İçeriğe Yönlendir

Bal Peteği Izgara

HALİL MEŞE

Recommended Posts

HALİL MEŞE

ankara şaşmaz sanayi sitesinden aldım 60 tl daha sonra yan sanayi panjur aldım orjinalıne zarar vermemek için bal beteği panjuru özenle keserek siyah silikonla içlerinden yapıştırdım.zaman olmadığı için panjuru tam otutduramadım bugün inş detaylıca yapcam

Yorum bağlantısı

ankara şaşmaz sanayi sitesinden aldım 60 tl daha sonra yan sanayi panjur aldım orjinalıne zarar vermemek için bal beteği panjuru özenle keserek siyah silikonla içlerinden yapıştırdım.zaman olmadığı için panjuru tam otutduramadım bugün inş detaylıca yapcam

Gayet güzel olmuş,güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
HALİL MEŞE

Teşekkür ederim soğalun

plakayı üst köşeye yada alt köşeye yapıştırabilirim.

Yorum bağlantısı

Güzel olmuş. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama;

Aynalar da siyah olsa daha iyi olurdu. Bir de aman bu güzelliği çakma xenonlarla, ve xenon sislerle apaçileştirmeyin.

Yorum bağlantısı
HALİL MEŞE

aynalar benimde hoşuma gitmiyor ama emir büyük yerden :) xenon değildi fırsat bulduğumda hurdacılara gidip mercekli far temin edecem daha şık durur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
HALİL MEŞE

aynen bende öyle düşünüyorum ilk fırsatta hurdacılara gidip almak olcak.

L4Yldo.jpg

siparişini verdim montajınıda yaptığım zaman daha uyumlu olcak inş.

Yorum bağlantısı
Burak Değer

Düşündüğüm bi uygulamaydı ama siz hayata geçirmişsiniz :)

Çok ta güzel olmuş emeğinize sağlık  :nazar:

Yorum bağlantısı
HALİL MEŞE

teşekürler biraz daha işi var onlarıda hallediyim fotolarını koyarım.

Yorum bağlantısı
Emre Özdemır

Peki alt panjur ve peteği aldığınız yerlerin tam olarak ismini de verebilir misiniz ,tedarik etmek isteyenler için kolaylık olur.

Yorum bağlantısı
Emre Özdemır

Amblemi orjinal ızgaradan söküp sipariş ettiğinize taktınız galiba , amblemin montajı kolay mı , problem çıkartıyor mu?

Yorum bağlantısı
HALİL MEŞE

ben daha o işlemi yapmadım ablemsiz geliyor üzerindekini kullancam,bende ustaya götürcem o sökerken fotarafını çeker bilgi verim

şaşmazda karlıkçı halil'den aldım bal peteğini

Yorum bağlantısı
Emre Özdemır

ben daha o işlemi yapmadım ablemsiz geliyor üzerindekini kullancam,bende ustaya götürcem o sökerken fotarafını çeker bilgi verim

şaşmazda karlıkçı halil'den aldım bal peteğini

Teşekkürler[emoji5]️
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...