İçeriğe Yönlendir

Hız Sabitleyici Kafasına Göre ...


İsmail Çetinn
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

İsmail Çetinn

Herkese merhabalar

 

2011 tdci fiestam da son bir haftadır hız sabitleyici sorunum var. Bayram dönüşü 500 km lik yolculuktan sonra hız sabitleyici tam anlamıyla sapıttı. Tuşlar birbirine karıştı yani düşürmek istediğimde hız artıyor hafıza tuşuna bastığımda hız düşüyordu. Son iki gündür de hiç çalışmıyor. Daha önce de bi kaç kez bu şekilde olmuştu ama kısa süreli olup düzelmişti. Sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Akü kutup başını bir müddet sökülü bırakıp aracı sıfırlamış olsanız düzelebilir belki (teyp kodunu bilmiyorsanız yapmayın)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Çözüm

Tuşların olduğu bölgeye birşey döküldü mü, arasına birşey gittiyse bu yüzden olabilir, yıkamacılar kafalarına göre parlatıcı sprey sıkıyorlar bu da yapabilir. 

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Switch bozulmuş gibi.Benim de geçen ay diğer taraftaki radyo tuşları sapıtmıştı.Servisde garantiden değişti.Sizin garantiniz uzatmadıysnız bitmiştir.Ücretli olarak değiştirin, sıkıntı yaratabilir hız sabitleyici

Yorum bağlantısı
İsmail Çetinn

Garanti yeni bitti maalesef. Yıkamacıdan kaynaklandı diye düşünüyorum ben de ama emin değilim. Cevaplar için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Bizim memlekette arabayı yıkamacıların eline bırakıyorsanız hele hele başında da beklemiyorsanız aracın başına her şey gelebilir :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
oguz akbas

S.a ayni sorun bu hafta bende de yasandi ama ben tuslarin oldugu bolgeye herhangi bir islak ya da kuru temzlik islemi uzun zamandr uygulamiyorm baska bi nedeni olabilirmi bu sorunun?

Yorum bağlantısı
Mert Arıca

Benzer sorunu bende yaşadım,açmaya çalıştığımda açılmıyordu, can/res düğmesine bastığımda hızlanıyordu vb.

Tuşların altında ki plastik sürekli kullanımdan yıpranmış ya da yerinden kaymış olabilir.

Direksiyonun arkasında ki vidaları sökerek direksiyon üstünde ki gri kapağı çıkarabilirsin.

Tuş takımını yerinden söküp altındaki plastiği kontrol edebilirsin, eğer yıpranma vs yoksa (benimkinde yoktu)sağlam bir şekilde düğmelerle denkleştirip tekrar kapattığında kapağı sorun kalmama ihtimali mevcut(bende süreç bu şekilde işlemişti)

Ama elinden gelmiyorsa bu iş, garantisi de yoksa aracın o zaman  en iyisi bir elektrikçiye götürmek

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...