Engin Ünal 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bu gün muayeneye girdim arka frenler ayarsızmış kaldık geçemedik Neyse frenleri ayarlatırımda beni asıl rahatsız eden konu farları ölçüm değerleri , Ya düzgün ölçmediler yada gözle görülür fark olmasada iki far arasındaki değerler arasında uçurum var , far değerleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Muayene raporum , ve gece farlarımın verdiği ışığın fotoğrafı Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Çok karanlık ortamda değerlendirmemek lazım.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Tutak 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 (düzenlendi) Muayene de farlara özenli bakılmıyor ben farlarımı ayarlatıp gidiyorum farlar yine kusurlu geçiyor raporda ki değerlere çok takılmayın 9 Temmuz 2015 tarihinde Emre Tutak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Muayeneyi kafanıza takmayın. Bana da sis farı açısı hatalı demişlerdi. He evet ondan dedim pati çekerek uzaklaştım. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Sabahında far ayarı yapılan aracıma öğleden sonra far ayarlarından hafif kusur yazdılar. Aynı şekilde ayar yapılmayan (sabit olan) sis farlarına da ayarı bozuk yazmışlar Sabah ayar yapan dükkandaki alet ile muayenedeki kontrol yapan alet aynı alet bu arada. Yine de yazıyorlar.. Takılmayın bence.. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Farlardan kusursuz geçen çok az kişi gördüm hep bozuk hep bozuk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Far yarını 10-20 liraya yapıyorlar. Tam ayar yaptırın, kafanızda, karşınızdaki de rahat olsun.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Farlara ayar yaptıracaktınız, yaptırdınız mı? Muayenede yazan değerlere aldanmayın. Kusur bulunmayanı yok zaten. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Farlara ayar yaptıracaktınız, yaptırdınız mı? Muayenede yazan değerlere aldanmayın. Kusur bulunmayanı yok zaten. Çok iddialı bence 1 Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Sabahında far ayarı yapılan aracıma öğleden sonra far ayarlarından hafif kusur yazdılar. Aynı şekilde ayar yapılmayan (sabit olan) sis farlarına da ayarı bozuk yazmışlar Sabah ayar yapan dükkandaki alet ile muayenedeki kontrol yapan alet aynı alet bu arada. Yine de yazıyorlar.. Takılmayın bence..Benim bildigim sislerin de ayar vidalari vardir. Ayar yapilmiyor degil sadece farlar gibi iceride ayar dugmesi yok. Bence de küçük kusurlara takilmamak lazim kusursuz gecen yok gibi. Ancak ayarlarin birbirinden bu kadar farklı cikmasi ilginç Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Çok iddialı bence Aa, farları kontrol edilmeyen de varmış aramızda 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Aa, farları kontrol edilmeyen de varmış aramızda Hadi canım hadi dükkanın önünü kapatmayalım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Aa, farları kontrol edilmeyen de varmış aramızda Yok yanlış. 10yıldır yatan araç diyecektin [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Benim bildigim sislerin de ayar vidalari vardir. Ayar yapilmiyor degil sadece farlar gibi iceride ayar dugmesi yok. Bence de küçük kusurlara takilmamak lazim kusursuz gecen yok gibi. Ancak ayarlarin birbirinden bu kadar farklı cikmasi ilginç Valla serviste özellikle sordum far ayarı yapılırken, sisler de ayarlanıyor mu diye, birkaç ustaya sordular, onlar sabit cevabı gelince ellemediler. Bi bakayım o zaman, sis farlarını pek kullanmıyoruz diye önemsememiştim ama ayarı varsa o da yapılsın 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Her sis lambasının ayarı yok maalesef. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 9 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2015 Farları ayarlatmıştım , tekrar gene götürücem aynı yere raporla birlikte 1 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Farları ayarlatmıştım , tekrar gene götürücem aynı yere raporla birlikte Gene hafif kusur var derler 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bu ayın 1 inde bende muayeneye girdim ve geçtim şükür ama far olayından aynı sizin benim ve herkes gibi şikayeti olan binlerce insan var maalesef ve muayeneye gitmeden hemen önce ayar yaptırmama rağmen sonuçta farların ve sis lambalarının hepsi değişik bir yere bakıyor yazdılar ve hafif kusurla geçti ama olayı karşılıklı tartıştıktan sonra sonuç alamadık çünkü o kişi de sonuçta bir görevli, yapacak bir şey yok diyip ayrıldım.... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Farları ayarlatmıştım , tekrar gene götürücem aynı yere raporla birlikte Ayarı yapan ustanın bir kabahati yoktur, siz aydınlatmasından memnunsanız frenlere yoğunlaşın.. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 9 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2015 Ayarı yapan ustanın bir kabahati yoktur, siz aydınlatmasından memnunsanız frenlere yoğunlaşın.. Zaten frenlerden kaldım , onlara baktırıcam , farlarında aydınlatması iyi raporda yazan sapmaya göre farın birinin hanyaya biri konyaya bakması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Fren lambasından kalmışsınız. Sorun neydi ? 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Çok iddialı bence Bence de çok iddialı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Fren lambasından kalmışsınız. Sorun neydi ?Arka fren gücü farkı %49 çıkmış, fren lambası değil sorun. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 (düzenlendi) Fren lambasından kalmışsınız. Sorun neydi ? Arka fren gücü farkı %49 çıkmış, fren lambası değil sorun. 10 Temmuz 2015 tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts