Ayhan Asil 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Kaç zamandır yapmayı istiyordum Bu ziyareti. Hem onların başlarını okşayip kucaklamak, küçücük de olsa onlara hediye verip yuzlerindeki tebessümü görmek. Hem de cocuklarima anne ve baba kiymetini öğretmek. Hiçbir günahları olmadığı halde. Bu şekilde yaşamaya zorlanan değerlerimiz. Kimsesiz Çocuklarımız. Vardır biliyorum sizin yaşadığınız şehirlerde de. Sizleride çağırdılar. 22 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Her yaştan çocuk vardı. 0 yaş grubu bile Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 ALLAH ım sen koru yarabbim Gönlüne yüreğine insanlığına sağlık 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Allah razı olsun Abi, bu günlerde yapılacak en güzel şeylerden biri. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Ayağınıza yüreğinize sağlık abi. Allah bundan sonra ki bahtlarını açık etsin inşaallah. Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Abi yüreğinize sağlık.Mükemmel bir davranışta bulunmuşsunuz.Kutlarım sizi.O yavruları da Allah'ım korusun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 [emoji106][emoji106][emoji122][emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Ayhan kardeşim,yapmış olduğun takdire şayan bir görevdir,seni ve aileni yürekten tebrik ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Ayhan abi yüreğin dert görmesin Allah razı olsun unuttuklarımızı hatırlattın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Çok değerli bir paylaşım. Günlük koşuşturmaca içersinde bir an herkesi durup düşündürecek kadar sorumlu bir düşünce. Reklamı olmayan, vicdanlarda değerini bulacak bir yaklaşım. Yüreğinize sağlık. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Bir an çocuk oldum ve anne babasız. Gerçekten insan mahzunlaşıyor. Bu güzel hatırlatma için teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Ayhan kocaman Allah razı olsun senden 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Ayhan Allah gönlüne göre versin kardeşim. Sen onları sevindirdin inşallah Allah da seni sevindirsin. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 ALLAH ım sen koru yarabbim Gönlüne yüreğine insanlığına sağlık Amin kardeşim Allah razı olsun Abi, bu günlerde yapılacak en güzel şeylerden biri.Aynen öyle kardeşim Ayağınıza yüreğinize sağlık abi. Allah bundan sonra ki bahtlarını açık etsin inşaallah.Amin amin Abi yüreğinize sağlık.Mükemmel bir davranışta bulunmuşsunuz.Kutlarım sizi.O yavruları da Allah'ım korusun inşallah.Estağfurullah kardeşim yüreğim beni götürdü oraya. Kim bilir belkide ordaki bir çocuğun şeker için Rabbine duası.Ayaklarına sağlık abi Sani biz Kardeşiz. Ayhan Tebrikler kardeşim,Teşekkür ederim abi Ayhan abi yüreğin dert görmesin Allah razı olsun unuttuklarımızı hatırlattın.Işte amacım tam olarak buydu güzel kardeşim benim.Seviyorum seni Kerem Çok değerli bir paylaşım. Günlük koşuşturmaca içersinde bir an herkesi durup düşündürecek kadar sorumlu bir düşünce. Reklamı olmayan, vicdanlarda değerini bulacak bir yaklaşım. Yüreğinize sağlık. Saygılarımla. Evrenim can kardeşim, kaleminden bal damlamış. Teşekkür ederim. Allah razı olsun senden güzel insanO güzellik size ait abi Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Bir an çocuk oldum ve anne babasız. Gerçekten insan mahzunlaşıyor. Bu güzel hatırlatma için teşekkürler..Yasir hepsinin ayrı bir hikayesi ve Psikolojisi vardı. Ayrı memleketlerdendiler. Kimi anne ve babasını kaybetmiş. Kimi sokağa atılmış. Kimi Özürlü olduğu için cami avlusunda terkedilmiş. .... Yorum bağlantısı
Yasir Baş 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Yasir hepsinin ayrı bir hikayesi ve Psikolojisi vardı. Ayrı memleketlerdendiler. Kimi anne ve babasını kaybetmiş. Kimi sokağa atılmış. Kimi Özürlü olduğu için cami avlusunda terkedilmiş. .... Ayhan Bey, gerçekten insan çiğ süt içmiştir sözünün karşılığı yapılanlar..Nasıl..Nasıl..Nasıl yaparlar diyemiyorum..Kendi ailemin varlığına şükrediyor, O çiçeklerinde solmadan, hayattan kopmadan sosyal hayatın içerisinde güçlü bir birey olarak var olmalarını umut ediyorum. Tekrar teşekkürler gerçekten tesirli oldu bizim için bu paylaşım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts