Mustafa Çiçek 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 2004 2005 Getz bakıyorum manuel LPG li Fiyat tahmini ve dikkat etmemiz gereken neler var.Sebepleriyle önerilerinize ihtiyacım var abilerim ve arkadaşlarım Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 Önden kazası olmamasına dikkat edin orasından burasından ses gelmemesi için özellikle geniş taban lastik ve yay koymayacaksanız hiç bulaşmayın derim yol tutmuyo çünkü abs varsa kesinlikle abs li alın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 Sağdan pedal olup olmadığını kontrol edin, kurs arabası denk gelmesin. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 Selçuk Bakış abimizin belirttiği gibi genelde kurs arabası olarak kullanıyorlar. Hor kullanılmış mı? Km kontrol edilsin. Boya durumu. Sağdan pedal var mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 30 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2015 Bunun tutulan modeli nedir? Donanım farklılıkları hakkında bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 30 Temmuz 2015 Paylaş 30 Temmuz 2015 Bizim akraba 24 bine 1.4 doch motorlusunu sattı 2006 model 58 bin km deydi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 getz temizini bulmak samanlıkta iğnje aramaya benzer bi ara bende cok arastırmıstım 10 getzden 8 agır hasarlıydı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Geçen hafta hanım ın 2003 getz ini sattık. Bizim araç otomatik ti ve yakıtı dehşetti temiz bi araç olursa hemen alın satmaya karar verip internet üzerinden satmamız 2 gün ü buldu. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 3 silindirli dizelinden uzak durun da 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 2006 da makyajlanan 97 hp modelini tercih edin... Kullanımı rahat, yüksek oturumlu, pratik, güçlü, göründüğünden daha geniş iç hacimli bir araçtır. Yol tutuş, konfor çok iyi sayılmasa da tam bir f/p aracıdır. Sürücü kurslarının belirttiğim bazı sebeplerden çok tercih ettiği bir araç olmasının yanı sıra küçük ailelerin de çok tercih ettiği, sınıfının satış lideri bir araçtır. Temiz kullanılmış ilk sahibinden bulmak çok zor değildir... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Aşağıda birkaç konu var. Göz atabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/159654-fiesta-m%C4%B1-getz-mi/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/192625-hyundai-getz-crdi-uzun-d246nem-testi/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241441-getz-15-vgt-110ps-hk/ Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 Hyundai nin ölüsü bile sizi mağdur etmez yolda bırakmaz 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 (düzenlendi) Oldu bitti kanım ısınmadı hyundai getz ' e . Nedendir bilmiyorum 31 Temmuz 2015 tarihinde Murat BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 1,5 yıldır 1.5 dizel Getz kullanıyorum. Limitini bilip kullanirsaniz çok güzel araba. Motoru çok iyi, yol tutuşu iyi olsa piyasada ki bir çok araca nal toplatır. Benzinli ve tüplü yakıt yönünden iyi bir seçenek. Dizeli aracın ağırlığından mıdır nedir biraz fazla yakar. Bakım dişin da bana hiç masraf çıkarmadı. İçi umduğundan geniş, uzun yolda bana yetiyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 3 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ogretmenden-satilik-temiz-getz-223119650/detay bu araçla ilgili ne söyleyebilirsiniz. Model, donanım, fiyatı uygun mu? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Sol çamurluk değişmiş kaput boyalı önden sağlam vurmuş gibi bu para ben olsam almam çekişi iyidir ama 3 silindirli olduğundan çok gürültülü ve titreşimli Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Lpg lilerde muayene zamanı kg sorunu yaşanıyor, en küçük boy depo taktırıp geçiyorlar buna dikkat edin. Onun dışında hor kullanılmadıktan sonra ortalamanın üzerinde masrafsız bir araçtır. Temizi için fazladan bedel ödenir. Yol tutuşu o kadar da kötü değil sonuçta spor bir araç değil, biraz da kullanımla ilgili olduğunu düşünüyorum. Getz ve era dizelleri gittiği kadar iyi durup, yol tutmadığı için bunlar göze batar genellikle. