İçeriğe Yönlendir

Unuttuğumuz Çiçekler

Ayhan Asil

Recommended Posts

Ayhan Asil

Kaç zamandır yapmayı istiyordum Bu ziyareti. Hem onların başlarını okşayip kucaklamak, küçücük de olsa onlara hediye verip yuzlerindeki tebessümü görmek. Hem de cocuklarima anne ve baba kiymetini öğretmek. Hiçbir günahları olmadığı halde. Bu şekilde yaşamaya zorlanan değerlerimiz. Kimsesiz Çocuklarımız. Vardır biliyorum sizin yaşadığınız şehirlerde de. Sizleride çağırdılar. aa5f92ac12043861ba183a557b929267.jpg6d3f1d882e525ef35947e5264b93df68.jpg

• Beğen 22
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Her yaştan çocuk vardı. 0 yaş grubu bile

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ALLAH ım sen koru yarabbim Gönlüne yüreğine insanlığına sağlık  :bravo:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Allah razı olsun Abi, bu günlerde yapılacak en güzel şeylerden biri.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ayağınıza yüreğinize sağlık abi. Allah bundan sonra ki bahtlarını açık etsin inşaallah.

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Abi yüreğinize sağlık.Mükemmel bir davranışta bulunmuşsunuz.Kutlarım sizi.O yavruları da Allah'ım korusun inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

[emoji106][emoji106][emoji122][emoji122]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ayhan kardeşim,yapmış olduğun takdire şayan bir görevdir,seni ve aileni yürekten tebrik ediyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ayhan abi yüreğin  dert görmesin Allah razı olsun unuttuklarımızı hatırlattın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Çok değerli bir paylaşım. Günlük koşuşturmaca içersinde bir an herkesi durup düşündürecek kadar sorumlu bir düşünce. Reklamı olmayan, vicdanlarda değerini bulacak bir yaklaşım. Yüreğinize sağlık.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Bir an çocuk oldum ve anne babasız. Gerçekten insan mahzunlaşıyor. Bu güzel hatırlatma için teşekkürler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ayhan kocaman  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:

Allah razı olsun senden 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ayhan Allah gönlüne göre versin kardeşim. Sen onları sevindirdin inşallah Allah da seni sevindirsin.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

ALLAH ım sen koru yarabbim Gönlüne yüreğine insanlığına sağlık :bravo::nazar::nazar:

Amin kardeşim

Allah razı olsun Abi, bu günlerde yapılacak en güzel şeylerden biri.

Aynen öyle kardeşim

Ayağınıza yüreğinize sağlık abi. Allah bundan sonra ki bahtlarını açık etsin inşaallah.

Amin amin

Abi yüreğinize sağlık.Mükemmel bir davranışta bulunmuşsunuz.Kutlarım sizi.O yavruları da Allah'ım korusun inşallah.

Estağfurullah kardeşim yüreğim beni götürdü oraya. Kim bilir belkide ordaki bir çocuğun şeker için Rabbine duası.

Ayaklarına sağlık abi :bravo::tap2:

Sani biz Kardeşiz.

Ayhan Tebrikler kardeşim,

Teşekkür ederim abi

Ayhan abi yüreğin dert görmesin Allah razı olsun unuttuklarımızı hatırlattın.

Işte amacım tam olarak buydu güzel kardeşim benim.

:bravo::good1::flowers:

Seviyorum seni Kerem

Çok değerli bir paylaşım. Günlük koşuşturmaca içersinde bir an herkesi durup düşündürecek kadar sorumlu bir düşünce. Reklamı olmayan, vicdanlarda değerini bulacak bir yaklaşım. Yüreğinize sağlık.

Saygılarımla.

Evrenim can kardeşim, kaleminden bal damlamış. Teşekkür ederim.

Allah razı olsun senden güzel insan

O güzellik size ait abi
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Bir an çocuk oldum ve anne babasız. Gerçekten insan mahzunlaşıyor. Bu güzel hatırlatma için teşekkürler..

Yasir hepsinin ayrı bir hikayesi ve Psikolojisi vardı. Ayrı memleketlerdendiler. Kimi anne ve babasını kaybetmiş. Kimi sokağa atılmış. Kimi Özürlü olduğu için cami avlusunda terkedilmiş. ....
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Yasir hepsinin ayrı bir hikayesi ve Psikolojisi vardı. Ayrı memleketlerdendiler. Kimi anne ve babasını kaybetmiş. Kimi sokağa atılmış. Kimi Özürlü olduğu için cami avlusunda terkedilmiş. ....

Ayhan Bey, gerçekten insan çiğ süt içmiştir sözünün karşılığı yapılanlar..Nasıl..Nasıl..Nasıl yaparlar diyemiyorum..Kendi ailemin varlığına şükrediyor, O çiçeklerinde solmadan, hayattan kopmadan sosyal hayatın içerisinde güçlü bir birey olarak var olmalarını umut ediyorum. Tekrar teşekkürler gerçekten tesirli oldu bizim için bu paylaşım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...