeniyorum. Yakıt tüketimi de iyi. DSG konforlu. Motor gücü yeterli. Genişlik sınıfında rakipsiz. Bagaj için bile alınır. Epey araştırmıştık almadan önce. Tek handikapı; DSG şanzıman 70.000 km civarında balata değişimi gerektiriyormuş. Onun da hediyesi tam bilmemekle beraber 2500 TL civarıymış.

 

Günümüz tasarım anlayışından olsa gerek C sınıfı otomobillerin çoğu eskisinden daha dar ve daha boğucu bir iç ortam sunuyor. Örnek; Focus'un eski ve yenileriyle arasındaki fark. Octavia bunun dışında bir otomobil. Bizim tercihimiz için en belirleyici unsur buydu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...