İçeriğe Yönlendir

Mazda 6 2010 Sport Sahibi Arkadaşlar Almayı Düşünüyorum Yardım


Salih Aktaş06

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel
(düzenlendi)

Bende 2.0 dizel mondi var.Memnunum.Tabi ki zevkler farklı.İnşaAllah sizde mazda 6 alır memnun olursunuz.

Hamza ben seni 1.5 ecoboost lu mondici yapacam kafaya koydum kardesim.[emoji6] tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Canını yerim abi senin.[emoji4] Bak şimdi 3 araba var aklımda.1.5 eb mondi-1.5 eb kuga ve 2.0 eb mondi.2.0 eb mondi hem ucuz hemi de 1.5 eb ile ortalama tüketimde aralarında 0.5 litre fark var. Parayı harcadık kurtulduk Allah tan.Dükkan arsası aldım abi.7b 500 metre 2. Döndüğü zaman çok kârım olacak.

Parayi iş için harcadigina sevindim Hamza. Araçlar gelip geçicidir. Is arabada aldırır ev de.ama araba herzaman Masraf tir. [emoji6]
Yorum bağlantısı
Serkan Özmen

Eğer sorunsuzluk aranıyorsa (benzinliler için konuşuyorum) Accord ve Mazda 6 çok mantıklı araçlar. Ancak motorları atmosferik,o işi bozuyor biraz. Ayrıca Mazda 6 LPG ile tam uyumlu çalışmıyor bildiğim kadarıyla. İlla LPG öncelikli ise Accord daha uygun olur diye düşünüyorum. Yalnız bu yeni Accord ların iç hacmi önceki nesline göre biraz daha küçük yapılmış, iyi incelemek lazım.Ama ben yine de oyumu üçü arasından Mondeo Ecoboost a verirdim. Çünkü turbonun verdiği keyif çift kavrama şanzıman ile birleşince diğer bütün kriterler arkada kalıyor benim için. Hem aynı vergiyi ödeyeceğim hem de daha az performans alacağım için şu aşamada Accord ve Mazda 6 bana uzak kalıyor. Ama Accord un 2.4 motor olan yeni kasası ülkemize gelseydi belki o zaman iş değişirdi. :)

Yorum bağlantısı
Naim Durmaz

2010 ve sonrası Mazda 6 için uyumlu olup olmadığı hala net değil,taktırıp kullananlar var ( 55 binde takılmış şu anki km 115 bin arıza ışığı yanmış söndürülmüş )

 

Vialle ve Prins gibi iyi bir lpg kiti taktırırsanız ki lpg montajının da çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz,kullanma şekliniz de 3 depo lpg ye bir depo benzin şeklinde olursa kısa dönemde sorun yaşamazsınız.Oldu ki 70 bin sonrası subaplarda problem oldu yetkili servis fiyatı ortalama 4-5 binTL.gibi bir masraf ile halledebilirsiniz..

 

Performans olarak 2.0 T5 sonrası tam istediğinizi veremeyebilir ama ihtiyaçlarınızın çoğunluğunu karşılar diye düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı..

Yorum bağlantısı
Salih Aktaş06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-full-mondeo-2.0-tdci-otomatik-204817276/detay/arabamızı satalım sorun yok mazda 6 yı alacagız o arza lambası volvo da yanıyordu ama üstündeki sistemi söküp atiker gold taktırdık lamba kendiliğinden söndü dediğiniz gibi işçilik lpg de çok önemli 2 gündür mazda parcası satan yedek parcacılara gidip soruyorum adamlar ilgiç cevaplar veriyor parcası pahalı neyi pahalı diye soruyorum ön takım diyor ne kadar diyorum e işte 500 - 600 tutar kardeşim tamam dedim ben daha önce volvoya biniyordum 2 tane alt tablası 600 tl dedim o kadar pahalı değilmiş ne ye göre kıstas yapıyorlar anlamadım ön balatası takım 550 tl diyor sorun yok diyorum adam inan senin yerinde olsam almam diyor varmı arza diyorum başka yok diyor bende sorun yok dedim artık adam hem parca satıyor hemde bindiği dalı kesse iyi ormanı kurutmaya çalışıyor :unsure2:  

Yorum bağlantısı
Naim Durmaz

Yedek parçası pahalı söylemi sürekli tekrarlanır durur ve biz Mazda kullanıcıları sürekli güleriz bu sözlere..siz yeter ki bakımlarını ihmal etmeyin,senede iki kez yaz başlangıcı ve kış öncesi indirimli bakım günleri olur, götürün yetkili servise sonra yüzünüzde gülümseme ile yolunuza devam edin.

Yetkili servis olmasın derseniz mutlaka işinin ehli bir yere götürün..nasip olur da alırsanız diğer forumda her türlü sorunuz yanıt alabilirsiniz..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

2 farkli mazda kullandim. Mazda sempatim yuksek ama bu sempatim 6 icin nedense gecerli olamadi. Selef 6'nin motoru mk3 mondeo ile ayni motordu. Bu da belki ayni motordur. Durum boyleyse zaten lpg sorunu olmayacaktir. Mondeo2.0 tdci'den sonra 170bg alti benzinli motorlarin cok mutlu edecegini dusunmuyorum. Surekli 160 - 190 ustu gezilmeyecekse 140bg 2.0 motorlar 2.0tdci'dan daha fazla zevk veremez. Ya da baska ifadeyle performans motoru olan volvo 2.5 t5'in yanindan gecemez.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...