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Yürüründe sorun yoksa ki aradım adam bir sorun yok diyor. Hafta sonu bu araca bakacağım. Özellikle dikkat edilmesi gereken ne vardır? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Lpg lilerde muayene zamanı kg sorunu yaşanıyor, en küçük boy depo taktırıp geçiyorlar buna dikkat edin. Onun dışında hor kullanılmadıktan sonra ortalamanın üzerinde masrafsız bir araçtır. Temizi için fazladan bedel ödenir. Yol tutuşu o kadar da kötü değil sonuçta spor bir araç değil, biraz da kullanımla ilgili olduğunu düşünüyorum. Getz ve era dizelleri gittiği kadar iyi durup, yol tutmadığı için bunlar göze batar genellikle. abi 180 e çıktın mı hiç getzle araba havalanacaktı az daha kafa sağa sola atmaya başladı rüzgarı alttan yiyince bizim 94 golfle aynı yolda 180 e çıktım top gibi gidiyor kesinlikle yürüyene müdahele şart Yürüründe sorun yoksa ki aradım adam bir sorun yok diyor. Hafta sonu bu araca bakacağım. Özellikle dikkat edilmesi gereken ne vardır? abi direksiyonda yeni kasada eps vardı bunlar genelde sorun çıkartıyor bunda da varsa baktır kesinlikle tuhaf sertleşme ve direksiyon toplama tepkileri oluyor genel olarak da baktırdın mı kendini belli eder zaten Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 abi 180 e çıktın mı hiç getzle araba havalanacaktı az daha kafa sağa sola atmaya başladı rüzgarı alttan yiyince bizim 94 golfle aynı yolda 180 e çıktım top gibi gidiyor kesinlikle yürüyene müdahele şart abi direksiyonda yeni kasada eps vardı bunlar genelde sorun çıkartıyor bunda da varsa baktır kesinlikle tuhaf sertleşme ve direksiyon toplama tepkileri oluyor genel olarak da baktırdın mı kendini belli eder zaten Makyajlı kasanın full olanını uzun süre kullandım 110 bg crdi sunroof filan doluydu bayaa, hatta carrera 4s e arkadan çarptım(gittiği gibi durmuyordaki kastım buydu ). Hızlandıkça altına çok hava alıyor doğru 180 le giderken 94 bile olsa golf ün yanında hafif kalabilir elbet. Boş ağırlığı da az değil ama tasarımla ilgili var bişeyler heralde. Bu arada dediğim gibi kullanıcı farkı var, focusla 180 km yapmıyorum getzle yapar mıyım yaşıt rakiplerinde 180 le gidince güven veren pek yoktur heralde. 2 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 (düzenlendi) Makyajlı kasanın full olanını uzun süre kullandım 110 bg crdi sunroof filan doluydu bayaa, hatta carrera 4s e arkadan çarptım(gittiği gibi durmuyordaki kastım buydu ). Hızlandıkça altına çok hava alıyor doğru 180 le giderken 94 bile olsa golf ün yanında hafif kalabilir elbet. Boş ağırlığı da az değil ama tasarımla ilgili var bişeyler heralde. Bu arada dediğim gibi kullanıcı farkı var, focusla 180 km yapmıyorum getzle yapar mıyım yaşıt rakiplerinde 180 le gidince güven veren pek yoktur heralde.Aynen abi hatalı bişeyler var bence ağırlık merkezi çok yüksek onun sınıfında ben şahsen fiestamla o hızlarda gayet güven duyuyorum corsa vardı c kasa onla edirneye sabit 170 gitmişliğimiz var yine c sınıfı kadar olmasa da tabi güven veriyodu getz yay, sertleştirilmiş amortisör ve lastiksiz kullanılmaz bence 110 luk getz bi ara çok kafamı çeldi alıyodum kırmızı bi tane satılmasaydı az daha [emoji16] 4 Ağustos 2015 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Aracı ablam kullanacak hızla ilgili sorunumuz yok. Sağ şerit tin tin gidecek. Yakıtı nasıldır ? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Benzinliler biraz fazla yakar. Dizeller iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 İlk arabam 1.3 benzinli getz idi bir bucuk seneye yakın kullandım temiz aldım temiz sattım şehir arabası İstanbul gibi yerde özellikle. Dün ev arkadasıma aldık 2005 dizel getz gayet atik ve belli bi hıza kadar yol tutusu iyi alınabilir bi araç bence 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Otomatik benzinli olursa 10 lt civarı yakar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts