Coşgun Demirci 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Merhaba değerli üyeler. Çok kısa bir sorum olacak. Aracım 2010 focus ama 2009 çıkışlı. Aracımın 6 yılı doldu km ise 61000 triger setini değiştirmeli miyim? Bir de yetkili servis yerine özelde değiştirsem sorun yaşar mıyım? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Değerli hocam 5 yılı doldurdu ise değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Kafanız 120.000 km ye kadar rahat olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Merhaba değerli üyeler. Çok kısa bir sorum olacak. Aracım 2010 focus ama 2009 çıkışlı. Aracımın 6 yılı doldu km ise 61000 triger setini değiştirmeli miyim? Bir de yetkili servis yerine özelde değiştirsem sorun yaşar mıyım? Teşekkürler. Benim aracım 2009 model 40.000 km'de değiştirdim. özel serviste değiştirdim. hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ustanıza güveniyor iseniz bence özelde değiştirin servis biraz tuzlu olabilir. triger ile beraber devir daim de değişebilir ben sökülmüşken ikisini de değiştirdim 1 Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Aynı Durum Bendede Söz Konusu. 2009 Model 1.4 Dizel Fiestam Var. Araç 76.000 e Yeni Girdi Triger Seti Değişmesi Lazım mıdır. Yada Değişim İstediğini Nerden Anlayabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 İyi bir ustaya dışarıda değiştirin sıkıntı olmaz esas sıkıntı değişim yapmazsanız o zaman çiddi sıkıntılara yol açabilir . 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 benim focus 2010 model 52bin km'de , özel servis değiştirelim dedi kafam rahat olsun dedim değiştirdim. aracınızı satmayı düşünmüyorsanız değiştirin derim. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Özler 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 ya arkadaşlar aracımın trigerini yeni değiştirdim. motor soğuk olduğunda kuş sesi gibi bir ses geliyor sonra kesiliyor bunun sebebi kayışın alışma sürecimi araca ? 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Aracım 2010 model 1 ay evvel 70 bin km de senesi dolduğu için değiştirdim,kafam rahat olsun diye.Ben özel serviste değiştirdim,ustanıza güveniyorsanız özel servis uygun olur. 1 Yorum bağlantısı
Coşgun Demirci 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yetkili servis 800-850 tl gibi bir fiyat çıkardı. Özelde değiştireceğim inşallah. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 benim focus 2010 model 52bin km'de , özel servis değiştirelim dedi kafam rahat olsun dedim değiştirdim. aracınızı satmayı düşünmüyorsanız değiştirin derim. Benim aracım 2009 model 40.000 km'de değiştirdim. özel serviste değiştirdim. hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ustanıza güveniyor iseniz bence özelde değiştirin servis biraz tuzlu olabilir. triger ile beraber devir daim de değişebilir ben sökülmüşken ikisini de değiştirdim Aracım 2010 model 1 ay evvel 70 bin km de senesi dolduğu için değiştirdim,kafam rahat olsun diye.Ben özel serviste değiştirdim,ustanıza güveniyorsanız özel servis uygun olur. Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yetkili servis 800-850 tl gibi bir fiyat çıkardı. Özelde değiştireceğim inşallah.arkadaşlar ozel degilse triger seti markasi fiyati ile iscilik ücretlerini ogrenebilirmiyim Teşekkürler bende de 2011 focus 1.6 Comfort 70000 de de onfikir olsun istedim... Yorum bağlantısı
Fatih Söğütçü 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 (düzenlendi) ben geçen hafta özel serviste değiştirdim ancak değiştirirken sente atlattılar sonra yok sente atlatmadık aparatsız takınca böyle oluyormuş dediler sana tavsiyem gidip serviste değiştirmen ben fiyatta aldım servis sadece triger kayışını değiştiriyor + işçilik maksimum 240 dedi ve ekledi ; ben 15 yıldır seviste çalışıyorum ve şimdiye kadar 3-5 tane bilya değiştirdim dedi yani bilyayı boşu boşuna değiştiriyorsun dedi ama ben yinede özel servise gittim set aldım( bilya artı kayış) + işçilik 260 tl ödedim.Şu an sıkıntı gözükmüyor.Servis İyidir böyle durumlarda. kesin değiştirmelisin zamanı gelmiş. 13 Temmuz 2015 tarihinde Fatih Söğütçü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 arkadaşlar ozel degilse triger seti markasi fiyati ile iscilik ücretlerini ogrenebilirmiyim Teşekkürler bende de 2011 focus 1.6 Comfort 70000 de de onfikir olsun istedim... Burada detaylı olarak fiyatlar var. tabi şimdi zam gelmiş olabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262181-triger-ve-otomatik-vites-%C5%9Fanzuman-ya%C4%9F%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Fim-s%C3%BCresi/ Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Merhaba değerli üyeler. Çok kısa bir sorum olacak. Aracım 2010 focus ama 2009 çıkışlı. Aracımın 6 yılı doldu km ise 61000 triger setini değiştirmeli miyim? Bir de yetkili servis yerine özelde değiştirsem sorun yaşar mıyım? Teşekkürler. Focusun triger değişme periyodu ya 5 sene yada 90.000 kmdir.Özel serviste değiştirin boşuna fazla para vermeyin yetkili servise Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Bu kafam rahat olsun diye para harcamayı ne çok seviyorsunuz, bu triger olayında hiç anlamış değilim. 40 binde triger değiştiren var 50 binde triger değiştiren var, Allah aşkına bu kadar korkmayın paranızı çöpten mi topluyorsunuz anlamıyorum. Aracım 2009 model 102 bin kilometrede. Yakın zamanda yeni yeni değiştirmeyi düşünüyorum. Korkmayın kopmaz öyle hemen. Paramızı çöpten toplamadığmız için milyon dolarlar harcanıp kullanım ömrü biçilen kauçuk kayışı değiştiyoruz. Zira koparsa motor yaptırıyorsunuz. 3 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Bu kafam rahat olsun diye para harcamayı ne çok seviyorsunuz, bu triger olayında hiç anlamış değilim. 40 binde triger değiştiren var 50 binde triger değiştiren var, Allah aşkına bu kadar korkmayın paranızı çöpten mi topluyorsunuz anlamıyorum. Aracım 2009 model 102 bin kilometrede. Yakın zamanda yeni yeni değiştirmeyi düşünüyorum. Korkmayın kopmaz öyle hemen. Kafamızı yaşanan tecrübelerden ders alıp rahatlatmaya çalışıyoruz.En azından benim için böyle.Tecrübemde şudur: 1996 opel astra triger değişim aralığı fabrika verisi 60 bin kilometre 1998 başları Kasımpaşa opel servisinde bakıma girdi 60 binde. 1 ay sonra 62 binde Beylikdüzün'den Avcılar'a inerken triger sıyırdı Avcılar yetkili servise çekildi servis direk 60 bin bakım faturasını istedi.Opel izmirin onayı ile bütün masraf trigeri 60 binde değiştirmediği için Kasımpaşa servisine rücu etti. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 arkadaşlar ozel degilse triger seti markasi fiyati ile iscilik ücretlerini ogrenebilirmiyim Teşekkürler bende de 2011 focus 1.6 Comfort 70000 de de onfikir olsun istedim... Set markası dayco,fiyatını ve işçiliği tam bilmiyorum.70 bin bakımla beraber toplam 650 tl ödedim. Yorum bağlantısı
Orhan Yüce 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Öncelikle kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar, benim 2005 2.0 TDCİ otomatik mondeom var 140 binde aracı 137 binde aldım, motor ilk çalışdığında gürültülü ve sarsıntılı çalışıyo, bunlarda triger nezaman değişiyor.tşklerr Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Bu kafam rahat olsun diye para harcamayı ne çok seviyorsunuz, bu triger olayında hiç anlamış değilim. 40 binde triger değiştiren var 50 binde triger değiştiren var, Allah aşkına bu kadar korkmayın paranızı çöpten mi topluyorsunuz anlamıyorum. Aracım 2009 model 102 bin kilometrede. Yakın zamanda yeni yeni değiştirmeyi düşünüyorum. Korkmayın kopmaz öyle hemen. ben ömrü hayatım boyunca risk almayı pek sevmedim. siz risk almayı sevebilirsiniz bu tamamen sizin tercihiniz. 40000 km'de değiştirdim böylelikle kafam rahat. aracıma yapacağım 500-600 tl lik bakımla belki 5000 - 6000 tl lik masraftan kurtulmuş oluyorum tercih meselesidir. bence bunu böyle alaycı bir şekilde dile getirmeniz de hiç hoş değil. kimse parasını çöpten toplamıyor. siz şimdi paranız boşa gitmesin diye aracın yağını da değiştirmiyorsunuzdur neden değişeceksiniz ki gerek yok yağın bir ömrü yok, her parçanın bir çalışma ömrü vardır ve bu ömrü imalatçı belirler bu belirlemeler malzeme teknik özelliklerine, yapılan testlere ve daha önceki tecrübeler ile belirlenir. nasıl ki belirli km lerde aracın yağını filitrelerini değişiyorsak bahsi edilen yıl veya km geldiğinde aracın tigerinin de değişmesi gerekir. Mekanik olarak triger kayışının hangi parçadan hareket alıp hangi parçalara hareket verdiğini biliyor musunuz ? hangi parçalar ile doğrudan bağlantılı hangileri ile dolaylı olarak bağlı kopması durumunda nelere zarar verebileceği konusunda bilgi sahibi misiniz? Kırmızı ile işaretlediğim cümleyi neye dayanarak söylediğinizi çok merak ediyorum. firmaların yapmış olduğu yaşlandırma test sonuçları elinizde mi? veya kauçuk malzeme hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz. bu laflarını üzerine forumdan biri ben değiştirmedim ama şu km de beni trigerim koptu hani kopmazdı dediğinde ne cevap verebileceğinizi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Bu kafam rahat olsun diye para harcamayı ne çok seviyorsunuz, bu triger olayında hiç anlamış değilim. 40 binde triger değiştiren var 50 binde triger değiştiren var, Allah aşkına bu kadar korkmayın paranızı çöpten mi topluyorsunuz anlamıyorum. Aracım 2009 model 102 bin kilometrede. Yakın zamanda yeni yeni değiştirmeyi düşünüyorum. Korkmayın kopmaz öyle hemen. Adamlar max. 90.000km değiştirilmesi gerekir eğer değiştirilmezse ben karışmam o zaman demişler, siz kumar oynuyorsunuz ya koparsa ne olacak ? Motoru kucağınıza alacaksınız 3 kuruş için binlerce lira masrafla karşı karşıya kalacaksınız.O zaman parayı çöpten siz toplarsınız işte hani aklınızda bulunsun. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 ben ömrü hayatım boyunca risk almayı pek sevmedim. siz risk almayı sevebilirsiniz bu tamamen sizin tercihiniz. 40000 km'de değiştirdim böylelikle kafam rahat. aracıma yapacağım 500-600 tl lik bakımla belki 5000 - 6000 tl lik masraftan kurtulmuş oluyorum tercih meselesidir. bence bunu böyle alaycı bir şekilde dile getirmeniz de hiç hoş değil. kimse parasını çöpten toplamıyor. siz şimdi paranız boşa gitmesin diye aracın yağını da değiştirmiyorsunuzdur neden değişeceksiniz ki gerek yok yağın bir ömrü yok, her parçanın bir çalışma ömrü vardır ve bu ömrü imalatçı belirler bu belirlemeler malzeme teknik özelliklerine, yapılan testlere ve daha önceki tecrübeler ile belirlenir. nasıl ki belirli km lerde aracın yağını filitrelerini değişiyorsak bahsi edilen yıl veya km geldiğinde aracın tigerinin de değişmesi gerekir. Mekanik olarak triger kayışının hangi parçadan hareket alıp hangi parçalara hareket verdiğini biliyor musunuz ? hangi parçalar ile doğrudan bağlantılı hangileri ile dolaylı olarak bağlı kopması durumunda nelere zarar verebileceği konusunda bilgi sahibi misiniz? Kırmızı ile işaretlediğim cümleyi neye dayanarak söylediğinizi çok merak ediyorum. firmaların yapmış olduğu yaşlandırma test sonuçları elinizde mi? veya kauçuk malzeme hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz. bu laflarını üzerine forumdan biri ben değiştirmedim ama şu km de beni trigerim koptu hani kopmazdı dediğinde ne cevap verebileceğinizi düşünüyorum. +1 Adamlar max. 90.000km değiştirilmesi gerekir eğer değiştirilmezse ben karışmam o zaman demişler, siz kumar oynuyorsunuz ya koparsa ne olacak ? Motoru kucağınıza alacaksınız 3 kuruş için binlerce lira masrafla karşı karşıya kalacaksınız.O zaman parayı çöpten siz toplarsınız işte hani aklınızda bulunsun. +1 Birisi kuyuya bir taş atmış,şimdi forumca çıkarmaya çalışıyoruz.Biz forum olarak hüküm merci değiliz, tavsiye ederiz, isteyen uyar isteyen uymaz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Öncelikle kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar, benim 2005 2.0 TDCİ otomatik mondeom var 140 binde aracı 137 binde aldım, motor ilk çalışdığında gürültülü ve sarsıntılı çalışıyo, bunlarda triger nezaman değişiyor.tşklerr TDCI mondeo'lar zincirli trigere sahiptir. KM gerçek ise zincir pek sorun çıkarmaz. Ancak usta kişiler zincir sesini duyabilir. İlk çalıştırmadaki gürültü ve sarsıntı için enjektörler ve ısıtma bujileri kontrol edilebilir. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 (düzenlendi) benim soru güme gitmiş... Kayışın, firenin,bujinin vs alışma süreci diye bir şey olmaz. O ses V kayışından geliyordur sıkılması lazım 14 Temmuz 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Özler 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Kayışın, firenin,bujinin vs alışma süreci diye bir şey olmaz. O ses V kayışından geliyordur sıkılması lazım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 2008 model , 90700km Focus 1.6 ti-vct. Hala orjinal triger kayışı bulunmakta. 100bin km'de değiştirmeyi planlıyorum. Türkiye'de 90bin KM, Avrupa'da 120bin KM ömür biçilmiş. İmkanınız varsa değiştirmenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts