Volkan Ceneviz 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 dün aracın ağır bakımlarını yaptırdım debriyaj triger vs. lakin trigerden sonra araç sanki birazdaha hızlı ve sarsıntılı çalışıyor ben sente ayarında kaçıklık olmasından şüpheleniyorum bu durum nasıl anlaşılabilir usta ile tlefondan görüştüm sente azda osla kaçık olsa çalışmaz vs. dedi bu hızlı ve sarsıntılı çalışma neden dolayı olabilir. bunu öğrenmenin bir yolu vs. varmı birde aracım da chıp uygulaması var idi lakin böyle bir şey söz konusu değildi sadece motor takozu yırtılmıştı onu değişmiştik ondan olur dedi titremeyi anladım ama ses değişmesi neden oldu o halde ileride masraf açmasından korkuyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 dün aracın ağır bakımlarını yaptırdım debriyaj triger vs. lakin trigerden sonra araç sanki birazdaha hızlı ve sarsıntılı çalışıyor ben sente ayarında kaçıklık olmasından şüpheleniyorum bu durum nasıl anlaşılabilir usta ile tlefondan görüştüm sente azda osla kaçık olsa çalışmaz vs. dedi bu hızlı ve sarsıntılı çalışma neden dolayı olabilir. bunu öğrenmenin bir yolu vs. varmı birde aracım da chıp uygulaması var idi lakin böyle bir şey söz konusu değildi sadece motor takozu yırtılmıştı onu değişmiştik ondan olur dedi titremeyi anladım ama ses değişmesi neden oldu o halde ileride masraf açmasından korkuyorumBu konudan devam edelim. Bence sente atlatılmış. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 (düzenlendi) Bu konudan devam edelim. Bence sente atlatılmış. +1 Kesinlikle senteden. Forumda aynı olayı bir çok kere okuduk tartıştık. 25 Temmuz 2015 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 26 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2015 (düzenlendi) peki aracımde ne gibi sorunlar yaşanır bir de bilmeden araca hız yaptırdım 150 km vs bende merak ettim ondan sonra sarsıntı birazdaha hızlı çalışma sessi vs. bu şekilde pistonlar siboplasr vs zarar görmezmi. senteye nasıl getirilicek birde. 26 Temmuz 2015 tarihinde volkan ceneviz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 peki aracımde ne gibi sorunlar yaşanır bir de bilmeden araca hız yaptırdım 150 km vs bende merak ettim ondan sonra sarsıntı birazdaha hızlı çalışma sessi vs. bu şekilde pistonlar siboplasr vs zarar görmezmi. senteye nasıl getirilicek birde. Yaptırdığınız yere tekrar gidin senteyi düzgün ayarlasinlar Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 28 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2015 aynı yere tekrar götürdüm sentede bir sıkıntı olmadığını söyledi ki aracın gidişinde pek bir şey yok rahatlıkla 130 km ye ulasıyorum sorun motor takozu değişmiştik o sebeple biraz sarsıntı yapıyormuş benim aklıma gelmedi değiştiğimizi unuttum hep:) lakin piskolojik olduğunu düşünüyorum gaza hafif basında tepki veriyordu şimdi birazdaha basıyorum öyle tepkili gibi ama biraz takıntı yaptığımdandır sanırım çünkü sente atlamış olsa öyle rahat gaz yemez rahat hızlanmaz diye düşünüyorum herhangi duman vs yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts