İçeriğe Yönlendir

98 Fiesta Flair 1.25 16V Kullanım Kitapçığı

Cem Karaöz

Recommended Posts

Cem Karaöz

Dostlar elinde 1998 Ford Festa Flair  kullanım kitapçığı indirme adresi olan varmı? Sanırım ülkemizdeki Fiesta Flairlerle biraz farklılıkları vardır ama ingilizce  1998 Ford Fiesta MK IV owners manual adresi bilen varsa onun da faydası olabilir. İlgilenebilecek dostlara teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Dostlar elinde 1998 Ford Festa Flair kullanım kitapçığı indirme adresi olan varmı? Sanırım ülkemizdeki Fiesta Flairlerle biraz farklılıkları vardır ama ingilizce 1998 Ford Fiesta MK IV owners manual adresi bilen varsa onun da faydası olabilir. İlgilenebilecek dostlara teşekkürler.

Cem bey forumu gezinin biraz ben kendiminkini tarayıp paylaşmıştım..

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255051-fiesta-iv-1999-2002-kullanım-kılavuzu/

Yorum bağlantısı
Cem Karaöz

Sani bey elbette her kaynaktan birşeyler öğrenilebileceği inancındayım teşekkür ederim paylaşımınıza.
Beyazıt bey verdiğiniz linki daha önce bulmuştum fakat belki bir kaç gündür açamıyordum.Galiba virus falan gibi bir sorunum vardı fakat şimdi siz burada linki verince çalıştı ve hemen indirdim ,çok teşekkür ederim yardımseverliğinize. İnanın sadece bu forum değil, internette özellikle türkçe forumlarda bu konuda ne araştırma yaptım bilseniz. Fakat sadece burada sizin linkinizde şimdi böyle bir kaynağa ulaşabildim.Tekrar teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...